redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δεν υπαρχει τετοια επιλογη ρε τυπε!εγω ψηφισα οτι ειναι καμμενο νικ ;)
εγω θα ψηφιζα παντως νερντακιας και φλωρος
δεν υπαρχει τετοια επιλογη ρε τυπε!εγω ψηφισα οτι ειναι καμμενο νικ ;)
υπαρχει στην κρυφη ψηφοφορια τυπε ;)δεν υπαρχει τετοια επιλογη ρε τυπε!
εγω θα ψηφιζα παντως νερντακιας και φλωρος
ο αλεξ εδωσε προγνωστικα για το αποτελεσμα τυπε;υπαρχει στην κρυφη ψηφοφορια τυπε ;)
αυτο το νικ πεθανε τυπε, το τραβηξανε απο τα σωληνακια απο χθες και δεν εχει μπει ξανα ;)ο αλεξ εδωσε προγνωστικα για το αποτελεσμα τυπε;
πολιτικοποιημενο ατομο παντως τυπε,πρεπει να τον πηγαινε σαν ατομο ο βατραχος παντωςαυτο το νικ πεθανε τυπε, το τραβηξανε απο τα σωληνακια απο χθες και δεν εχει μπει ξανα ;)
ο βατραχος δεν παει ουτε τον εαυτο του τυπε ;)πολιτικοποιημενο ατομο παντως τυπε,πρεπει να τον πηγαινε σαν ατομο ο βατραχος παντως
δεν ξερω τυπε,ακουσα οτι τον τραμπουκησαν και εσπασε..γιατί τι έκανε το άλεξ ?![]()
![]()
δεν ξερω τυπε,ακουσα οτι τον τραμπουκησαν και εσπασε..γιατί τι έκανε το άλεξ ?![]()
![]()
δεν ξερω τυπε,ακουσα οτι τον τραμπουκησαν και εσπασε..
εγω πιστευω εχει ανειλημμενες υποχρεωσεις και γιαυτο δεν γραφει τυπεμπαχαλάκιδες...![]()
εγω πιστευω εχει ανειλημμενες υποχρεωσεις και γιαυτο δεν γραφει τυπε
σιγα τον τραμπουκισμο που εφαγε τυπε ;) κοτα αποδειχτηκε και αυτος, ολο λογια....δεν ξερω τυπε,ακουσα οτι τον τραμπουκησαν και εσπασε..
εσυ τυπε που ειχες χαθει; δεν σου ελειψε το σαιτ;μπορεί![]()
![]()
![]()
![]()
δεν σου ελειψε το σαιτ;
του λακη και του αχαχουχα ειναι τρανταχτεςναι αλλά βλέπω πολλές απουσίες..![]()
του λακη και του αχαχουχα ειναι τρανταχτες
αλεξ, σταμουλης και λοιποι που την ειχαν δει βεντετες τους εφαγε η μαρμαγκα ;) αυτα να τα βλεπει ο βατραχος που ουτε παραθεση δε θα κανει κανεις για αυτον αμα πεθανει το νικ του ;)του λακη και του αχαχουχα ειναι τρανταχτες