Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ναι όμως όλοι οι κλώνοι καταλαμβάνετε παρέα μία μόνο θέση από τις πέντε ;)
καλησπερα δασκαλε
ο ταφτααρ
δεν το περιμένες αυτό ε πες την αλήθεια ;)
στην συναντηση των μελων θα ρθω με πουλαδα και εθνοσημο την γνωμη σου
Όλοι με την επίσημη ενδυμασία μας θα παρουσιαστούμε. Εγώ με την λαμπρά μου, την χρυσή Μήτρα και την χρυσή ποιμαντορική ραβδο, ο κ. Απόλυτος με φράκο, οι δίδες Νικολέτα και Συλβίνκα με τουαλέτες, κλπ.![]()
μιλαει με τον αλλον ρε φιλε μην γαμας την κουβενταbatraxe γτ δεν μου μιλας?εχεις κατι μαζι μου?εκανα κατι που σε στεναχωρησε?
φιλε γτ με μισεις τοσο πολυ?
Όλοι με την επίσημη ενδυμασία μας θα παρουσιαστούμε. Εγώ με την λαμπρά μου, την χρυσή Μήτρα και την χρυσή ποιμαντορική ραβδο, ο κ. Απόλυτος με φράκο, οι δίδες Νικολέτα και Συλβίνκα με τουαλέτες, κλπ.![]()
κάποτε είχες πει εμένα
είσαι μεγάλος μουνής ;)
μιλαει με τον αλλον ρε φιλε μην γαμας την κουβεντα
νόμιζα ήσουν ο ταφτααρ![]()
η γνωμη μου ειναι οτι εχουν αξια μονο σε διαιτες χαμηλων υδατανθρακων...αμα ειναι να τρως μαζι με μελι θα παρεις κιλαποια η γνωμη σου για το κουακερ?
λεω να τρωω καθε πρωι
η γνωμη μου ειναι οτι εχουν αξια μονο σε διαιτες χαμηλων υδατανθρακων...αμα ειναι να τρως μαζι με μελι θα παρεις κιλα
η γνωμη μου ειναι οτι εχουν αξια μονο σε διαιτες χαμηλων υδατανθρακων...αμα ειναι να τρως μαζι με μελι θα παρεις κιλα
στο παιδικο παρτυ τι φοραγες?
κουάκερ + ντουκάν![]()