You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οδηγίες για City Tours
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sakoulas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 224
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδιά. Κι εγω νέος στο θέμα. Γενικά ραντεβού είναι εύκολο να κλείσεις ή αυτό είναι προνόμιο μόνο των παλιών πελατών?
Πόσο πρέπει να περιμένω μέχρι να τα καταφέρω?
Ευχαριστώ
Αν και εχει ξαναειπωθει αυτη η απορια αρκετες φορες πιο πριν,υπαρχουν καποιες κοπελες στον ζουζανα που αν δεν εχεις παρει ξανα απο το συγκεκριμενο πρακτορειο δεν μπορεις να κλεισεις μ αυτες.οι περισσοτερες δεχονται απο καποιον πρωτη φρα,παρε με μια φορα καποια που θα δεχεται και μετα εισαι αξιοπιστος πελατης και μπορεις να κλεισεις με οποια θελεις κανονικα!Αυτα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.246
- Πόντοι
- 17.085
Το thread (Απορίες για τα city tours) συγχωνεύτηκε...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
το θρεντ συγχωνευτηκε..Κλείνω την κοπέλα ,πάω στο ξενοδοχείο και τι λέω το όνομά μου?
Και τα λεφτά είναι αυτά που αναγράφονται ή δίνω κάτι έχτρα για το ξενοδοχείο.
Η κράτηση μπορεί να γίνει και την ίδια μέρα?
DescentAngel
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια εχω μπανισει δυο κοριτσακια την Εβελην και την Τιφφανι αλλα ειναι ανεξαρτητες. Πως μπορω να επικοινωνισω μαζι τους??
Ειμαι εντελως ασχετος με τον χωρο. Mπορει καποιος να περιγραψει την διαδικασια για επαφη με "τουριστρια" (ακομη και τι κανεις για να φτασεις στο δωματιο της)
Επειδή εκτός από άσχετος, είσαι και νέος στο site... ΔΙΑΒΑΣΕ προσεχτικά τα διάφορα Θέματα και σίγουρα θα βρεις τις απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία σου...
Επισκέπτης
ειμαι εντελως ασχετος στον χωρο.μπορει καποιος να περιγραψει υην διαδικασια για επαφη με τουριστρια[ακομη και τι κανεις για να φτασεις στο δωματιο της]
Τσαμπα το ανοιξες.
Πριν ανοιξουμε ενα θεμα ψαχνουμε πρωτα εαν υπαρχει καταχωρημενο.Κοιτα www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,923.0]εδώ[/url]
Παιδια καλησπερα και καλη χρονια.Αν και διαβαζω αρκετο καιρο το σαιτ δεν πολυ γραφω.
Τεσπα μιας και σιγα σιγα εχω αρχισει να ασχολουμαι και εγω με σι τι θα θελα να κανω μια ερωτηση ειναι επικυνδυνο να συνομιλας και να κλεινεις ραντεβου μεσω skype.
Τεσπα μιας και σιγα σιγα εχω αρχισει να ασχολουμαι και εγω με σι τι θα θελα να κανω μια ερωτηση ειναι επικυνδυνο να συνομιλας και να κλεινεις ραντεβου μεσω skype.
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Παιδια καλησπερα και καλη χρονια.Αν και διαβαζω αρκετο καιρο το σαιτ δεν πολυ γραφω.
Aν συνομιλείς με τον ίδιο το εκπρόσωπο του agency δλδ με το skype account name που υπάρχει καταχωρυμένο στην επίσημη σελίδα του agency είναι ίσως καλύτερος τρόπος από απλό email και sms!
Μπορει να ειναι καλυτερος και πιο αμεσος τροπος επικοινωνιας αλλα ποσο επικυνδυνο ειναι απο θεμα εντοπισμου.
Δηλαδη μη βρουμε και κανα μπελα μη μας τσιμπισει κανενας καμια μερα και μας πει ελα δω εσυ που μιλας με αυτη και κλεινεις και παρανομα ραντεβου.
Γενικοτερα το skype ειναι ασφαλες σαν προγραμμα η μπορουν να εντοπισουν τον η/υ που συνομιλει και κατα συνεπεια εμενα.
Για να γινω πιο κατανοητος ειμαι ενας εργαζομενος που εχει σχεση και χρησιμοποιει το ιντερνετ της δουλειας για τις πονηρες δουλειες του οποτε φοβαμαι μην εχουμε θεματα.
Δηλαδη μη βρουμε και κανα μπελα μη μας τσιμπισει κανενας καμια μερα και μας πει ελα δω εσυ που μιλας με αυτη και κλεινεις και παρανομα ραντεβου.
Γενικοτερα το skype ειναι ασφαλες σαν προγραμμα η μπορουν να εντοπισουν τον η/υ που συνομιλει και κατα συνεπεια εμενα.
Για να γινω πιο κατανοητος ειμαι ενας εργαζομενος που εχει σχεση και χρησιμοποιει το ιντερνετ της δουλειας για τις πονηρες δουλειες του οποτε φοβαμαι μην εχουμε θεματα.
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μπορει να ειναι καλυτερος και πιο αμεσος τροπος επικοινωνιας αλλα ποσο επικυνδυνο ειναι απο θεμα εντοπισμου.
Eαν φοβάσαι τόσο πήγαινε σε ένα net cafe ή πάρε ένα καρτοκινητό και τελειώνει η υπόθεση εκεί...
Καταρχην ευχαριστω που απαντας.
Εκ δευτερον χαιρω πολυ αυτη τη λυση την ξερω και εγω.
Το θεμα ειναι ομως εχω λογο να φοβαμαι υπαρχει λογος η θα τρεχω τζαμπα στα νετ καφε.
Εκει ειναι η ουσια ειναι ασφαλες το skype να συνεχισω να κανω οτι κανω η να παρω σβαρνα τα νετ καφε:
Εκ δευτερον χαιρω πολυ αυτη τη λυση την ξερω και εγω.
Το θεμα ειναι ομως εχω λογο να φοβαμαι υπαρχει λογος η θα τρεχω τζαμπα στα νετ καφε.
Εκει ειναι η ουσια ειναι ασφαλες το skype να συνεχισω να κανω οτι κανω η να παρω σβαρνα τα νετ καφε:
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Όχι δεν είναι επικίνδυνο αλλά αν έχεις τον IT manager να επιβλέπει τα πάντα... άστο καλύτερα!
Επισκέπτης
Συνηθως στο δωματιο αλλα και συ δεν ειναι απαραιτητο να αφησεις πραγματικα στοιχεια
στη reception ... ;)
στη reception ... ;)
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Συνηθως στο δωματιο αλλα και συ δεν ειναι απαραιτητο να αφησεις πραγματικα στοιχεια
στη reception ... ;)
...και εσυ που τα ξερεις αυτα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 29K