gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
o karatzon ειναι στους μεζεδες ρε φιλε.....μην το γαμας το θεμααμα εχεις πτυχιο στα κρεατα ο καρατζον τοτε τι εχει ρε γατακι;
o karatzon ειναι στους μεζεδες ρε φιλε.....μην το γαμας το θεμααμα εχεις πτυχιο στα κρεατα ο καρατζον τοτε τι εχει ρε γατακι;
ρωσικο πιροσκι εχει δοκιμασει κανεις στην αχαρνων;
μια μαλακια και μιση ειναι μαν μην ψηνεσαιπού ρε δώσε ίνφο μ'ενδιαφέρει η χοληστερίνη![]()
μια μαλακια και μιση ειναι μαν μην ψηνεσαι
οποιο και να λεει σιγα τι ειναι το πιροσκι....ενα ζυμαριξέρεις για ποιό μαγαζί λέει![]()
οποιο και να λεει σιγα τι ειναι το πιροσκι....ενα ζυμαρι
μην τρωτε οτι βρωμια σας σερβιρουν μαν......φατε υγιεινα σαν εμενα![]()
δεν περίμενα ν'ακούσω από σένα τέτοια λόγια
μην τρωτε οτι βρωμια σας σερβιρουν μαν......φατε υγιεινα σαν εμενα
αχαρνων 140πού ρε δώσε ίνφο μ'ενδιαφέρει η χοληστερίνη![]()
γιατι τετοια απαξιωση απεναντι στα πιροσκι μαν, ασε τα παιδια να χαρουν τη ζωηοποιο και να λεει σιγα τι ειναι το πιροσκι....ενα ζυμαρι
ενω ο γλυκος τραχανας ειναι το εξεζητημενογιατι τετοια απαξιωση απεναντι στα πιροσκι μαν, ασε τα παιδια να χαρουν τη ζωημην τους δημιουργεις ενοχικα συνδρομα
μην κανεις καθολου μαν...τι τις θες τις εξετασεις;να σου βρουν τιποτα να τρεχεις;έχω 5 χρόνια να κάνω γενική αίματος πιστεύω με την διατροφή που κάνω θα δω αρκετές εκπλήξεις![]()
ειμαστε και του σαλονιου και του λιμανιου εμεις εδω στο σαιτκαλησπερα στους γκουρμεδες του ποιοτικου βατραχοθρεντ![]()
καλησπερα στους γκουρμεδες του ποιοτικου βατραχοθρεντ![]()
μην κανεις καθολου μαν...τι τις θες τις εξετασεις;να σου βρουν τιποτα να τρεχεις;
αμα ελεγα καλημερα θα με λεγες αρχοσχολο που ξυπναει στις 11 βατραχακι αλλα εγω ειμαι στο ποδι απ τις 7 καθημερινα ;)ρε φίλε καλησπέρα 11.30 το πρωί βιάζεσαι νομίζω να βγει και σήμερα![]()
τυπε θα σου κανω το τραπεζι στο νομπου αλλα μην παραγγειλεις τοστειμαστε και του σαλονιου και του λιμανιου εμεις εδω στο σαιτ
αμα ελεγα καλημερα θα με λεγες αρχοσχολο που ξυπναει στις 11 βατραχακι αλλα εγω ειμαι στο ποδι απ τις 7 καθημερινα ;)