Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε η ιστορια εξελιχθηκε ως εξης. Εγω εβγαλα τον αλεξ στο πεδιο βολης, στη συνεχεια με σναιπερ ο glου απο μακρυα τον μισοσκοτωσε και μετα ηρθε ο Σεβαλιε που με τη βοηθεια του Λοπεθ (εν αγνοια του) του εδωσε τη χαριστικη βολη απο το ενα μετρο

τι σναιπερ ο γλου ρε ετσι και του πεις να σημαδεψει με το δαχτυλο την οθονη θα δειχνει τον αφαλο του

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παιδια μην γαματε ομως το θρεντ του τιμημενου κοσνικ με αναφορες σε ενα σπασμενο νικ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε απολυτε φτιαξε το αβαταρ του χασοδικη σπασμενο κομματια εσυ που τα ξερεις

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
τι σναιπερ ο γλου ρε ετσι και του πεις να σημαδεψει με το δαχτυλο την οθονη θα δειχνει τον αφαλο του

Ναι αλλα με τον αλεξ εκανε καλη δουλεια δεν μπορεις να πεις, μπορει να τον βρηκε τυχαια αλλα τον βρηκε καλα. Σπονδυλικη βρηκε, τον παρελυσε τον φουκαρα τον χασοδικη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Σύλληψη στα Φάρσαλα για βασανισμό …προβάτου
Αρθρογράφος: trikalanewsΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:15

--Πρόβατο--
Συνελήφθη χθες το βράδυ στα Φάρσαλα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας 33χρονος Έλληνας.

Ο 33χρονος, προχθές το απόγευμα είχε δέσει πρόβατο πίσω από το αυτοκίνητο του και το έσερνε.
:zfuck:

ο τυπος χρειαζεται δικηγορο εγω θα συνιστουσα να παρει κοσνικ ,εσεις τι λετε κοσνικ ή αλεξ;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

--Πρόβατο--
Συνελήφθη χθες το βράδυ στα Φάρσαλα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας 33χρονος Έλληνας.

Ο 33χρονος, προχθές το απόγευμα είχε δέσει πρόβατο πίσω από το αυτοκίνητο του και το έσερνε.

ο τυπος χρειαζεται δικηγορο εγω θα συνιστουσα να παρει κοσνικ ,εσεις τι λετε κοσνικ ή αλεξ;

κοσνικ και πιντεροφ  :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

--Πρόβατο--

ενώ εσύ είσαι τζέντλεμαν με τα πρόβατα.... :zfuck:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

--Πρόβατο--

Ο αλεξ ειναι ψοφιος ψυχολογικα δν μπορει να παρει καμια υποθεση. Ο βατραχος δεν ασχολειται με τετοιες υποθεσεις της πλακας. Οποτε προτεινω wilde rose,ξερει απο προβατα,γιδια,αγελαδες κτλ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ενώ εσύ είσαι τζέντλεμαν με τα πρόβατα.... :zfuck:
ε δεν τα δενω και στον προφυλακτηρα.....το πολυ πολυ αμα βιαζομαι παιρνω κανενα μπροστα μου στην μηχανη συνοδηγο
images

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε η ιστορια εξελιχθηκε ως εξης. Εγω εβγαλα τον αλεξ στο πεδιο βολης, στη συνεχεια με σναιπερ ο glου απο μακρυα τον μισοσκοτωσε και μετα ηρθε ο Σεβαλιε που με τη βοηθεια του Λοπεθ (εν αγνοια του) του εδωσε τη χαριστικη βολη απο το ενα μετρο
τον γαμησατε τον τυπο δηλαδη :S

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ε δεν τα δενω και στον προφυλακτηρα.....το πολυ πολυ αμα βιαζομαι παιρνω κανενα μπροστα μου στην μηχανη συνοδηγο
images

Τα βαζεις και κρανος μαν; Τα προσεχεις βλεπω, τα βαζεις και λιπαντικο πριν τη πραξη;

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
images

μόνο να ξέρεις ότι τώρα γράφουν και τον συνοδηγό αν δεν φοράει κράνος..  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ειχε αρχισει να παιζει με τη τυχη του εδω και καιρο μαν. Οι μαγκιες πληρωνονται επρεπε να το περιμενει κατι τετοιο

εγώ αν ξαναμπεί ο άλεξ παίζει να πάρω το μέρος του έχω δει πολύ γκέιμ οβ θρόουνς προδοσίες, αλλαγές στρατοπέδων κλπ ;)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγώ αν ξαναμπεί ο άλεξ παίζει να πάρω το μέρος του έχω δει πολύ γκέιμ οβ θρόουνς προδοσίες, αλλαγές στρατοπέδων κλπ ;)

τι λέει μαν..
σοβαρεύτηκες καθόλου όσο καιρό έλειπα ?  :2on1:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom