kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Αυτό είναι υπόσχεση ή απειλή;
διαίσθηση
Αυτό είναι υπόσχεση ή απειλή;
Εσεις πως το εκλαμβάνετε??Αυτό είναι υπόσχεση ή απειλή;
Φιλε τετοια νηματα γινονται συνηθως για νεκρα νικς. Δεν σε προβληματιζει αυτο;μέχρι την κυριακή θα έχω διαγραφεί και εγώ
Φιλε τετοια νηματα γινονται συνηθως για νεκρα νικς. Δεν σε προβληματιζει αυτο;
Εσεις πως το εκλαμβάνετε??
Τι δωρο θελετε για το ευτυχες γεγονος???Ότι θα αφήσει τις ανούσιες φιλοσοφικές αναζητήσεις με τις οποίες απασχολείται στον παρόντα, και θα έρθει να ζήσει κοντά μου στην έπαυλή μου στο Como, για να χαρούμε επιτέλους τον έρωτά μας.
Τι δωρο θελετε για το ευτυχες γεγονος???
Τι σας κάνει να πιστεύετε πως θα είστε στην λίστα των προσκεκλημένων;
με τη ζωη που κανεις μαν ποιος σε παιρνει για ζωντανο?όχι γιατί άνοιξε όταν με θεωρούσαν νεκρό
με τη ζωη που κανεις μαν ποιος σε παιρνει για ζωντανο?
θες να τα ρωτησουμε μηπως? ;)τα υπόλοιπα νικς
θες να τα ρωτησουμε μηπως? ;)
αυτον με τη χαιτη και τον αυτοματο σατανα? ελα, μπορεις και καλυτερα...ρώτα τον ντελικατέσεν είναι το νικ που μπαίνει με μοτζίλα ;)
αυτον με τη χαιτη και τον αυτοματο σατανα? ελα, μπορεις και καλυτερα...
οχιζηλεύεις που έχει τ'αρχίδια και το μαλλί για να δαμάσει αυτόν τον διάολο ;)
πηγες να με ιντριγκαρεις με την ερωτηση και εισεπραξες αυτο που σου αξιζε ;) ο νωντας ειναι φιλος μου μην το ξεχνας ;)ανφέαρ απάντηση ξέρεις ότι παραλύει ο νους με κάτι τέτοια
πηγες να με ιντριγκαρεις με την ερωτηση και εισεπραξες αυτο που σου αξιζε ;) ο νωντας ειναι φιλος μου μην το ξεχνας ;)
απο τον οπερα που δεν τον παιρνεις σοβαρα θα σου ερθει το καβλι και θα κλαις με μαυρο δακρυ ;)ναι ο ένας μπαίνει με μοτζίλα και ο άλλος με κρόουμ ;)
Εχω μαζεψει πολλες τοστιερες κ φανταστηκα οτι θα σας ηταν χρησιμεςΤι σας κάνει να πιστεύετε πως θα είστε στην λίστα των προσκεκλημένων;