θεματονηματα που ανοιξαν το προηγουμενο σαββατο προς κυριακη και μαζεψαν ολη την "τηλεθεαση"...το πρωτο εφτασε μεχρι τις 5 σελιδες!!!!
υπηρξε κι ενα τριτο δυνατο αλλα δεν το προλαβα >
γνωμες
Με ΧΡ ακόμα,ρε μαν...?
θεματονηματα που ανοιξαν το προηγουμενο σαββατο προς κυριακη και μαζεψαν ολη την "τηλεθεαση"...το πρωτο εφτασε μεχρι τις 5 σελιδες!!!!
γνωμες
Ποιο σκηνικό,μαν? Δεν αποχώρησε κανένας... :o
Με ΧΡ ακόμα,ρε μαν...?
γνωμες
μαν με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο....εχω αυτο το πισι μ αυτο το λειτουργικο τουλαχιστον 7 χρονια χωρις φορματ
στο λαπτοπι εχω εφταρια
το επομενο λειτουργικο, επειδη το πισι ειναι παλιο και δεν θα δουλευει καλα με τα 7 ή 8, θα βαλωω καμια λινουξια
ο μαλακας ο μπαοκτζης επεσε κοντα αλλα οχι πολυ κοντα.....γεια σου φιλε
έχω καιρό να δω το θρεντ και νόμιζα ότι την είχαν κάνει απλώς δεν γράφουν όπως παλιά μάλλον θα έχει πέσει γραμμή
παλιότερα την είχαν κάνει για ένα διάστημα ή λαθος θυμάμαι πάλι
Απλά δεν υπάρχουν πολλοί πυρφόροι/πιρφόροι,να γράψουν σε τέτοιου είδους θρεντ,πλέον...
ασε ρε με τα μαλακισμενα ολα που τις γλειφανΑπλά δεν υπάρχουν πολλοί πυρφόροι/πιρφόροι,να γράψουν σε τέτοιου είδους θρεντ,πλέον...
ασε ρε με τα μαλακισμενα ολα που τις γλειφαν
με το τρενοαθηνα κατεβαινεις με το κτελ η με τη σακαρακα που εχεις
εχεις πετυχει κανα ωραιο ξυλο εξω ?
ασε ρε με τα μαλακισμενα ολα που τις γλειφαν
πουτσα και ξυλο στους αγαπουληδεςΠάνε αυτά,μαν...
πουτσα και ξυλο στους αγαπουληδες
πουτσα και ξυλο στους αγαπουληδες
ελα ,στο θρεντ σου εσυΟ αναμάρτητος υμών πρώτος τον ψώλον βαλέτω.
ο μαλακας ο μπαοκτζης επεσε κοντα αλλα οχι πολυ κοντα.....
ριξε ενα μιουτ στο μαλακα τον ανανια στην ημερησια ενημερωση,μας ζαλισε τα αρχιδια που θελει να γαμησει τσατσα...