Νέα

Οδηγίες για City Tours

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sakoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsupamela

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μάγκες μια και είμαι κιανούργις στο site μπορεί κάποιος να μου πεί για το city tour? αυτές τις γκόμενες πως τις βρίσκεις? τα τηλ των πρακτορίων? όποιος έχει πάρει καμιά από αυτές ας μου πει να μάθω κι εγώ τι γίνεται.ευχαριστώ εκ των προτέρων.

tsupamela

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πολυ καλό το link μάγκα μου αλλά μπορείς να μου πείς που θα βρω τα τηλέφωνα από τα εν λόγω πρακτορεία? δηλαδή ποια είναι ακριβώς η διαδικασία για να πάρεις ένα μουνάκι από αυτά που βλέπεις?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πολυ καλό το link μάγκα μου αλλά μπορείς να μου πείς που θα βρω τα τηλέφωνα από τα εν λόγω πρακτορεία? δηλαδή ποια είναι ακριβώς η διαδικασία για να πάρεις ένα μουνάκι από αυτά που βλέπεις?
ρε φιλε αυτο το λινκ εχει ολες της πληροφοριες που θελεις
ψαχτο λιγο και θα βρεις οτι θελεις

kayl

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά θελω να κλεισω ενα CT αλλά δεν ξερω τιποτα.....ειναι τυπου call girl μια φορα και τελος ειναι στην ωρα που έκλεισες οσο μπορεις.....βοηθήστε γιατί αυτη που θελω φευγει

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
οσο αντεχεις , ριχνεις. εχτρα χρεωσεις ειναι για αλλες υπηρεσιες αναλογα με τι προσφερει η εκαστοτε .. δεσποινιδα

kayl

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ φιλε μου

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το θέμα συγχωνεύτηκε

Επισκέπτης
πως μπορω να ξερω πια ct θα ειναι στην αθηνα σε 1 μηνα πχ η εκτος απο τις γνωστες δηλ απ αυτες που βρισκονται στις διαφημισεις πως μπορω να ξεω πια ειναι στην αθηνα κ το ρωτω γιατι καποιες ειναι ανεξαρτητες κ δεν υπαρχει ημερολογιο για το ποτε υπαρχουν ωρες

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
παιδιά θελω να κλεισω ενα CT αλλά δεν ξερω τιποτα.....ειναι τυπου call girl μια φορα και τελος ειναι στην ωρα που έκλεισες οσο μπορεις.....βοηθήστε γιατί αυτη που θελω φευγει

Τα έχουμε τόσες φορές....all you can fuck, όπως all you can eat @ Pizza Hut.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
πως μπορω να ξερω πια ct θα ειναι στην αθηνα σε 1 μηνα πχ η εκτος απο τις γνωστες δηλ απ αυτες που βρισκονται στις διαφημισεις πως μπορω να ξεω πια ειναι στην αθηνα κ το ρωτω γιατι καποιες ειναι ανεξαρτητες κ δεν υπαρχει ημερολογιο για το ποτε υπαρχουν ωρες
Τα έχουμε τόσες φορές....all you can fuck, όπως all you can eat @ Pizza Hut.

Γειά σου μεγάλε teacher....!!!!!
Σωστός ως συνήθως.
Όλα καλά ;;;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Alive and kicking!

Επισκέπτης
καλα εσεις που βαριεστε τις ρεπετισιον μην μιλατε....εγω το ειπα για τους υπολοιπους....αλλα εφοσον ειναι για αποριες αυτη την απορια εχω...εαν δεν θελετε μην απαντατε αλλα κ εγω μπορω να κανω τον εξυπνο εκει που ξερω....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
μάγκες μια και είμαι κιανούργις στο site μπορεί κάποιος να μου πεί για το city tour? αυτές τις γκόμενες πως τις βρίσκεις? τα τηλ των πρακτορίων? όποιος έχει πάρει καμιά από αυτές ας μου πει να μάθω κι εγώ τι γίνεται.ευχαριστώ εκ των προτέρων.
πληρωνεις 250 με 300 την ωρα για αμφιβολου ποιοτητας πουτανες που περιμενεις να γαμισεις σε ραντεβου ...που τις εχουν γαμισει 5 πριν και περιμενουν να γαμηθουν με αλλους 5 μετα σε ξενοδοχεια καλα... στο κεντρο..κυριλε μπουρδελα ειναι φιλαρακο...η προσωποποιηση της ελληνικης σπαταλης.. και εχουν συμβαλει να ανεβουν οι τιμες του πληρωμενου σεχ κατακορυφα στην ελλαδα και να εχει γινει η ελλαδα η ποιο ακριβη χωρα, στο σεξ.. διαβασε τι ζητανε τα ιδια γραφεια σε αλλες χωρες που το κατακεφαλη εισοδημα ειναι διπλασιο και θα καταλαβεις αν εχω δικηο η αδικο...,,εαν εχεις φραγκα  για πεταμα και τζιπακι για καφε στο κολωνακι.. και χρονο  πηγενε...αλλιως διαλεξε φτηνοτερες λυσεις τυπου ταιλανδη ,γερμανιας,κλπ θα βρεις αρκετα εδω μεσα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Εγώ θα πρότεινα να κάνεις τον σχεδιασμό διαφορετικά....δλδ...budget, στόχος, και τα υπόλοιπα τα  στήνεις εσύ, δλδ, γιατι να εξαρτιέσαι από το πρόγραμμά τους και να μην φτιάξεις εσύ πρόγραμμα?

Impossible is nothing.

edit: Άσε που κάποιες είναι μόνιμα Αθήνα ή Ναύπλιο π.χ. και απλά εμφανίζονται ως επισκέπτριες ανά διαστήματα...

Επισκέπτης
Εγώ θα πρότεινα να κάνεις τον σχεδιασμό διαφορετικά....δλδ...budget, στόχος, και τα υπόλοιπα τα  στήνεις εσύ, δλδ, γιατι να εξαρτιέσαι από το πρόγραμμά τους και να μην φτιάξεις εσύ πρόγραμμα?

Impossible is nothing.

edit: Άσε που κάποιες είναι μόνιμα Αθήνα ή Ναύπλιο π.χ. και απλά εμφανίζονται ως επισκέπτριες ανά διαστήματα...

εγω μπορει να θελω μια η οποια μπορει να μη ξαναερθει η να ερθει μετα απο ενα χρονο παλι...που να ξερω γιατι να μην γνωριζω πχ εαν θα ερθει σε  ενα μηνα ωστε να μαζεψω χρηματα κ ισως κ αλλα για παραπανω επισης καθως διαβαζα παρατηρησα οτι καποιες εχουν σταματησει το αθλημα αλλα οι φωτογραφιες τους υπαρχουν

Επισκέπτης
πληρωνεις 250 με 300 την ωρα για αμφιβολου ποιοτητας πουτανες που περιμενεις να γαμισεις σε ραντεβου ...που τις εχουν γαμισει 5 πριν και περιμενουν να γαμηθουν με αλλους 5 μετα σε ξενοδοχεια καλα... στο κεντρο..κυριλε μπουρδελα ειναι φιλαρακο...η προσωποποιηση της ελληνικης σπαταλης.. και εχουν συμβαλει να ανεβουν οι τιμες του πληρωμενου σεχ κατακορυφα στην ελλαδα και να εχει γινει η ελλαδα η ποιο ακριβη χωρα, στο σεξ.. διαβασε τι ζητανε τα ιδια γραφεια σε αλλες χωρες που το κατακεφαλη εισοδημα ειναι διπλασιο και θα καταλαβεις αν εχω δικηο η αδικο...,,εαν εχεις φραγκα  για πεταμα και τζιπακι για καφε στο κολωνακι.. και χρονο  πηγενε...αλλιως διαλεξε φτηνοτερες λυσεις τυπου ταιλανδη ,γερμανιας,κλπ θα βρεις αρκετα εδω μεσα
Παντα καπως ετσι ειναι φιλε αλλοι εχουν χρημα και δεν εχουν χρονο αλλοι εχουν χρονο και δεν εχουν χρημα ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ.
Το πιο σωστο το λεει ο Yorgos βλεπεις το budget και τον χρονο σου και βαζεις τον στοχο μπροστα.
Οσο για τον φιλο που ρωταει για ενα μηνα μπροστα συνηθως ειναι δυσκολο να ξερεις πια θα ειναι εδω.
Βεβαια τιποτα δεν ειναι αδυνατο.
Οσο για τον αλλο φιλο ΝΑΙ πας και την ξεκωλιαζεις την γκομενα οσες φορες θελεις μεσα στον χρονο που εχεις πληρωσει και αν σου πει και τιποτα της λες να παει να γαμηθη. :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν μπορώ να προτείνω κάτι...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Και ό λόγος είναι ότι και αυτές δεν κάνουν τόσο μακροπρόθεσμα planning. Καμιά φορά, μπορεί να μάθεις way In advance τι σκοπεύουν να κάνουν, εάν έχεις συχνή επαφή μαζί τους, επαγγελαματική και/ή φιλική...(και καλά...)

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να προτείνω κάτι...δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Και ό λόγος είναι ότι και αυτές δεν κάνουν τόσο μακροπρόθεσμα planning. Καμιά φορά, μπορεί να μάθεις way In advance τι σκοπεύουν να κάνουν, εάν έχεις συχνή επαφή μαζί τους, επαγγελαματική και/ή φιλική...(και καλά...)

ευχαριστω παντως καταλαβαινω οτι ανα διμηνα ερχονται ξανα...οταν τσεκαρω ενα απ αυτα που θελω θα στειλω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom