Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Να με συμπαθάτε που διακόπτω την ροή του προγράμματος, αλλά υπάρχει διάγγελμα από τον κ. Τσουλούφα.

Ο κ. Τσουλούφας γράφει:

"αγαπητε κοκκινοτριχη
Ειμαι εγω ο φιλος σου ο κθουλου, θα στα εγραφα με δικο μου νικ αλλα φοβάμαι ότι από την ταραχη και την βιασυνη σου να τα διαγράψεις ότι δεν θα τα δεις γι αυτό παρακαλεσα τον αγιο να μου δανεισει την αγιαστουρα του  ;)
Εχουμε 3 μηνες αυτό το παιχνιδι που όπως βλέπεις δεν βγαζει πουθενα... Εσυ μπαναρεις μετα μανιας νικ και ip και εγω μπαινω με shield και σε γραφω στα παπαρια μου... Σε απαξιωνω δε τοσο που δεν κανω καν τον κοπο να κανω κλωνο με άλλο ονομα... Θα εχεις παρατηρησει βεβαια ότι το καινουριο σου παρατσουκλι στο σαιτ σου είναι κοκκινοτριχης πορνοβοσκος  :) χαρούμενος, ολοι ξερουν για τον στραπονιαρη κλωνο σου τον Ξυδη και φυσικα ολοι βλεπουν την ανικανοτητα σου να με αντιμετωπίσεις τοσο σε επιπεδο επιβολης, οσο και σε επιπεδο επιχειρηματων. Η ξεφτιλα σου φτανει σε τετοιο βαθμο που δυο, τρεις σελιδες πριν και την ωρα που διεγραφες τα ποστ μου επεφταν οι γαμομανες βροχη αλλα ουτε καν τις ειδες...
Λοιπον επειδή δεν θελω να σε χασουμε από εμφραγμα και να είμαι η αιτια θα σου δωσω 3 τροπους να απαλαγεις από μενα
1) Γραφεις τους λογους που με μπαναρεις
2) Παραδέχεσαι ότι ο λογος της διαγραφης μου είναι η προσωπικη σου εμπαθεια
η
3) Σκας και με αφηνεις να γραφω ότι θελω μεσα στα πλαισια των κανωνων που εσυ εφτιαξες

Μην βιαστείς εχεις χρονο μεχρι αυριο,μεθαυριο που θα ξανακανω λογαριαμο  ;)"

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ποιοτικό τόπικ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Να με συμπαθάτε που διακόπτω την ροή του προγράμματος, αλλά υπάρχει διάγγελμα από τον κ. Τσουλούφα.

Ο κ. Τσουλούφας γράφει:

"αγαπητε κοκκινοτριχη
Ειμαι εγω ο φιλος σου ο κθουλου, θα στα εγραφα με δικο μου νικ αλλα φοβάμαι ότι από την ταραχη και την βιασυνη σου να τα διαγράψεις ότι δεν θα τα δεις γι αυτό παρακαλεσα τον αγιο να μου δανεισει την αγιαστουρα του  ;)
Εχουμε 3 μηνες αυτό το παιχνιδι που όπως βλέπεις δεν βγαζει πουθενα... Εσυ μπαναρεις μετα μανιας νικ και ip και εγω μπαινω με shield και σε γραφω στα παπαρια μου... Σε απαξιωνω δε τοσο που δεν κανω καν τον κοπο να κανω κλωνο με άλλο ονομα... Θα εχεις παρατηρησει βεβαια ότι το καινουριο σου παρατσουκλι στο σαιτ σου είναι κοκκινοτριχης πορνοβοσκος  :) χαρούμενος, ολοι ξερουν για τον στραπονιαρη κλωνο σου τον Ξυδη και φυσικα ολοι βλεπουν την ανικανοτητα σου να με αντιμετωπίσεις τοσο σε επιπεδο επιβολης, οσο και σε επιπεδο επιχειρηματων. Η ξεφτιλα σου φτανει σε τετοιο βαθμο που δυο, τρεις σελιδες πριν και την ωρα που διεγραφες τα ποστ μου επεφταν οι γαμομανες βροχη αλλα ουτε καν τις ειδες...
Λοιπον επειδή δεν θελω να σε χασουμε από εμφραγμα και να είμαι η αιτια θα σου δωσω 3 τροπους να απαλαγεις από μενα
η
3) Σκας και με αφηνεις να γραφω ότι θελω μεσα στα πλαισια των κανωνων που εσυ εφτιαξες

[move] :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: Πγιότητα!!!  :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/move]

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
παιδια η ερωτηση για το αυτι παει σε ολους

γνωμες

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Ο κ. Τσουλούφας γράφει:

"αγαπητε κοκκινοτριχη
η

πολλή αξία δίνει στον κοκκινοτρίχη  :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κοιτάξτε να ανασυνταχθούμε γιατί ο χειμώνας που έρχεται θα είναι βαρύς και όλη νύχτα στο σάιτ θα τη βγάζουμε. Να θυμηθούμε τα παλιά που μας έτρεφε η σύγκρουση και ηδονιζόμασταν με το σπάσιμο των πιο αδύναμων συνανθώπων μας! Νωντοχούντα - νωντονόμος ξανά στο σάιτ! :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom