memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
το σηκωνεις το σεμενακι οταν βλεπεις τηλεοραση η το αφηνεις να κρυβει ενα τριγωνο απο την εικονα?ισως δω κ σταβλους εριετας ζαιμη πριν κοιμηθω
το σηκωνεις το σεμενακι οταν βλεπεις τηλεοραση η το αφηνεις να κρυβει ενα τριγωνο απο την εικονα?ισως δω κ σταβλους εριετας ζαιμη πριν κοιμηθω
καθε μερα μιλκο πιναμε για να μαστε σε φορμαμας έβλεπες που χέζαμε το κουφάρι σου και δεν σου έβγαινε λέξη
νταξ τελειωσαν τα υπεροχα πλασματα
Αλλά όταν σου χει γίνει συνήθεια, που να παρεις χαμπαρι!!!Μαλλον χεζατε απεναντι απο τον ανεμιστηρα....
Μια χαρά είναι τα φαλαφελάδικα τύπεΑντι γι αυτο βεβαια, μετα απο 20 μερες για πρωτη φορα υπαρχει ζωη στο σαιτ.
Αλλιως θα ποσταρατε χαρτοπετσετες απο φαλαφελαδικα παλι.
Ελα χαρα μου, φιλακια να σκασουν... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αλλά όταν σου χει γίνει συνήθεια, που να παρεις χαμπαρι!!!
semen shots.....ξερει η γουαιλντσεμεδακι οχι σεμενακι μαν
εχεις γαμησει καμια ποτεμε θαμνο μουνι?
να και το κολαουζοΑλλά όταν σου χει γίνει συνήθεια, που να παρεις χαμπαρι!!!
Αντι γι αυτο βεβαια, μετα απο 20 μερες για πρωτη φορα υπαρχει ζωη στο σαιτ.σε ένα ιδανικό μπου θα του είχαμε γυρίσει όλοι την πλάτη δεν αξίζει αν ασχολείται κανείς με τέτοια ξεφτιλισμένα νικ όλο μπάλες στην εξέδρα είναι σήμερα κουβέντα για το σπάσιμο ;)
Ελα χαρα μου, φιλακια να σκασουν... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μηπως σε ρωτησε κανας αλλος μαν και τον μπερδεψες;με έχεις ξαναρωτήσει
Ελα χαρα μου, φιλακια να σκασουν... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μεγάλη απήχηση ο αλεξ μαζεύει κόσμο επρεπε να τον εχει πάρει η λεντι γκαγκα σαπορτ στην συναυλία .αυτον και τον βάτραχοειναι και πολλοι αυτοι οι σαταναδες....
Παρε τη χοντρη ρε μαλακα απο δω μεσα κτηνοβατη ξερναει ο κοσμος δεν βλεπεις;
Ας σχολιάσει αυτά που είπε ο Άδωνις προχθές περί καταθέσεωνΆλεξ δεν νομίζω να αρχίσεις πάλι τα τρελά σου με την ΝΔ...