Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βάτραχε έχεις σκεφτεί ποτέ όταν περπατάς στο πεζοδρόμιο και βλέπεις να έρχεται απ' την αντίθετη κατεύθυνση μια όμορφη μικρή κοπελίτσα να απλώσεις το χέρι σου και να την αρπάξεις στην αγγαλιά σου; :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
περιστατικο
Παλαιοτερα, ενω κοιμομουν, μεταμεσονυχτιες ωρες καλοκαιρι, ακουσα μεσ τον υπνο μου εντονο τριξιμο κρεβατιου, βογγητα και “λαγνες εκφρασεις”. Νομιζα αρχικα πως καποιος μαλακας εχει επιτηδες αφησει τη τσοντα να παιζει με δυνατη ενταση. Σηκωνομαι και στηνω αυτη που λες. Ακουγοταν τοσο καθαρα, που ηταν λες  και διαδραματιζοταν στο διπλανο δωματιο. Η τυπισα  σχεδον να ουρλιαζει. 45αρα κωμμοτρια ξεσκιστρο, η οποια ηταν χηρα ή διαζευγμενη, δεν θυμαμαι σιγουρα. Σκισε με, πιο δυνατα, πιο γρηγορα, μη σταματας μαλακα, μη χυνεις και τετοια πραγματα. Σε μια φαση, αναποφευκτα, σχεδον η μιση γειτονια ηταν στο ποδι. Αρκετοι βγηκαν στα μπαλκονια για να εντοπισουν αρχικα, και για να εχουν καλυτερη επαφη με το σοου. Το λαγνο γεγονος παρολα αυτα, ηταν μονο ηχητικο. Το αστειο της υποθεσης ηταν οτι ειχαν βγει στα μπαλκονια ολες οι κυρατσες, θειτσες 55-60αρες και σχολιαζαν μεταξυ τους. Σε μια φαση ακουστικε η απιστευτη ατακα και εν συνεχεια ο διαλογος απο δυο απο αυτες: -Τι κανουν λεει η μια…. και απανταει η αλλη: -Κανουν ερωτα!!! λεει η αλλη.....Σουρεαλ καταστασεις..Σχεδον μου κοπηκε η καυλα απ τα γελια...μετα απο καιρο η κομμωτρια μετακομισε...  :)

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Βάτραχε έχεις σκεφτεί ποτέ όταν περπατάς στο πεζοδρόμιο και βλέπεις να έρχεται απ' την αντίθετη κατεύθυνση μια όμορφη μικρή κοπελίτσα να απλώσεις το χέρι σου και να την αρπάξεις στην αγγαλιά σου; :)

ειναι μισογυνης ο φρογκ

οταν βλεπει μουνοτρυπα σκεφτεται να της ριξει πανω πυκνο υδροχλωρικο οξυ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

συνήθως φαντασιώνομαι και αρκετά παρακάτω όπως γάμο, βαφτίσια, χάνεϊ άιμ χόουμ, πιτσιρίκια να τρέχουν ανάμεσα από την τηλεόραση και το τραπέζι του σαλονιού κλπ ;)

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
περιστατικο
.Παλαιοτερα, ενω κοιμομουν, μεταμεσονυχτιες ωρες καλοκαιρι, ακουσα μεσ τον υπνο μου εντονο τριξιμο κρεβατιου, βογγητα και “λαγνες εκφρασεις”. Νομιζα αρχικα πως καποιος μαλακας εχει επιτηδες αφησει τη τσοντα να παιζει με δυνατη ενταση. Σηκωνομαι και στηνω αυτη που λες. ακουγοταν τοσο καθαρα, που ηταν λες  και διαδραματιζοταν στο διπλανο δωματιο. Η τυπισα  σχεδον να ουρλιαζει. 45αρα κωμμοτρια ξεσκιστρο, η οποια ηταν χηρα ή διαζευγμενη, δεν θυμαμαι σιγουρα. Σκισε με πιο δυνατα, πιο γρηγορα, μη σταματας μαλακα, μη χυνεις και τετοια πραγματα. Σε μια φαση, αναποφευκτα, σχεδον η μιση γειτονια ηταν στο ποδι. Αρκετοι βγηκαν στα μπαλκονια για να εντοπισουν αρχικα, και για να εχουν καλυτερη επαφη με το σοου. Το λαγνο γεγονος παρολα αυτα, ηταν μονο ηχητικο. Το αστειο της υποθεσης ηταν οτι ειχαν βγει στα μπαλκονια ολες οι κυρατσες, θειτσες 55-60αρες και σχολιαζαν μεταξυ τους. Σε μια φαση ακουστικε η απιστευτη ατακα και εν συνεχεια ο διαλογος απο δυο απο αυτες: -Τι κανουν λεει η μια…. και απανταει η αλλη: -Κανουν ερωτα!!! λεει η αλλη.....Σουρεαλ καταστασεις..Σχεδον μου κοπηκε η καυλα απ τα γελια...μετα απο καιρο η κομμωτρια μετακομισε...  :)

γραψε κιαλλο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ειναι μισογυνης ο φρογκ

οταν βλεπει μουνοτρυπα σκεφτεται να της ριξει πανω πυκνο υδροχλωρικο οξυ

αυτό θα το σκεφτώ μόνο αν είναι κανά τρελό μουνί ή αν είναι μια γκόμενα με τον γκόμενο μαζί και ερωτοτροπούν ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
ξεχασα να πω οτι σε καποια φαση επεσε και κραξιμο...κοιμομαστε καντε ησυχια, ντροπη εχουμε και μικρα παιδια και τετοια...

παντως εκεινο το βραδυ επρεπε να παιξαν πολλα σοβατισματα στη γειτονια...

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
αυτό θα το σκεφτώ μόνο αν είναι κανά τρελό μουνί ή αν είναι μια γκόμενα με τον γκόμενο μαζί και ερωτοτροπούν ;)

φιλε εγω οταν εχω δει μουναρες στο δρομο με αγγελικο προσωπο σκεφτομουν να τους εριχνα οξυ στο προσωπο

σκεψου πως θα εχουν μεγαλωσει αυτες σαν πριγκιπεσες κ σε μια στιγμη θα ξυπνουσαν μεσα σε ενα εφιαλτη που δεν θα τελειωνε ποτε  :sunglasses:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
συνήθως φαντασιώνομαι και αρκετά παρακάτω όπως γάμο, βαφτίσια, χάνεϊ άιμ χόουμ, πιτσιρίκια να τρέχουν ανάμεσα από την τηλεόραση και το τραπέζι του σαλονιού κλπ ;)

Αυτά με το που θα την δεις; ή πρώτα σου έρχεται να την αρπάξεις και να τη σφίξεις στην αγγαλιά σου και όταν φύγει από το οπτικό σου πεδίο φαντάζεσαι μειδιόντας τα υπόλοιπα;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φιλε εγω οταν εχω δει μουναρες στο δρομο με αγγελικο προσωπο σκεφτομουν να τους εριχνα οξυ στο προσωπο

σκεψου πως θα εχουν μεγαλωσει αυτες σαν πριγκιπεσες κ σε μια στιγμη θα ξυπνουσαν μεσα σε ενα εφιαλτη που δεν θα τελειωνε ποτε  :sunglasses:

σωστός είπα με μουνάρες το σκέφτομαι και γω

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Αυτά με το που θα την δεις; ή πρώτα σου έρχεται να την αρπάξεις και να τη σφίξεις στην αγγαλιά σου και όταν φύγει από το οπτικό σου πεδίο φαντάζεσαι μειδιόντας τα υπόλοιπα;

φιλε ο μπλοντεμορτ ελεγε να την πεφτουμε μονο αν κανει μειδιασμα η γκομενα τι λες εσυ γιαυτο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ξεχασα να πω οτι σε καποια φαση επεσε και κραξιμο...κοιμομαστε καντε ησυχια, ντροπη εχουμε και μικρα παιδια και τετοια...

παντως εκεινο το βραδυ επρεπε να παιξαν πολλα σοβατισματα στη γειτονια...

σωστός και εγώ θα είχα σοβατίσει δίχως σκέψη :thumbsup:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

νομίζω όλα μαζί περνάνε από μπροστά μου ακαριαία σαν το φιλμάκι που λένε ότι βλέπεις με την ζωή σου λίγο πριν πεθάνεις :think:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
αυτο ηταν το πιο αξιομνημονευτο...κριμα τοτε που δεν ειχαμε κινητα και τετοια (για ηχογραφηση) γιατι κατι τετοιο θα ειχε ανεκτιμητη αξια...

τα αλλα σκηνικα ειναι με κατι μυξοπαρθενες πιτσιρικες που πρεπει να φαγαν τα πρωτα καυλια και σκουζαν λες και τις επαιρνε ο χουλκ....τιποτα ιδιαιτερο μονο βογγυτα...
τη μια πρεπει να τη παιρναν απ τη σουφρα...επεσε πολυ βελασμα  :zfuck:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

γράψε κι άλλο

Εγώ συχνά φαντασιώνομαι ότι κάνω έφοδο σε μπουρδέλο στυλ τερμινέητορ στο αστυνομικό τμήμα, μπαίνω στο κουζινάκι, δέρνω τσατσά και πόρνες και γκρεμίζω με μπουνιές τους τοίχους περνάω μέσα απ' τους τοίχους όταν έρθουν οι νταβάδες τους αποκεφαλίζω.

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
νομίζω όλα μαζί περνάνε από μπροστά μου ακαριαία σαν το φιλμάκι που λένε ότι βλέπεις με την ζωή σου λίγο πριν πεθάνεις :think:

στο ειχα πει οτι πριν 3 χρονια ειχα την αισθηση οτι θα πεθανω κ οταν εκανα μπανιο εβλεπα μπροστα μου ολη μου τη ζωη

το ειχα πει κ στο νωντα αυτο

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
αυτο ηταν το πιο αξιομνημονευτο...κριμα τοτε που δεν ειχαμε κινητα και τετοια (για ηχογραφηση) γιατι κατι τετοιο θα ειχε ανεκτιμητη αξια...

τα αλλα σκηνικα ειναι με κατι μυξοπαρθενες πιτσιρικες που πρεπει να φαγαν τα πρωτα καυλια και σκουζαν λες και τις επαιρνε ο χουλκ....τιποτα ιδιαιτερο μονο βογγυτα...
τη μια πρεπει να τη παιρναν απ τη σουφρα...επεσε πολυ βελασμα  :zfuck:

περιεγραψε καλυτερα το σκηνικο μαν για να την παιξουμε

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom