Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ο Άγιος Γέροντας τα είχε «δει» όλα με κάθε λεπτομέρεια και μας τα μεταφέρει αυτούσια. Η διήγηση του δημιουργεί εγρήγορση και θαυμασμό.

Τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, τη φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
batraxe δες ξενες σειρες οσο προλαβαινεις  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
[move] :)http://[URL unfurl="true"]www.rel.gr/photo/albums/userpics/10057/10.JPG[/img[/URL]]
[/move]

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ρε έχετε πάει ποτέ στο Όρος όχι ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
βρήκε επιτέλους ανάπαυση η ταραγμένη του ψυχή ;)

εγω πιστευω θα εδινες τα παντα για να κυκλοφορει βιντεακι που πλακωνεσαι στο δρομο κ βαρας κλωτσιες στην κεφαλα ενος μπουχεσα

αλλα ποτε δεν θα μπορεσεις να το κανεις αυτο δεν εχεις τα γκατς  ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

η αντίδραση στο 1.59 που κουνάει το κεφάλι είναι τυπική των μοναχών του Όρους είναι προφανές ότι ο μαρνέζος είχε συνομιλήσει με αρκετούς πιστεύω κάποια ωφέλεια θα την πήρε, αν μετανόησε πραγματικά όπως είπε τότε ήταν η καλύτερη στιγμή για εκείνον να αφήσει τα επίγεια ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγω πιστευω θα εδινες τα παντα για να κυκλοφορει βιντεακι που πλακωνεσαι στο δρομο κ βαρας κλωτσιες στην κεφαλα ενος μπουχεσα

αλλα ποτε δεν θα μπορεσεις να το κανεις αυτο δεν εχεις τα γκατς  ;)

στο δεύτερο θα συμφωνήσω όχι όμως και στο πρώτο που έγραψες δεν είμαι επιδειξιομανής θα μου αρκούσε που το ήξερα ο ίδιος ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
η αντίδραση στο 1.59 που κουνάει το κεφάλι είναι τυπική των μοναχών του Όρους είναι προφανές ότι ο μαρνέζος είχε συνομιλήσει με αρκετούς πιστεύω κάποια ωφέλεια θα την πήρε, αν μετανόησε πραγματικά όπως είπε τότε ήταν η καλύτερη στιγμή για εκείνον να αφήσει τα επίγεια ;)

Μαν δεν ξέρω,γιατί τα είχε "ψιλοχάσει" ο μακαρίτης...στα τελειώματα του...  :'(

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

λες να αυτοκτονησε τελικα για να παει κοντα στο θεο?

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
στο δεύτερο θα συμφωνήσω όχι όμως και στο πρώτο που έγραψες δεν είμαι επιδειξιομανής θα μου αρκούσε που το ήξερα ο ίδιος ;)

μαν πιστευω αν εβλεπες μπροστα σου τον μαρνεζο κ σου μιλαγε με το γριλισμα της φωνης του θα επεφτες στα γονατα κ θα του ελεγες οτι εισαι ενα αδυναμο πλασμα που φοραει γυαλια για να μην σε πλακωσει

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μαν δεν ξέρω,γιατί τα είχε "ψιλοχάσει" ο μακαρίτης...στα τελειώματα του...  :'(

ανάλογα ποιό θέτεις ως μέτρο της λογικής αν και κάποια θέματα την ξεπερνούν έτσι και αλλιώς ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μαν πιστευω αν εβλεπες μπροστα σου τον μαρνεζο κ σου μιλαγε με το γριλισμα της φωνης του θα επεφτες στα γονατα κ θα του ελεγες οτι εισαι ενα αδυναμο πλασμα που φοραει γυαλια για να μην σε πλακωσει

δεν θα γονάτιζα ούτε θα παρακαλούσα μαν λογικά θα είχα παραλύσει από τον φόβο :think:

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δεν θα γονάτιζα ούτε θα παρακαλούσα μαν λογικά θα είχα παραλύσει από τον φόβο :think:

μαν εχεις σκεφτει τι θα κανεις αν στην πεσει καποιος στο δρομο?πχ στο τρολευ στα πατησια να σε κλεψει η απλα να σε τραμπουκισει για να ηδονιστει

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom