apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
30 απο γυναικες τυπε?Ο Αλεξ δεν σπαει ποτέ.
Το θεμα είναι ότι ο αλεξ μαζεψε 30 πμ που λεγανε "γυρνα πισω", ενώ δεν ξερω αν θα γινει το ιδιο με τον συγκεκριμενο.
30 απο γυναικες τυπε?Ο Αλεξ δεν σπαει ποτέ.
Το θεμα είναι ότι ο αλεξ μαζεψε 30 πμ που λεγανε "γυρνα πισω", ενώ δεν ξερω αν θα γινει το ιδιο με τον συγκεκριμενο.
Εχουμε 30 γυναικες μελη?30 απο γυναικες τυπε?![]()
ο αλεξ εσπασε και θα ξανασπασει συντομα και οριστικα μιας και αυτη τη στιγμη ειναι το πιο απαξιωμενο νικ στο σαϊτ, ο περιγελος των μελων του σαϊτ εισαι...Ο Αλεξ δεν σπαει ποτέ.
υπαρχουν και αυτες με τα υδραυλικα , δε σου εστειλαν αυτες?Εχουμε 30 γυναικες μελη?
ναι τυπε στείλανε κι αυτές απ τα διαφημιστικά μπάνερακια δεξιά αριστερά30 απο γυναικες τυπε?![]()
Κλαψε.ο αλεξ εσπασε και θα ξανασπασει συντομα και οριστικα μιας και αυτη τη στιγμη ειναι το πιο απαξιωμενο νικ στο σαϊτ, ο περιγελος των μελων του σαϊτ εισαι...
οσο για τα πιμι, δεν ξερω ειλικρινα αν πρεπει να γελασω ή να κλασω μεγαλοπρεπως ξυνοντας τις νωντοαρχιδαρες μου με την ψεμματαρα![]()
σαν νικ εχουν περασει παραπανωΕχουμε 30 γυναικες μελη?
και δεν ειναι και τοσο σλιμ σαν το αιφον τυπεΚάποιοι λυγίζουν σαν αιφον έξι![]()
αυτος που εκλαψε και εκανε καταθεση ψυχης πριν ΣΠΑΣΕΙ ησουν εσυ τζουτζουκο ;)Κλαψε.
εδω ειμαι φιλε εβλεπα το ματς και ετρωγα καλαμαρακιαο γλιτσας εσπασε σαν τον αλεξ :-
Τηγανιτά βραδιάτικο?εδω ειμαι φιλε εβλεπα το ματς και ετρωγα καλαμαρακια
ποιος εισαι εσυ φιλε? εγω θελω το φιλαρακι μου τον γλιτσαεδω ειμαι φιλε εβλεπα το ματς και ετρωγα καλαμαρακια
γιατι τι εγινε τυπε?Τηγανιτά βραδιάτικο?
το νικ gl εκλεισε τον κυκλο του.....μονο κριτικες και καμια ενημερωση θα γραφειποιος εισαι εσυ φιλε? εγω θελω το φιλαρακι μου τον γλιτσα![]()
αυτο το σαίτ ειπαμε πως πρεπει να κλεισει, οχι το νικ γλ :'(το νικ gl εκλεισε τον κυκλο του.....μονο κριτικες και καμια ενημερωση θα γραφει
ο κοκκινοτριχης λέει θα τις δώσει τις κριτικές να του τις ράβουν φασόν στην Βουλγαρίατο νικ gl εκλεισε τον κυκλο του.....μονο κριτικες και καμια ενημερωση θα γραφει
για να του βγαινει πιο οικονομικα τυπε?ο κοκκινοτριχης λέει θα τις δώσει τις κριτικές να του τις ράβουν φασόν στην Βουλγαρία