Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
παρτε το λιθιο σας παιδια και συνεχιζουμε
το εριξα μεσα στο καφε σημερα το πρωι
παρτε το λιθιο σας παιδια και συνεχιζουμε
ασε μας ρε φιλε
αμα γινει πρασινος σαν τον μποκα θα ηρεμησειείναι υπερβολικός σχεδόν διακρίνω μια λεπτή ειρωνία ;)
κανεις δεν δυναται να ειρωνευτει τον βατραχοείναι υπερβολικός σχεδόν διακρίνω μια λεπτή ειρωνία ;)
θες να σκοτωθει πουθενα να τον χασουμε;
εψαχνα εναν σ ολη την ελλαδα και τον πετυχα να καθεται κατα λαθος μεγαλο λαθος διπλα μου το 98 στο τορινο σε ματς του γαυρουαμα γινει πρασινος σαν τον μποκα θα ηρεμησει
δεν τους εμπιστεύομαι αυτούς τους σατανάδες καλύτερα χαγιαμπούσες που είναι τίμιες σου λένε κύριε άμα οδηγάς σωστά θα σ'έχω άρχοντα θα ρίχνεις και γκόμενες ίσως και κανάν πούτσο άμα κάνεις μαλακίες θα σε γαμήσω ρε αρχίδα
τα αυτόματα είναι μουνίδικες μηχανές από κατασκευής το αυτόματο κιβώτιο πρέπει να το εφηύρε ο βεελζεβούλ ο ίδιος ;)
αυτο ισχυει για τα παλια σκουτερ τυπου ταιφουν ρανερ κλπ ρε χαφταλευρα
τα καινουργια 250αρια εχουν συμπεριφορα σαν κανονικη μηχανη μεγαλες ροδες κ δεν μπερδευει το κιβωτιο
γιαυτο τα εφτιαξαν για μεσα στην πολη
Στη σλαβική παράδοση, το κακόβουλο τέρας που καραδοκεί σε ποτάμια, ρυάκια και λιμνούλες ακούει στο όνομα Vodyanoy και πρόκειται για αρσενικό πλάσμα με πρασινωπή απόχρωση, υπεύθυνο για πνιγμούς χωρικών και πλημμύρες. Ήταν επιπλέον ο Νο 1 ύποπτος για απαγωγές νεαρών κοριτσιών, καθώς μεταμορφωνόταν σε πανώριο λουλούδι στις όχθες των ποταμών και έκλεβε τις κοπέλες, πηγαίνοντάς τες στο βασίλειό του και υποδουλώνοντάς τες. Η σλαβική παράδοση θεωρούσε ότι το πνεύμα προήλθε από αβάπτιστο άνθρωπο που αυτοκτόνησε, γι’ αυτό και φοβόταν τον αγιασμό, εξού και οι χωρικοί αγίαζαν τα νερά σε κάθε αναφορά της ύπαρξής του.
στο witcher 1 οι Vodyanoy ήταν μια φυλή ψαρανθρώπων που λάτρευαν την κυρά της λύμνης
φίλε την έχεις δει ποτέ αυτήν την ταινία πολύ τρομακτική απόλυτος τρόμος γνήσιο συναίσθημα πανικού
φίλε την έχεις δει ποτέ αυτήν την ταινία πολύ τρομακτική απόλυτος τρόμος γνήσιο συναίσθημα πανικού
gt δεν παιρνεις κανα μεταχειρισμενο σμαρτακι?
τσαμπα τα δινουν
εσύ γιατί δεν παίρνεις
εψαχνα εναν σ ολη την ελλαδα και τον πετυχα να καθεται κατα λαθος μεγαλο λαθος διπλα μου το 98 στο τορινο σε ματς του γαυρου
την γνωμη σου