dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Γιουλ Μπρινερ ο γλιτσας τυπε...σκαει κυριλατος στα τσαρδια...το εχω δει απο μακρυα... ;)γλιτσα τι αμαξι εχεις?
Γιουλ Μπρινερ ο γλιτσας τυπε...σκαει κυριλατος στα τσαρδια...το εχω δει απο μακρυα... ;)γλιτσα τι αμαξι εχεις?
γλιτσα τι αμαξι εχεις?
Τον ξέρω τον βάτραχο
Η ουσία είναι Μπίλυ, ότι κάτι συνέβει και κανείς μας δεν ξέρει τι...
τσομπάνη στο ατάκα όμως οχι γκουγκλαρισματα εχει κατι το περίεργο το κιβώτιο ταχυτήτων στην διάταξη ?
αμα εφυγε απο το σαιτ εγω δεν ξαναμπαινω να ξερετεglitsa ισως σε χρειαστουμε σαν οδηγο με το αμαξι σου
ισως δεν πρεπει να μεινουμε με στραυρωμενα τα χερια
ο βατραχος μας ειναι βρε παιδια δλδ ελεος
αμα εφυγε απο το σαιτ εγω δεν ξαναμπαινω να ξερετε
μαν όταν λείπω σημαίνει ότι φιλοξενώ συγγενείς στο σπίτι έχει ξαναγίνει στο παρελθόν ;)
Φοβασαι μη σε παρουν χαμπαρι οτι μπαινεις σε μπουρδελοσαιτ Κοσμα?μαν όταν λείπω σημαίνει ότι φιλοξενώ συγγενείς στο σπίτι έχει ξαναγίνει στο παρελθόν ;)
θα σου στειλω ενα ταμπλετ δωσε διευθυνση αποστοληςμαν όταν λείπω σημαίνει ότι φιλοξενώ συγγενείς στο σπίτι έχει ξαναγίνει στο παρελθόν ;)
Φοβασαι μη σε παρουν χαμπαρι οτι μπαινεις σε μπουρδελοσαιτ Κοσμα?
λες οτι εισαι απλο μελος ή τιμημενος;όχι ρε το διαφημίζω τιμή μου![]()
Ωραιοςόχι ρε το διαφημίζω τιμή μου![]()
θα σου στειλω ενα ταμπλετ δωσε διευθυνση αποστολης
o slavi δεν ηρθε να σε υποδεχθει οπως οι αληθινοι σου φιλοι στο σαϊτ τη γνωμη σουόχι ρε το διαφημίζω τιμή μου![]()
Ωραιος![]()
Καν΄τους ολους μελη τοτε
![]()
φιλοξενησες καμια 19 χρονη ξαδερφη που ηρθε να γραφτει στο πανεπιστημιο και κυκλοφορουσε στο σπιτι με καυτα σορτσακια και γυαλιστερες μπουταρες? ;)όχι ρε το διαφημίζω τιμή μου![]()