Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Γουαιλτν ροουζ, αλεξ, βελβυ, glου, ιπποτης69, λιλας, σουκερας, μαριαννανοστοπουλου, θρασυβουλας ντελος, η ενναλακτικη συνθεση πως σου φαινεται;

Στη θεση της Βελούδως θα προτιμούσα τη Ροδίνη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γουαιλτν ροουζ, αλεξ, βελβυ, glου, ιπποτης69, λιλας, σουκερας, μαριαννανοστοπουλου, θρασυβουλας ντελος, η ενναλακτικη συνθεση πως σου φαινεται;
συνθεση για παρτουζα μου ακουγεται

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι ναρκωτικα παιρνει ο αντμιν και αφηνει το θρεντ παιρνω ματι την μανα μου.....;

και παει και κανει και τροποποιηση στο πρωτο ποστ απο γκρικλις σε ελληνικα  :headbang:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Και γαμω τις τηλεθεασεις. Τι τσακες, προδρομοι και αρχιδιες..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
τι ναρκωτικα παιρνει ο αντμιν και αφηνει το θρεντ παιρνω ματι την μανα μου.....;

και παει και κανει και τροποποιηση στο πρωτο ποστ απο γκρικλις σε ελληνικα  :headbang:

Ενώ αν ανοίξουμε κανένα θρεντ, για το ποιο συνουσιουργείο προσφέρει τον καλύτερο μπακαλιαρο σκορδαλία, το κόβει εν τη γεννέση.  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Και γαμω τις τηλεθεασεις. Τι τσακες, προδρομοι και αρχιδιες..
θα βαζα ως σκηνοθετης την μαριαννα να κανει γλειφοκωλι στον λιλα και η μυτογκα να μπαινει βαθια στο κωλι του

η γουαιλντ θα μαγειρευε ολη μερα λαχανορυζο να ταιζει την βελβυ

ο αλεξ θα την επεφτε στην καμεραγουμαν

εγω θα ημουν ολη μερα στο δωματιο επικοινωνιας και ρουφιανευα τους παιχτες στην διοικηση

ο σουκερας θα επαιζε βιντεογκειμς και τις νυχτες θα εβαφε μαυρο με μπογια τον λιλα και θα τον γαμουσε

ο ντελος θα επαιρνε ολο ποζες στην κρυφη καμερα δειχνοντας τα στιβαρα μπρατσα του και θα προσπαθουσε να την πεσει στην χοντρη γουαιλντ η οποια κρυφα απο την βελβυ θα τον ταιζε μοσχαροκεφαλες και σταβλισιες μπριζολες

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
θα βαζα ως σκηνοθετης την μαριαννα να κανει γλειφοκωλι στον λιλα και η μυτογκα να μπαινει βαθια στο κωλι του

η γουαιλντ θα μαγειρευε ολη μερα λαχανορυζο να ταιζει την βελβυ

ο αλεξ θα την επεφτε στην καμεραγουμαν

εγω θα ημουν ολη μερα στο δωματιο επικοινωνιας και ρουφιανευα τους παιχτες στην διοικηση

ο σουκερας θα επαιζε βιντεογκειμς και τις νυχτες θα εβαφε μαυρο με μπογια τον λιλα και θα τον γαμουσε

ο ντελος θα επαιρνε ολο ποζες στην κρυφη καμερα δειχνοντας τα στιβαρα μπρατσα του και θα προσπαθουσε να την πεσει στην χοντρη γουαιλντ η οποια κρυφα απο την βελβυ θα τον ταιζε μοσχαροκεφαλες και σταβλισιες μπριζολες

Πολυ δυνατο. ;) Να προσθεσω οτι ο σουκερας εκτος απο αυτο θα ειχε φωτογραφιες της σκορδα και θα τον επαιζε ολη μερα πινοντας ουισκια, ο αλεξ οταν θα επαιρνε το μπουλο απο μεσα θα απειλουσε με εξωδικα τη παραγωγη για αντικανονικες ενεργειες και ο ντελος εκτος απο τις ποζες θα ελεγε με λαγνο υφος στις καμερες "αγριο πραμαα".

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στον τελικο με τις κλικες θα εφτανα εγω με τον ντελο

θα παρακολουθουσαμε μαζι σαν αδερφια την αποφαση του κοινου και ο ντελος θα εσπαγε το τραπεζι στο ακουσμα του αποτελεσματος

μετα θα γνωριζαμε τον big brother που δεν θα ηταν αλλος απο τον αντισθενη και με το χρηματικο επαθλο θα ανοιγα ταβερνα στα βλαχικα της βαρης και θα εβαζα τη γουαιλντ μαγειρισα,το ανεργο συμβολαιογραφο αλεξ να κανει τον βλαχο με φουστανελα,τον ντελο πορτα και την μαριαννα pr

η βελβυ θα εκανε απεξω συγκεντρωσεις διαμαρτυριας

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
στον τελικο με τις κλικες θα εφτανα εγω με τον ντελο

θα παρακολουθουσαμε μαζι σαν αδερφια την αποφαση του κοινου και ο ντελος θα εσπαγε το τραπεζι στο ακουσμα του αποτελεσματος

μετα θα γνωριζαμε τον big brother που δεν θα ηταν αλλος απο τον αντισθενη και με το χρηματικο επαθλο θα ανοιγα ταβερνα στα βλαχικα της βαρης και θα εβαζα τη γουαιλντ μαγειρισα,το ανεργο συμβολαιογραφο αλεξ να κανει τον βλαχο με φουστανελα,τον ντελο πορτα και την μαριαννα pr

η βελβυ θα εκανε απεξω συγκεντρωσεις διαμαρτυριας

Και θα ερχοταν στη ταβερνα ο κωστακης με τις τσαντιρογυφτισες, οπου θα τις εβλεπε ο ντελος και θα τους εδιωχνε με τις κλωτσιες και θα πεταγοταν ο ιπποτης69 (πρωτος θα επαιρνε μπουλο απο το παιχνιδι) και θα λεγε "ρε δειτε κατι αντρακια" και θα φευγε αηδιασμενος.
Ο μεμοσαν θα ερχοταν μια νυχτα και θα σου εκαιγε τη βλαχοταβερνα χεζοντας την μετα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Και θα ερχοταν στη ταβερνα ο κωστακης με τις τσαντιρογυφτισες, οπου θα τις εβλεπε ο ντελος και θα τους εδιωχνε με τις κλωτσιες και θα πεταγοταν ο ιπποτης69 (πρωτος θα επαιρνε μπουλο απο το παιχνιδι) και θα λεγε "ρε δειτε κατι αντρακια" και θα φευγε αηδιασμενος.
Ο μεμοσαν θα ερχοταν μια νυχτα και θα σου εκαιγε τη βλαχοταβερνα χεζοντας την μετα
στα παπαρια μου,θα εισεπρατα την αποζημιωση απο την ασφαλιστικη που δουλευει ο κοσμας

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
στα παπαρια μου,θα εισεπρατα την αποζημιωση απο την ασφαλιστικη που δουλευει ο κοσμας

Σωστος. Θα ειχες προνοησει να προστατευτεις με τις ασφαλιστικες δικλειδες της βατραχαρας ο οποιος θα γελουσε με τη καταντια των αλλων

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.651
Πόντοι
1.406
Ρεκορ παραμονης βλεπω!εχεις μαθει το προγραμμα των αντμινσ(ποτε πανε για χεσιμο κτλ) και κανεις καταδρομικες ε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατι σε μπάναραν αι αλήται;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom