Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
σύγκριση με λοτρ, ο κόσμος του κωλοτρυπιδες ήταν μακράν πολύ καλύτερος από άποψης φαντασίας απλώς το σενάριο ήταν πιο παραμύθι σε σχέση με το θρόουνς και πιο στρωτό, όμως το κωλοτρυπιδες παραμένει μεγαλύτερη επικούρα από το θρόουνς ;)
Πάλι για κωλότρυπες μιλάς.  :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εύχομαι να πεθάνουν με φρικτούς πόνους όσοι κάνουν σπόιλερ :)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
Δεν ειναι τωρα η ωρα για σποιλερ,κατα τον απριλη εκει που θα περιμενετε να βγουν καινουρια επεισοδιακια,εκει γινονται τα καλα χτυπηματα  :s&m_1:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ο καβαλάρης των πάγων και η φόνισσα της αλμύρας.  ;)

το καλύτερο σπόιλερ το είχε κάνει κάποτε ο σφέρδεκλος που τα έχωνε σε κάποιο μέλος επειδή είχε κάνει σπόιλερ και μετά τα έχωνε γενικά σε τέτοιους τύπους και ανέφερε ένα παράδειγμα από τους συνήθεις υπόπτους που λέει πχ  ότι βλέπει ο άλλος την ταινία και λέει στους άλλους ότι ο κάιζερ σόσα είναι ο ....

και ανέφερε ποιός είναι και δεν είχα δει την ταινία και σε όσους την είχαν δει και το είπα μου είπαν ότι μου γαμήθηκε η ταινία :headbang:

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

ειχα εναν κολλητο πολυ αγαπημενο μου φιλο παλια που πηγαιναμε συνεχεια βιλατζ κ βλεπαμε ταινιες

αλλα ηταν πουτανας ξεσκισμενης γιος με βρωμικη ψυχη τελικα κ καταστραφηκε τελειως οικονομικα εμαθα

χαρηκα πολυ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν ειναι τωρα η ωρα για σποιλερ,κατα τον απριλη εκει που θα περιμενετε να βγουν καινουρια επεισοδιακια,εκει γινονται τα καλα χτυπηματα  :s&m_1:
Μαν αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα...men have been killed for far less....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ειχα εναν κολλητο πολυ αγαπημενο μου φιλο παλια που πηγαιναμε συνεχεια βιλατζ κ βλεπαμε ταινιες

αλλα ηταν πουτανας ξεσκισμενης γιος με βρωμικη ψυχη τελικα κ καταστραφηκε τελειως οικονομικα εμαθα

χαρηκα πολυ

τι ταινίες βλέπατε συνήθως περιπέτειες :think:

OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
το καλύτερο σπόιλερ το είχε κάνει κάποτε ο σφέρδεκλος που τα έχωνε σε κάποιο μέλος επειδή είχε κάνει σπόιλερ και μετά τα έχωνε γενικά σε τέτοιους τύπους και ανέφερε ένα παράδειγμα από τους συνήθεις υπόπτους που λέει πχ  ότι βλέπει ο άλλος την ταινία και λέει στους άλλους ότι ο κάιζερ σόσα είναι ο ....

και ανέφερε ποιός είναι και δεν είχα δει την ταινία και σε όσους την είχαν δει και το είπα μου είπαν ότι μου γαμήθηκε η ταινία :headbang:

αμα δεις τα saw να ξερεις οτο τελος ειναι ο γιατρος που κοβει μονος του τοποδι  του στο πρωτο με το πριονι αφου ο τζιγκσο πεθαινει  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μουνής είναι,έχει ξεκληρήσει ολόκληρη την οικογένεια Σταρκ.  :jerking:

και πολύ καλά έκανε ελπίζω να το πάει έτσι μέχρι το τέλος γενικά χέζω τις ταινίες-σειρές που νικάνε πάντα οι καλοί έχουν χάπι εντ κλπ :shit:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
Ωραιο σποιλερ ειχε κανει πριν χρονια γνωστος μου σε κολλητο του, που αρνουταν πεισματικα να συμετεχει σε νυχτερινη μπαροεξοδο γιατι επρεπε να συνοδευσει ελλεινιδα στο σινεμα να δουν την Εκτη Αισθηση.Αφου ειδε και αποειδε και ειδε οτι δεν ξεκολουσε απο την ελλεινιδα ο αλλος του κλεινει το τηλ λεγοντας του: Να πας μαλακα και να ξερεις οτι  Μπρους Γουιλις ειναι φαντασμα  :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom