The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
ναι φιλε μου!exeis kanei ποτε αυτι σε κανα γαμησι στην πολυκατοικια σου
Βάτραχε έχεις σκεφτεί ποτέ όταν περπατάς στο πεζοδρόμιο και βλέπεις να έρχεται απ' την αντίθετη κατεύθυνση μια όμορφη μικρή κοπελίτσα να απλώσεις το χέρι σου και να την αρπάξεις στην αγγαλιά σου;![]()
Βάτραχε έχεις σκεφτεί ποτέ όταν περπατάς στο πεζοδρόμιο και βλέπεις να έρχεται απ' την αντίθετη κατεύθυνση μια όμορφη μικρή κοπελίτσα να απλώσεις το χέρι σου και να την αρπάξεις στην αγγαλιά σου;![]()
περιστατικο
.Παλαιοτερα, ενω κοιμομουν, μεταμεσονυχτιες ωρες καλοκαιρι, ακουσα μεσ τον υπνο μου εντονο τριξιμο κρεβατιου, βογγητα και “λαγνες εκφρασεις”. Νομιζα αρχικα πως καποιος μαλακας εχει επιτηδες αφησει τη τσοντα να παιζει με δυνατη ενταση. Σηκωνομαι και στηνω αυτη που λες. ακουγοταν τοσο καθαρα, που ηταν λες και διαδραματιζοταν στο διπλανο δωματιο. Η τυπισα σχεδον να ουρλιαζει. 45αρα κωμμοτρια ξεσκιστρο, η οποια ηταν χηρα ή διαζευγμενη, δεν θυμαμαι σιγουρα. Σκισε με πιο δυνατα, πιο γρηγορα, μη σταματας μαλακα, μη χυνεις και τετοια πραγματα. Σε μια φαση, αναποφευκτα, σχεδον η μιση γειτονια ηταν στο ποδι. Αρκετοι βγηκαν στα μπαλκονια για να εντοπισουν αρχικα, και για να εχουν καλυτερη επαφη με το σοου. Το λαγνο γεγονος παρολα αυτα, ηταν μονο ηχητικο. Το αστειο της υποθεσης ηταν οτι ειχαν βγει στα μπαλκονια ολες οι κυρατσες, θειτσες 55-60αρες και σχολιαζαν μεταξυ τους. Σε μια φαση ακουστικε η απιστευτη ατακα και εν συνεχεια ο διαλογος απο δυο απο αυτες: -Τι κανουν λεει η μια…. και απανταει η αλλη: -Κανουν ερωτα!!! λεει η αλλη.....Σουρεαλ καταστασεις..Σχεδον μου κοπηκε η καυλα απ τα γελια...μετα απο καιρο η κομμωτρια μετακομισε...![]()
ειναι μισογυνης ο φρογκ
οταν βλεπει μουνοτρυπα σκεφτεται να της ριξει πανω πυκνο υδροχλωρικο οξυ
αυτό θα το σκεφτώ μόνο αν είναι κανά τρελό μουνί ή αν είναι μια γκόμενα με τον γκόμενο μαζί και ερωτοτροπούν ;)
αυτό θα το σκεφτώ μόνο αν είναι κανά τρελό μουνί ή αν είναι μια γκόμενα με τον γκόμενο μαζί και ερωτοτροπούν ;)
συνήθως φαντασιώνομαι και αρκετά παρακάτω όπως γάμο, βαφτίσια, χάνεϊ άιμ χόουμ, πιτσιρίκια να τρέχουν ανάμεσα από την τηλεόραση και το τραπέζι του σαλονιού κλπ ;)
φιλε εγω οταν εχω δει μουναρες στο δρομο με αγγελικο προσωπο σκεφτομουν να τους εριχνα οξυ στο προσωπο
σκεψου πως θα εχουν μεγαλωσει αυτες σαν πριγκιπεσες κ σε μια στιγμη θα ξυπνουσαν μεσα σε ενα εφιαλτη που δεν θα τελειωνε ποτε![]()
Αυτά με το που θα την δεις; ή πρώτα σου έρχεται να την αρπάξεις και να τη σφίξεις στην αγγαλιά σου και όταν φύγει από το οπτικό σου πεδίο φαντάζεσαι μειδιόντας τα υπόλοιπα;
ξεχασα να πω οτι σε καποια φαση επεσε και κραξιμο...κοιμομαστε καντε ησυχια, ντροπη εχουμε και μικρα παιδια και τετοια...
παντως εκεινο το βραδυ επρεπε να παιξαν πολλα σοβατισματα στη γειτονια...
Αυτά με το που θα την δεις; ή πρώτα σου έρχεται να την αρπάξεις και να τη σφίξεις στην αγγαλιά σου και όταν φύγει από το οπτικό σου πεδίο φαντάζεσαι μειδιόντας τα υπόλοιπα;
αυτο ηταν το πιο αξιομνημονευτο...κριμα τοτε που δεν ειχαμε κινητα και τετοια (για ηχογραφηση) γιατι κατι τετοιο θα ειχε ανεκτιμητη αξια...γραψε κιαλλο
σκεψου πως θα εχουν μεγαλωσει αυτες σαν πριγκιπεσες κ σε μια στιγμη θα ξυπνουσαν μεσα σε ενα εφιαλτη που δεν θα τελειωνε ποτε![]()
νομίζω όλα μαζί περνάνε από μπροστά μου ακαριαία σαν το φιλμάκι που λένε ότι βλέπεις με την ζωή σου λίγο πριν πεθάνεις![]()
αυτο ηταν το πιο αξιομνημονευτο...κριμα τοτε που δεν ειχαμε κινητα και τετοια (για ηχογραφηση) γιατι κατι τετοιο θα ειχε ανεκτιμητη αξια...
τα αλλα σκηνικα ειναι με κατι μυξοπαρθενες πιτσιρικες που πρεπει να φαγαν τα πρωτα καυλια και σκουζαν λες και τις επαιρνε ο χουλκ....τιποτα ιδιαιτερο μονο βογγυτα...
τη μια πρεπει να τη παιρναν απ τη σουφρα...επεσε πολυ βελασμα![]()