redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
λογια ζηλιας λογια φθονου λες και να προσεχεις μη γυρισουν πανω σου ;)
βιαζεσαι ε? ολος ο κοσμος τον αποζηταο νωντας θα γυρισει ποτε ρε μεγαλε ελεος πια
πες μας λιγα πραγματα για το παιδικο παρτυ που πηγες μας ενδιαφερει ολους αυτο
βιαζεσαι ε? ολος ο κοσμος τον αποζητα![]()
![]()
να περιμενεις τη σειρα σου να σε ευλογησει
![]()
![]()
βατραχε μην εκμεταλλευεσαι τις ξαφνικες εμφανισεις του αλεξ, θα σε γαμησω να ξερεις ;)δεν έχουμε πού να χέσουμε φίλε χέζουμε στον χαμό χρειαζόμαστε κίνητρο και στόχο![]()
βατραχε μην εκμεταλλευεσαι τις ξαφνικες εμφανισεις του αλεξ, θα σε γαμησω να ξερεις ;)
ναι ρε ειμαι το ημισυ και ολο του μεμονωντα τραβας κανα ζορι επειδη δε μπορει να το συλλαβει το μυαλουδακι σου?γιατί ρε ο νώντας είσαι και θίχτηκες![]()
ναι ρε ειμαι το ημισυ και ολο του μεμονωντα τραβας κανα ζορι επειδη δε μπορει να το συλλαβει το μυαλουδακι σου?![]()
ο αλεξ εχει ποσταρει ηδη σε 4 θρεντ και συ μαλακιζεσαι εδω με το παιδικο παρτυ και τη μπαζομιλφαρα που δε γαμησεςρε φίλε είσαι 30+ χρόνων σύνελθε τι είναι αυτά που γράφεις θέλεις να βάλω τις φωνές![]()
ρε φίλε είσαι 30+ χρόνων σύνελθε τι είναι αυτά που γράφεις θέλεις να βάλω τις φωνές![]()
ο αλεξ εχει ποσταρει ηδη σε 4 θρεντ και συ μαλακιζεσαι εδω με το παιδικο παρτυ και τη μπαζομιλφαρα που δε γαμησες![]()
Ησουν ο μονος αδεσμευτος στο πάρτυ;
Δηλαδη την εκφυλη την πηρες?έσκασε 40άρα με μίνι από φάτσα λίγα πράγματα αλλά είχε μπουτάρες και είχαν βγει έξω όπως καθόταν μετά από κανά 20λεπτο έβγαλε το μπουφανάκι και το έριξε πάνω στα πόδια της η γαμιόλα
μετά έσκασε άλλη μία που ήταν ψηλή ψωνάρα αλλά είχε φάτσα σαν αυτές που έχουν κάνει πλαστικές γύρω στα 35-37 πρέπει να ήταν και στα πιο νιάτα της σίγουρα άλφα ποιότητα μουνιού, πολύ ευχαρίστως θα την αντάλλασσα με την πρώτη την έκφυλη ;)
Δηλαδη την εκφυλη την πηρες?![]()
![]()
![]()
φανταζομαι να βλεπεις μπουτι και να σου τρεχουν τα σαλια καθως ετρωγες το λουκανοπιτακι ;) ξεφτιλα θα εγινεςόχι βέβαια έτσι πως ήταν η κατάσταση εκεί και μπούτι που είδα ευχαριστημένος είμαι![]()
φανταζομαι να βλεπεις μπουτι και να σου τρεχουν τα σαλια καθως ετρωγες το λουκανοπιτακι ;) ξεφτιλα θα εγινες![]()
αν ησουν λιγο εμπειρος στο καμακι θα γαμαγες τη γυναικα του τωρα ;) τετοιες ευκαιριες ρουφιανεματος και μοιχιας δε δινοντιαι καθε μερα ;)όχι ρε μαλάκας είσαι είμαι τσακάλι σε αυτά δεν καρφώνομαι ποτέ ούτε στους γύρω ;) παρατηρούσα όμως έναν φρεσκοπαντρεμένο που καθόταν απέναντί της καρφωνόταν ο μλκς και η γυναίκα του ήταν 2 μέτρα πιο εκεί![]()
αν ησουν λιγο εμπειρος στο καμακι θα γαμαγες τη γυναικα του τωρα ;) τετοιες ευκαιριες ρουφιανεματος και μοιχιας δε δινοντιαι καθε μερα ;)
όχι ρε μαλάκας είσαι είμαι τσακάλι σε αυτά δεν καρφώνομαι ποτέ ούτε στους γύρω ;) παρατηρούσα όμως έναν φρεσκοπαντρεμένο που καθόταν απέναντί της καρφωνόταν ο μλκς και η γυναίκα του ήταν 2 μέτρα πιο εκεί![]()