_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
απίστευτες καταστάσεις δεν γίνονται αυτά
Τι εγινε αγορι μου;
απίστευτες καταστάσεις δεν γίνονται αυτά
ποιος ειναι μαν να επιληφθει η διοικηση του σαιτ;
καλησπερα μιλχαουζ
Τι εγινε αγορι μου;
ban επιτοπου για περιυβριση αρχηςΣε ποιά διοίκηση αναφέρεστε; Την ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ;
Σε ποιά διοίκηση αναφέρεστε; Την ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ;
εγω θα χα αυτοκτονησει δεν το συζηταμενα έχεις εσύ μπουρδελοσάιτ και να σου ανοίγουν μέσα θρεντ με τίτλο ωδή στον βάτραχο και να το διατηρείς για μέρες κάτι έχει σαπίσει εδώ μέσα μιλάμε για μεγάλη αποσύνθεση ;)
εγω θα χα αυτοκτονησει δεν το συζηταμε
ban επιτοπου για περιυβριση αρχης
τίποτα κούκλε έπρεπε απλώς να γράψω μια μαλακία
εγω θα χα αυτοκτονησει δεν το συζηταμε
Ο ερικ καστελ ριχνει μπηχτες συνεχως. Και παραφραζει συνεχως την υπογραφη του Θρασυβουλα Ντελου "αγριο πραμα" μετα απο ποστ του Σλαβυ υπονοωντας κατι, αν παρατηρησες. Μυστηρια πραγματα. Τη γνωμη σου
double ban για μη χρηση ελληνικης γλωσσας στο φορουμΘα μου κλάσετε το κατζίον.
θα το κανει οταν θα του ανοιξουμε δικο του θρεντ την ραψωδια του τσομπανη,θα βουτηξει την κεφαλα στην καρδαρα με το γαλα με ηχητικη υποκρουση κλωναριδη τις βεργουλες και την εριναλ να απαγγελει ρημες απο κατερινα γωγουΚαι προφανώς δεν το κάμνετε διότι έχετε διαχωρισει τη θέση σας(!)... λέμε τωρα...
σιγα ρε φιλε μην μου ανοιξεις και ρεκβιεμθα το κανει οταν θα του ανοιξουμε δικο του θρεντ την ραψωδια του τσομπανη,θα βουτηξει την κεφαλα στην καρδαρα με το γαλα με ηχητικη υποκρουση κλωναριδη τις βεργουλες και την εριναλ να απαγγελει ρημες απο κατερινα γωγου
θα το κανει οταν θα του ανοιξουμε δικο του θρεντ την ραψωδια του τσομπανη,θα βουτηξει την κεφαλα στην καρδαρα με το γαλα με ηχητικη υποκρουση κλωναριδη τις βεργουλες και την εριναλ να απαγγελει ρημες απο κατερινα γωγου
and yeaah ladies and gentlemen......we have a triple ban......Ε όχι και "ραψωδία"!!!
Η ραψωδία είναι επικό ποίημα που αναφέρεται στη ζωή και τα κατορθώματα ήρωα.
Το πολυ-πολύ να του αφιερώσουμε καμια τραγωδία. (Όπως ο ρόλος του στον παρόντα ιστότοπο).