Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 800
- Πόντοι
- 656
το κουρκουτι πως το φτιαχνεις τυπε;
σωστα για να φτιαξει το χρωμα στο κουρκουτινα ξέρεις για να πετυχει το κουρκούτι θέλει και λίγη μπύρα μέσα![]()
Γνωστος μου ταριφας και καργα κιτρινιαρης,τον καιρο της πρωτης επιστροφης του Σερβοελληνα τεχνικου στην ΑΕΚ,ειχε τυπωσει επαγγελματικες καρτες,που στη μια πλευρα ειχε κανονικα ονομα τηλεφωνα κτλ,και στην αλλη ενα βατραχο με κεφαλι του Σερβοελληνα τεχνικου και απο κατω την φραση: Δεν θα γινεις πριγκηπας ποτε βατραχε βατραχεεχουμε φαει απ την αεκ τον μπαγιεβιτς
σωστα για να φτιαξει το χρωμα στο κουρκουτινα ξέρεις για να πετυχει το κουρκούτι θέλει και λίγη μπύρα μέσα![]()
Γνωστος μου ταριφας και καργα κιτρινιαρης,τον καιρο της πρωτης επιστροφης του Σερβοελληνα τεχνικου στην ΑΕΚ,ειχε τυπωσει επαγγελματικες καρτες,που στη μια πλευρα ειχε κανονικα ονομα τηλεφωνα κτλ,και στην αλλη ενα βατραχο με κεφαλι του Σερβοελληνα τεχνικου και απο κατω την φραση: Δεν θα γινεις πριγκηπας ποτε βατραχε βατραχε![]()
![]()
![]()
να ξέρεις για να πετυχει το κουρκούτι θέλει και λίγη μπύρα μέσα![]()
σωστα για να φτιαξει το χρωμα στο κουρκουτι
ας μας πει ο βατραχος την γνωμη του τυπελαθος φιλε για να φουσκωσει να γινει αφρατο ο βατραχος δεν θα εκανε ποτε τετοιο λαθος
βάτραχε πως βγήκε η έκφραση "έκανα ένα κεφάλι κουρκούτι" ?
μικρασιάτικο μην είναι ? η από την πόλη ? ;)
λαθος φιλε για να φουσκωσει να γινει αφρατο ο βατραχος δεν θα εκανε ποτε τετοιο λαθος
B;atraxe koyr;azeiw.σωστός για να αφρατέψει![]()
B;atraxe koyr;azeiw.![]()
ούτε εγώ χρησιμοποιώ κεφαλαία όμως η Πόλη δεν γράφεται αλλιώς θα σε τσακίσω αν το ξαναδώ ;)
όποιος μιλάει πολύ λέει βλακείες όποιος μιλάει πολύ εκτίθεται![]()
γι αυτο σου εφτιαξε θρεντ ο αλλος ο μαλακας
το ίδιο πολύ έγραφα και στο σπαμθρεντ δεν άλλαξε κάτι![]()
μιας και το θυμήθηκα ανέβασε εδώ εκείνα τα δύο σατούρνους που έλεγες![]()