Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
την ειπες τη μαλακια σου
τα αυτοματα εχουν κοντο κιβωτιο δλδ πεταει νωρις την αλλη σχεση κ χαμηλη ιπποδυναμη οποτε ειναι τελεια για πολη με χαμηλη καταναλωση
ποιά ήταν η μαλακία που είπα δεν κατάλαβα
πανω εχουμε εκλογες εμεις καθε χρονο.....ημουν δυο χρονιες προεδροςτι εννοείς "πρόεδρος"...?
πανω εχουμε εκλογες εμεις καθε χρονο.....ημουν δυο χρονιες προεδρος
δικτατορας ειναι αυτος μαν σαν τον κιμΕδώ δεν κάνουμε εκλογές...Πρόεδρος είναι ένας...
Πάει???Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστε αδελφέ ημών Ζαντούμπα.
είδες παρακάτω που έφαγα ξανά πέσιμο από άντμιν όλα τα λεφτά μου έσβησε και κανα δύο ποστ που του χωνόμουν
Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστε αδελφέ ημών Ζαντούμπα.
Αν και κωλόγερος η κωλοτρυπίδα σου αντέχει ακόμα σε δυνατά σφυροκοπήματα μαντάμ αγία..
τα καλα κ διαβαστερα παιδια λιωνουν στη μαλακια κ στο νετ
Σας το εγραψα και πρίν, Δεν φταίω εγώ που δεν σας σηκώνεται και ειστε μέσα στα νεύρα.
Ότι μπορούσα έκανα... Μέχρι και φακιρης ντύθηκα, και της επαιξα φλογέρα μπας και σηκωθεί σαν το φιδι αλλά φεύ...
Την 28 πόντων πουτσάρα μου δεν τη χαραμίζω για το γηρασμένο κωλουρυπίδι σου, να το ξέρεις αυτό..μην ορέγεσαι να σε γαμήσω λοιπόν μαντάμ αγία..
Στο γυμνάσιο... Στο Λύκειο ξεχωρίζουν αυτοί που έχουν προοπτική για πανεπιστήμιο... Και μετά αυτοι που μπαίνουν γαμάνε φοιτήτριες. Αυτοί που αποτυγχάνουν μια ζωή γαμάνε κομμωτριες. Μέσα στην κοινωνία υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα που χωρίζει τους ανθρώπους σε 2 κατηγορίες: Σε αυτούς που έχουν πτυχίο και σε αυτούς που δεν έχουν.