ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
κανει χνωτο και κυκλακι η ζουληγμενη μυτη
Τυπε η ιστορια εξελιχθηκε ως εξης. Εγω εβγαλα τον αλεξ στο πεδιο βολης, στη συνεχεια με σναιπερ ο glου απο μακρυα τον μισοσκοτωσε και μετα ηρθε ο Σεβαλιε που με τη βοηθεια του Λοπεθ (εν αγνοια του) του εδωσε τη χαριστικη βολη απο το ενα μετρο
το φτιαξε ρε φιλε παλι τα ιδια;ρε απολυτε φτιαξε το αβαταρ του χασοδικη σπασμενο κομματια εσυ που τα ξερεις
τι σναιπερ ο γλου ρε ετσι και του πεις να σημαδεψει με το δαχτυλο την οθονη θα δειχνει τον αφαλο του
Σύλληψη στα Φάρσαλα για βασανισμό …προβάτου
Αρθρογράφος: trikalanewsΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:15
--Πρόβατο--
Συνελήφθη χθες το βράδυ στα Φάρσαλα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας 33χρονος Έλληνας.
Ο 33χρονος, προχθές το απόγευμα είχε δέσει πρόβατο πίσω από το αυτοκίνητο του και το έσερνε.
ο τυπος χρειαζεται δικηγορο εγω θα συνιστουσα να παρει κοσνικ ,εσεις τι λετε κοσνικ ή αλεξ;
--Πρόβατο--
Συνελήφθη χθες το βράδυ στα Φάρσαλα από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας 33χρονος Έλληνας.
Ο 33χρονος, προχθές το απόγευμα είχε δέσει πρόβατο πίσω από το αυτοκίνητο του και το έσερνε.
--Πρόβατο--
ο τυπος χρειαζεται δικηγορο εγω θα συνιστουσα να παρει κοσνικ ,εσεις τι λετε κοσνικ ή αλεξ;
ε δεν τα δενω και στον προφυλακτηρα.....το πολυ πολυ αμα βιαζομαι παιρνω κανενα μπροστα μου στην μηχανη συνοδηγοενώ εσύ είσαι τζέντλεμαν με τα πρόβατα....
τον γαμησατε τον τυπο δηλαδη :SΤυπε η ιστορια εξελιχθηκε ως εξης. Εγω εβγαλα τον αλεξ στο πεδιο βολης, στη συνεχεια με σναιπερ ο glου απο μακρυα τον μισοσκοτωσε και μετα ηρθε ο Σεβαλιε που με τη βοηθεια του Λοπεθ (εν αγνοια του) του εδωσε τη χαριστικη βολη απο το ενα μετρο
ε δεν τα δενω και στον προφυλακτηρα.....το πολυ πολυ αμα βιαζομαι παιρνω κανενα μπροστα μου στην μηχανη συνοδηγο
ε δεν τα δενω και στον προφυλακτηρα.....το πολυ πολυ αμα βιαζομαι παιρνω κανενα μπροστα μου στην μηχανη συνοδηγο
μου στειλε πμ μαντιναδα ο αλεξ και λεειτον γαμησατε τον τυπο δηλαδη :S
το γαμησαν το παιδακι μαν,τι κακο εκανε;εμπαινε στο μπου να βρει παρηγοριατον γαμησατε τον τυπο δηλαδη :S
τον γαμησατε τον τυπο δηλαδη :S
Ειχε αρχισει να παιζει με τη τυχη του εδω και καιρο μαν. Οι μαγκιες πληρωνονται επρεπε να το περιμενει κατι τετοιο
εγώ αν ξαναμπεί ο άλεξ παίζει να πάρω το μέρος του έχω δει πολύ γκέιμ οβ θρόουνς προδοσίες, αλλαγές στρατοπέδων κλπ ;)
τι λέει μαν..
σοβαρεύτηκες καθόλου όσο καιρό έλειπα ?