kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
βατραχε μπηκα στο κωλοθρεντακι σου και δεν ηρθες να με καλωσορισεις θα σε λιανισω![]()
![]()
πρώτα να δω μια καλή δικαιολογία σε αυτό ;)
βατραχε μπηκα στο κωλοθρεντακι σου και δεν ηρθες να με καλωσορισεις θα σε λιανισω![]()
![]()
ηταν ενα ποστ πριν το σπασιμο, και συ ελλειπες αμα τον εσπαγα μονος μου θα ειχα τη γκρινια σου μετα ;)πρώτα να δω μια καλή δικαιολογία σε αυτό ;)
ηταν ενα ποστ πριν το σπασιμο, και συ ελλειπες αμα τον εσπαγα μονος μου θα ειχα τη γκρινια σου μετα ;)
ωραίος ρε φίλε![]()
![]()
βατραχε λεω να παω στη συναντηση μελων αλλα δεν ξερω τι να φορεσω
λεω να ντυθω σε γηινες αποχρωσεις
γνωμη
προτείνω να κινηθείς σε σκούρες αποχρώσεις του μπλε πάντως![]()
Καλόν!
Δεν θα χρειαστεί να βάψουμε το κουφάρι του για να μην φαίνεται, όταν με το καλό θα το φουντάρουμε στη θαλασσα.![]()
;)
http://[URL unfurl="true"]www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/9c17f3aa3cda6c8c969f81eaa7c6e460_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εσυ ομως μια χαρα τον δουλευεις τον αντισθενη ;) που να ξερε οτι ειναι αληθινη η φωτο που εχεις αβαταρ :thumbsup:
εσυ ομως μια χαρα τον δουλευεις τον αντισθενη ;) που να ξερε οτι ειναι αληθινη η φωτο που εχεις αβαταρ![]()
δες και τον ίδιο τον ψευτοάντμιν μου την έστειλε χθες ο γνωστός ρουφιάνος παπαζόλης όπως τα λέγανε τα παιδιά είναι τελικά ;)
http://[URL unfurl="true"]www.balloon-juice.com/wp-content/uploads/2012/01/whenyoureoverthehillthemindmakesapromiseyourbodycantfill1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εγω εχω κανονικη του παπαζολη :2funny: μου την ειχε στειλει παλια τοτε που ηταν κνιτης και εγω την πουλησα σε κατι χρυσαυγουλα στη σολουν , απλα εκανα το καθηκον μου , ξερεις ;)
γιατί αντιπαθείς τον ντελικατέσεν ένα παπάρι είναι![]()
o nontas thea ki esi tsigkoleleta.....sofa logia... :-Παράθεση από: Slavyanka Delicatessen στις 16/09/14, 15:03
tha se lioso malaka eimai poly epithetikos simera
batraxe εγω για το καλο σου τα λεω οπως ο περσονας στη βελβυ
ειδικα σε εκεινο το θρεντ που σβηστηκε το πρωι που εβριζε ο ενας τη νεκρη μανα του αλλου με βελβ περσονα μακλειν πλεζουρα κλπ
στο τελος λεγανε γλυκολογα κ αικονς με καρδουλες