memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τον τσακωσες και μας κρυβοτανε ο βατραχος.... ;)Κι αναρωτιόμουν...
Δεν θα "εκδηλωθεί" καμια κρυφή;![]()
![hi3e7Ll.jpeg](http://i.imgur.com/hi3e7Ll.jpeg)
τον τσακωσες και μας κρυβοτανε ο βατραχος.... ;)Κι αναρωτιόμουν...
Δεν θα "εκδηλωθεί" καμια κρυφή;![]()
παρισι θα παω μαλλον
πάρε μεσιτικό από αθήνα να σου βρει να τους εμπιστεύεσαι τους μεσίτες μην ακούς μαλακίες ;)
μεγαλο λαθος σου αυτη η προταση και παρακαλα το θεο νωντα να μην καταφερει να ερθει στο παρισι ;) αλλιως αρχισε να πουλας την περιουσια σου σιγα σιγα....Έλα και θα σε κεράσω κρέπα.
Το ψυχογράφημα εβγαλε αποτέλεσμα ή θα συνεχισθεί?Λατρεία μου, σε ποιά ηλικία αρχίσατε να αντιλαμβάνεσθε ότι σας ασκούν γοητεία οι ξεφωνημένες που είναι ενδεδυμένες σε στυλ μιλιτέρ;
Το ψυχογράφημα εβγαλε αποτέλεσμα ή θα συνεχισθεί?
σε επηρρεασε το γαλλικο τραγουδακι που εβαλε ε? ;)Δείτε
Έχουμε μια διχογνωμία με τον Δρ. Απολυτό. Αλλά μην ανησυχείτε... το μελετάμε...
διχογνωμια για το τι θεραπεια πρεπει να ακολουθησει τυπεΔείτε
Έχουμε μια διχογνωμία με τον Δρ. Απολυτό. Αλλά μην ανησυχείτε... το μελετάμε...
τυπε εσυ προτεινεις θεραπεια ΠΠου με κλυσματα και ηλεκτροσοκ ή αμμολουτρα για να συνιθισει το χωμα ;)διχογνωμια για το τι θεραπεια πρεπει να ακολουθησει τυπε![]()
σε επηρρεασε το γαλλικο τραγουδακι που εβαλε ε? ;)
για ποιον φιαχτηκε η μονσαντο νομιζεις?Τρώει πολυ ο ξαδερφιτο;
τυπε πρεπει να συνεχισεις την ψυχαναλυση τουΚοιτάξτε κ. Μεμά...
Ο Δρ. Απολυτός υποστηρίζει ότι πρόκειται περί ανίατης περιπτώσεως, και πως είναι άσκοπο να συνεχίζουμε με συνεδρίες. Προτέινει λοιπόν άμεση θεραπεία με υποκλυσμούς και ηλεκτροσόκ.
Εγω πάλι έχω κάποιες ελπίδες...
ο δρ.απολυτος εχει μεγαλη εμπειρια με ψυχοπαθολογικες σχιζοφρενεις καταστασεις εδω στο σαϊτ και η θεραπεια που θα προτεινει ειναι και η μονη ενδεδειγμενη ;)Κοιτάξτε κ. Μεμά...
Ο Δρ. Απολυτός υποστηρίζει ότι πρόκειται περί ανίατης περιπτώσεως, και πως είναι άσκοπο να συνεχίζουμε με συνεδρίες. Προτέινει λοιπόν άμεση θεραπεία με υποκλυσμούς και ηλεκτροσόκ.
Εγω πάλι έχω κάποιες ελπίδες...
ο δρ.απολυτος εχει μεγαλη εμπειρια με ψυχοπαθολογικες σχιζοφρενεις καταστασεις εδω στο σαϊτ και η θεραπεια που θα προτεινει ειναι και η μονη ενδεδειγμενη ;)
τυπε πρεπει να συνεχισεις την ψυχαναλυση του
αλλα βλεπω οτι ο ασθενης αντιδρα :S
εσυ συμφωνησες με τη δικη του, ο απολυτος εφαρμοζει την μαιευτικην ;)Λυπάμαι. Αλλά μόλις συμφώνησε με την εκτίμησή μου.
τυπε και στο παπια εκανε δουλειαο δρ.απολυτος εχει μεγαλη εμπειρια με ψυχοπαθολογικες σχιζοφρενεις καταστασεις εδω στο σαϊτ και η θεραπεια που θα προτεινει ειναι και η μονη ενδεδειγμενη ;)
εσυ συμφωνησες με τη δικη του, ο απολυτος εφαρμοζει την μαιευτικην ;)