gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καλα μαλακας εισαι;οσοι γραφτηκαν γραφτηκαν παλια....μετα δεν ειχε αλλουςΜπορεί να γράφτηκαν στο σαιτ πρόσφατα και να πρόλαβαν
καλα μαλακας εισαι;οσοι γραφτηκαν γραφτηκαν παλια....μετα δεν ειχε αλλουςΜπορεί να γράφτηκαν στο σαιτ πρόσφατα και να πρόλαβαν
μην ορκιζεσαιφίλε όσοι γράφουν στο σάιτ δεν έχουν χρόνο για βιβλία δεν υπάρχουν τέτοια άτομα εδώ μέσα
έχω ανοιχτεί πολύ μαν βλέπω να χτυπάω 8άδα φέτος χαλαρά ;)
Όχι μόνο...κρύβε λόγιαθα γινει σκηνικο με τους δρακους της καλισι κ τους αλλους του βορρα στο τελος φωτια κ παγος ;)
Πάλι για κωλότρυπες μιλάς.σύγκριση με λοτρ, ο κόσμος του κωλοτρυπιδες ήταν μακράν πολύ καλύτερος από άποψης φαντασίας απλώς το σενάριο ήταν πιο παραμύθι σε σχέση με το θρόουνς και πιο στρωτό, όμως το κωλοτρυπιδες παραμένει μεγαλύτερη επικούρα από το θρόουνς ;)
Και μετά τι συνέβαινε? παρθενοαίτηση εγγραφής?καλα μαλακας εισαι;οσοι γραφτηκαν γραφτηκαν παλια....μετα δεν ειχε αλλους
Ο καβαλάρης των πάγων και η φόνισσα της αλμύρας. ;)εύχομαι να πεθάνουν με φρικτούς πόνους όσοι κάνουν σπόιλερ
Πάλι για κωλότρυπες μιλάς.
Δεν ειναι τωρα η ωρα για σποιλερ,κατα τον απριλη εκει που θα περιμενετε να βγουν καινουρια επεισοδιακια,εκει γινονται τα καλα χτυπηματαεύχομαι να πεθάνουν με φρικτούς πόνους όσοι κάνουν σπόιλερ
Μουνής είναι,έχει ξεκληρήσει ολόκληρη την οικογένεια Σταρκ.μεγάλε ο τόλκιν είχε χτίσει έναν απίστευτο κόσμο δεν συγκρίνεται με τον άλλον που είναι τίμιος πάντως ;)
Ο καβαλάρης των πάγων και η φόνισσα της αλμύρας. ;)
εύχομαι να πεθάνουν με φρικτούς πόνους όσοι κάνουν σπόιλερ
Μαν αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα...men have been killed for far less....Δεν ειναι τωρα η ωρα για σποιλερ,κατα τον απριλη εκει που θα περιμενετε να βγουν καινουρια επεισοδιακια,εκει γινονται τα καλα χτυπηματα
ειχα εναν κολλητο πολυ αγαπημενο μου φιλο παλια που πηγαιναμε συνεχεια βιλατζ κ βλεπαμε ταινιες
αλλα ηταν πουτανας ξεσκισμενης γιος με βρωμικη ψυχη τελικα κ καταστραφηκε τελειως οικονομικα εμαθα
χαρηκα πολυ
το καλύτερο σπόιλερ το είχε κάνει κάποτε ο σφέρδεκλος που τα έχωνε σε κάποιο μέλος επειδή είχε κάνει σπόιλερ και μετά τα έχωνε γενικά σε τέτοιους τύπους και ανέφερε ένα παράδειγμα από τους συνήθεις υπόπτους που λέει πχ ότι βλέπει ο άλλος την ταινία και λέει στους άλλους ότι ο κάιζερ σόσα είναι ο ....
και ανέφερε ποιός είναι και δεν είχα δει την ταινία και σε όσους την είχαν δει και το είπα μου είπαν ότι μου γαμήθηκε η ταινία
Μουνής είναι,έχει ξεκληρήσει ολόκληρη την οικογένεια Σταρκ.
.φίλε όσοι γράφουν στο σάιτ δεν έχουν χρόνο για βιβλία δεν υπάρχουν τέτοια άτομα εδώ μέσα
αμα δεις τα saw να ξερεις οτο τελος ειναι ο γιατρος που κοβει μονος του τοποδι του στο πρωτο με το πριονι αφου ο τζιγκσο πεθαινει