Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν την ξεκίνησα ακόμα γι'αυτό και γράφω στο σάιτ ;)
ξεκίνα το suits ;)
εμπιστεύσου με τυφλά όπως με το house of cards
δεν την ξεκίνησα ακόμα γι'αυτό και γράφω στο σάιτ ;)
ρε έχετε πάει ποτέ στο Όρος όχι ;)
phge ο μαρνεζος ρε φιλε κ τι καταλαβε πεθανε
ενω πριν εδερνε στα στενα των αμπελοκηπων κ γαμουσε γενικοτερα
βρήκε επιτέλους ανάπαυση η ταραγμένη του ψυχή ;)
εγω πιστευω θα εδινες τα παντα για να κυκλοφορει βιντεακι που πλακωνεσαι στο δρομο κ βαρας κλωτσιες στην κεφαλα ενος μπουχεσα
αλλα ποτε δεν θα μπορεσεις να το κανεις αυτο δεν εχεις τα γκατς ;)
η αντίδραση στο 1.59 που κουνάει το κεφάλι είναι τυπική των μοναχών του Όρους είναι προφανές ότι ο μαρνέζος είχε συνομιλήσει με αρκετούς πιστεύω κάποια ωφέλεια θα την πήρε, αν μετανόησε πραγματικά όπως είπε τότε ήταν η καλύτερη στιγμή για εκείνον να αφήσει τα επίγεια ;)
η αντίδραση στο 1.59 που κουνάει το κεφάλι είναι τυπική των μοναχών του Όρους είναι προφανές ότι ο μαρνέζος είχε συνομιλήσει με αρκετούς πιστεύω κάποια ωφέλεια θα την πήρε, αν μετανόησε πραγματικά όπως είπε τότε ήταν η καλύτερη στιγμή για εκείνον να αφήσει τα επίγεια ;)
στο δεύτερο θα συμφωνήσω όχι όμως και στο πρώτο που έγραψες δεν είμαι επιδειξιομανής θα μου αρκούσε που το ήξερα ο ίδιος ;)
Μαν δεν ξέρω,γιατί τα είχε "ψιλοχάσει" ο μακαρίτης...στα τελειώματα του... :'(
λες να αυτοκτονησε τελικα για να παει κοντα στο θεο?
μαν πιστευω αν εβλεπες μπροστα σου τον μαρνεζο κ σου μιλαγε με το γριλισμα της φωνης του θα επεφτες στα γονατα κ θα του ελεγες οτι εισαι ενα αδυναμο πλασμα που φοραει γυαλια για να μην σε πλακωσει
δεν θα γονάτιζα ούτε θα παρακαλούσα μαν λογικά θα είχα παραλύσει από τον φόβο![]()
ανάλογα ποιό θέτεις ως μέτρο της λογικής αν και κάποια θέματα την ξεπερνούν έτσι και αλλιώς ;)
μαν εχεις σκεφτει τι θα κανεις αν στην πεσει καποιος στο δρομο?πχ στο τρολευ στα πατησια να σε κλεψει η απλα να σε τραμπουκισει για να ηδονιστει