Νέα

Οδηγική συμπεριφορά - Έλεος!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thaleia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 432
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ρε συνμπούρδελοι ότι και να γράφουμε, αυτοί που'χουν πάθος με την ταχύτητα και τις κόντρες, είναι "πρεζάκια" της ταχύτητας, απλά είναι ένα πάθος γι'αυτούς
αν εννοεις τα δειγματα ανθρωπινου ειδους που λιωνουν λαστιχα στους δρομους μολις βρουν καμια ευθεια (και οχι μονο), ενα ματσο κουράδια ειναι, που θα τους ονομασουμε και αρρωστους για να τους προσδωσουμε και δικαιολογια..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στα οπλα.... :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αν εννοεις τα δειγματα ανθρωπινου ειδους που λιωνουν λαστιχα στους δρομους μολις βρουν καμια ευθεια (και οχι μονο), ενα ματσο κουράδια ειναι, που θα τους ονομασουμε και αρρωστους για να τους προσδωσουμε και δικαιολογια..
[move]:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:[/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να μην πούμε και το άλλο : ότι αν κάνει κάποιος μαλακία στο δρόμο και του κορνάρεις, παίζει να κατέβει και να σου ζητήσει και το λόγο
Δεν υπάρχει θεραπεία μην το ψάχνουμε, εντώ Ελλάντα   :headbang:

μα είναι πασιφανές το πρόβλημα.
ακόμα και σ αυτό το θρεντ πριν μερικά ποστς το ίδιο συντελέστηκε.....

Ο σούπερ μάριο με τα 200+ που κατέβηκε να την πει σε αυτόν που σταμάτησε στην αριστερή της εθνικής για να απομακρύνει νεκρό ζώο, ακόμα και εδώ μας γράφει τι είναι ο συμπλέκτης, οταν στη συζήτησή μας και ενώ κοροδευει τα αυτοκίνητα με αυτόματο, καπάκι μας παραθέτει το πιο σπορ μοντέλο παραγωγής της μερσεντές με αυτόματο.
Αντι δε να παραδεχθεί τη μαλακία του, μεταφέρει αλλού τη συζήτηση προσπαθώντας να μας πείσει ότι αυτό που όλοι στην καθομιλουμένη χρησιμοποιούμε ως συμπλέκτη είναι άλλο για τους "γνώστες" σαν και του λόγου του.
Και μέσα σ αυτό τον ωκεανό γνώσεων, εμφανίζονται και πολλοί άλλοι νεοέλληνες (όπως οι ταξιτζήδες εμφανίζονται να υπερασπιστούν στο δρόμο με την πρώτη μαλακία το μαλάκα της κάστας τους) να ειρωνευτούν, να πάρουν το μέρος αυτού που έκανε ή είπε τη μαλακία γιατί έχουν προσωπικά, η δε γουστάρουν ή δεν ξέρω γω τι άλλο με τον έτερο.
Στο τέλος βέβαια και ενώ αρκεί να πει ο μαλάκας ναι έκανα λάθος ΟΚ, μαζεύονται μια ντουζίνα καραγκιοζακια να την πέσουν σε αυτόν που λέει τη σωστό.
Γιατί το σημαντικό στον Ελληνα δεν είναι ούτε να μάθει κάτι παραπάνω, ούτε να παραδεχθεί το λάθος του, απλά αυτός και οι όμοιοί του να δείξουν πόσο μάγκες και έξυπνοι είναι σκαρφιζόμενοι ένα κάρο δικαιολογίες, είτε για να συνεχίσουν να πηγαίνουν με 200+, είτε για το παίξουν μάγκες και έξυπνοι στην κάστα τους, ή στις γκόμενες που παίρνουν μάτι.
Και μετά έρχονται τα εκκλησάκια στους δρόμους και ρωτάνε τα μικρά.
Μπαμπά τι είναι αυτό. Και ο μπαμπάς απαντά: Κάποιος άνθρωπος πέθανε εδώ παιδι μου.
Βέβαια παραλείπει να πει ότι πέθανε γιατί συμπεριφερόταν σαν ζώο.   

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Και μετά έρχονται τα εκκλησάκια στους δρόμους και ρωτάνε τα μικρά.
Μπαμπά τι είναι αυτό. Και ο μπαμπάς απαντά: Κάποιος άνθρωπος πέθανε εδώ παιδι μου.
Βέβαια παραλείπει να πει ότι πέθανε γιατί συμπεριφερόταν σαν ζώο.   
Δυστυχώς δεν αφορούν όλα τα εκκλησάκια ζώα και ψευτόμαγκες της ασφάλτου!Αφορούν και αθώους ή συνανθρώπους μας που είχανε κάποια απρόσεχτη στιγμή όπως έχουμε όλοι όσοι οδηγούμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δυστυχώς δεν αφορούν όλα τα εκκλησάκια ζώα και ψευτόμαγκες της ασφάλτου!Αφορούν και αθώους ή συνανθρώπους μας που είχανε κάποια απρόσεχτη στιγμή όπως έχουμε όλοι όσοι οδηγούμε...

οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.....

χώρια του ότι πολλά από τα εκκλησάκια οφείλονται στις κακοτεχνίες του οδοστρώματος, σε κακή σήμανση, σε ελλιπή φωτισμό και πολλά αλλα.

Βεβαίως, ποτέ από μικρός δεν κατάλαβα γιατί βάζουν οι συγγενείς στη μέση του πουθενά ένα εκκλησάκι.
η μάνα μου μου είχε πει για τη μνήμη του νεκρού......
Αλλά βεβαίως στην Ελλάδα του σταρχιδισμού η μνήμη του ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ νεκρού είναι πιο σημαντική από την ζωή του ΖΩΝΤΑΝΟΥ του έτερου πολίτη. Με αυτά τα λεφτά ας έκανε η μάνα ή ο πατέρας μια μήνυση στο κράτος, ή μια προσφυγή στην ΕυρωπΑΙΚΉ ΈΝΩΣΗ. μπας και ο επόμενος γονέας γλίτωνε το ίδιο μαρτύριο.
Σε κάποιο χωριό εν Ελλάδι είχα ρωτήσει (γιατί πέρναγα συχνά). Καλά ρε μάστορα τα καντηλάκια πώς και όποτε περνάω είναι πάντα αναμμένα;
Απάντηση: Οι συγγενείς πληρώνουν κάποιον απ το χωριό και πηγαίνει μαι φορά την εβδομάδα και συντηρεί το εκκλησάκι.......
Και έτσι έκαναν και το χρέος τους στο παιδί τους, και το χρέος τους στην πίστη τους και συνέβαλαν και στην οικονομική ανάπτυξη του χωριού....
Πηγαίνοντας δε μακριά το μυαλό μου είπα:
Ρε άμα αυτοί στο χωριό αρχίζουν να βάζουν εμπόδια στο δρόμο για να αυξήσουν το εισόδημά τους τι κάνουμε;
Και δεν έχει και εναλλακτικό πέρασμα από κει..........

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
9 χρονια που οδηγαω μηχανη ποτε δεν εχω κανει μαλακια,100 φορες  καλυτερα να πας να ξεκαβλωσεις το βραδυ στους δρομους που ειπα που ειναι αδειοι παρα να περνας απο μπροστα απο  καφετεριες οπως κανουν πολλοι καγκουρες με 120-160(αυτο το κανουν για μαγκια,σε αδειο δρομο που δεν σε βλεπει κανεις δεν νομιζω να το κανει κανεις για μαγκια) και να τρεχεις μεσα στην αθηνα..μεσα στην πολη νορμαλ..
+1000
Εξαλλου οι υψηλου κυβισμου μηχανες δεν κινουνται μεσα στην πολη με ανεση,για πολλους λογους...(καταναλωση,δυσκαμψια λογο βαρους,λακουβες,κυκλοφορια πεζων κ.α.)....Για τις κατοικημενες ειναι κανενα αμαξακι μικρου κυβισνου ή κανενα παπακι,το οποιο βεβαια οταν το οδηγουσα με ειχε βαλει σε κινδυνο πιο πολλες φορες απο την r1.... :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
+1000
Εξαλλου οι υψηλου κυβισμου μηχανες δεν κινουνται μεσα στην πολη με ανεση,για πολλους λογους...(καταναλωση,δυσκαμψια λογο βαρους,λακουβες,κυκλοφορια πεζων κ.α.)....Για τις κατοικημενες ειναι κανενα αμαξακι μικρου κυβισνου ή κανενα παπακι,το οποιο βεβαια οταν το οδηγουσα με ειχε βαλει σε κινδυνο πιο πολλες φορες απο την r1.... :-

εγώ το μόνο που έχω καταλάβει από εμπειρίες γνωστών και φίλων, είναι ότι ο χρόνος που γλιτώνεις καθημερινά στην Ελλάδα κινούμενος με μηχανή μικρή, ή μεγάλη, έρχεται ίσα βάρκα ίσα νερά με το συσσωρευμένο χρόνο που περνάς κάποια στιγμή σε νοσοκομείο φταις δε φταις. Πολλές φορές αυτό συνοδεύεται και από μόνιμο κουσούρι, αναπηρία, ενίοτε και θάνατο.
Αλλά δε γαμιέται.... Η γκάβλα μας να βγαίνει και η ευκολία μας.
Στην Ελλάδα άλλωστε δεν είμαστε;

Υ.Γ.
Είναι πραγματικά παρανοικό αυτό που συμβαινει στην ελλάδα με τις μηχανές.
Σε όποιο άλλο κράτος της Ευρώπης και να πας, η αντάμωση με δίκυκλο αποτελεί συνήθως περιστατικό ίδιας συχνότητας με την αντάμωση άγριου ζώου στο δρόμο.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Καλό από την άλλη είναι να ξέρουμε και τι λέμε. Στο Παρίσι τα scooter είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ και παντου.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλό από την άλλη είναι να ξέρουμε και τι λέμε. Στο Παρίσι τα scooter είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ και παντου.
και στην ιταλια το ιδιο. εκει δε, παιζουν piaccio, πολλα εξ αυτων σαν τις ελληνικες λατέρνες..  :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δεν έχω γυρίσει και όλη την Ευρώπη...
προσωπική εμπειρία κατέθεσα από εκεί που έχω πάει.....
Λονδίνο, Κολωνία, Λυών, Ματζεστερ, Λάνκαστερ, Μονακό, Νίκαια, Βιέννη, Σάλσμπουργκ, Μόναχο Βαρκελώνη και αλλού.
Παρίσι δεν έχω πάει δεν έχω άποψη. Οι άλλοι μπορούν να μας πουν επί αυτού και για άλλες πόλεις.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και στην ιταλια το ιδιο. εκει δε, παιζουν piaccio, πολλα εξ αυτων σαν τις ελληνικες λατέρνες..  :)
Τα σκουτερακια ειναι μεγαλες σκωτοστρες...Ειναι χειροτερα απο τα παπακια,γιατι ενω οι οδηγοι αυτοκινητων εξακολουθουν να σε γραφουν στα παπαρια τους,οπως αν οδηγας παπι δηλαδη,αυτα εχουν και μεγαλυτερη ιποδυναμη απο τα παπια με οτι αυτο συνεπαγεται.
Επιπλεον οι οδηγοι τους τηνουν να υπερεκτιμουν τις δυνατοτητες(τις μηδαμινες) που εχει το δικυκλο τους και επιχειρουν και ταξιδια σε αυτοκινητοδρομους... :headbang: :headbang: :headbang:
Μαλιστα εχω δει ουκ ολιγες φορες στην εθνικη ατομα να ταξιδευουν με 250αρη σκουτερακια........... :headbang: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παίζει πολύ μηχανή στην Ιταλία...μόνο που εκεί συναντάς σε μεγαλύτερο ποσοστό απ' ότι εδώ καλές μηχανές!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ε καλα δεν ειναι κι επιστημη, οπουδηποτε ο καιρος το σηκωνει, περισσοτερο στον νοτο, παιζει μηχανη. Το ιδιο σε μεγαλες πολεις που εχουν πολλους να ζουν στα προάστια ή που δεν εχουν τελεια συγκοινωνια οπως εχει το Λονδινο ή το Βερολίνο. Στην Ελλαδα τωρα οποιος εχει R1 ή αντιστοιχο μηχανακι κι εχει ΚΑΙ μυαλο έχει κι ενα παπι/scooter για την πολη. Οι κινδυνοι παλι ειναι γνωστοι, δεν υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορεις με μηχανη και να μην σου εχει τυχει κατι, ο καθενας κρινει με τι και πως θα κινηθει. Στον κυκλο μου παντως που μαλλον τυπικος ειναι, οι μισοι και παραπανω, ανω των 35 εχουν και μια μηχανη, που την χρησιμοποιουν περισσοτερο ή λιγότερο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μαλιστα εχω δει ουκ ολιγες φορες στην εθνικη ατομα να ταξιδευουν με 250αρη σκουτερακια........... :headbang: :jerking:
τα σκουτερ(άκια) σημερα δεν ειναι οπως πριν μερικα χρονια και επιπλεον εξαρταται το σε ποιά εθνικη (εννοω με ποιόν προορισμο) βλεπεις ενα σκουτερ στην εθνικη.

το να κανεις μια αποσταση 100-150 χλμ με ενα σκουτερ των 250cc σημερα, (που σημειωτέον σημερα εχει μεγαλυτερη διαμετρο τροχων, μεγαλυτερο βημα, μεγαλυτερη αποσβεση κραδασμων κλπ κλπ) αποδεικνυεται πιο ξεκουραστο απο το να την κανεις με ενα ψευτοεντουρακι των αντιστοιχων κυβικων, γα'ι'δουροφορτωμένο με τρεις βαλιτσες, τανκ μπαγκ και ολα τα προικιά του..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Ε καλα δεν ειναι κι επιστημη, οπουδηποτε ο καιρος το σηκωνει, περισσοτερο στον νοτο, παιζει μηχανη. Το ιδιο σε μεγαλες πολεις που εχουν πολλους να ζουν στα προάστια ή που δεν εχουν τελεια συγκοινωνια οπως εχει το Λονδινο ή το Βερολίνο. Στην Ελλαδα τωρα οποιος εχει R1 ή αντιστοιχο μηχανακι κι εχει ΚΑΙ μυαλο έχει κι ενα παπι/scooter για την πολη. Οι κινδυνοι παλι ειναι γνωστοι, δεν υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορεις με μηχανη και να μην σου εχει τυχει κατι, ο καθενας κρινει με τι και πως θα κινηθει. Στον κυκλο μου παντως που μαλλον τυπικος ειναι, οι μισοι και παραπανω, ανω των 35 εχουν και μια μηχανη, που την χρησιμοποιουν περισσοτερο ή λιγότερο.

έτσι είναι....
και εγώ στην πόλη (Αθήνα) αποφέυγω να οδηγώ αμάξι, λόγω κίνησης.
Επίλεγώ ΜΜΜ, ποδήλατο, και τώρα τελευτάια έφερα και την μηχανή μου που είχα σε απραξία στο χωριό...
γαμαει! :rockon:
floretta.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι μισοι και παραπανω, ανω των 35 εχουν και μια μηχανη, που την χρησιμοποιουν περισσοτερο ή λιγότερο.

ερώτησις:
ποιά η συχνότητα τραυματισμών μικρών, ή μεγάλων αυτών που έχουν μηχανή;

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε μεγάλε φτιάχτηνε και βάλτην στο μουσείο αυτήν .. συλλεκτική αξία έχει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom