Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
φίλε στο θρεντ αυτό λέμε μόνο αλήθειες αν δεν το σέβεσαι καλύτερα να μην ξαναγράψεις ;)

xaxa αυτο πηγα να γραψω οτι μας λεει παραμυθια

μεσα στο μυαλο μου εισαι ρε ατιμε διακονιαρη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ήταν ένα διπλοσκοπέτο μαζί με ΕΠΟΠ το βράδυ το περίμενα ότι θα ήταν ναυάγιο γιατί παραήταν σοβαρός πολύ αμήχανο σκοπέτο αυτό ακόμα το θυμάμαι με το ζόρι έβγαιναν οι κουβέντες μου λέει σε κάποια φάση κοίτα αυτό στον ουρανό ξέρεις τι είναι μου έδειχνε μια λάμψη σαν άστρο που άναβε και έσβηνε στον σκοτεινό ουρανό μου λέει είναι δορυφόρος τον κατάλαβα ότι ένιωσε πολύ περήφανος για αυτό που είπε και άφησα ένα μικρό επιφώνημα θαυμασμού να ξεφύγει από τα χείλη αν είχα περισσότερο θάρρος θα του έλεγα στ'αρχίδια μου ρε μεγάλε :)

τυπε εσυ σιγουρα θα εκανες πολλους να αυτοκτονησουν  :S

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επισης σε μια ταινια ο ρομπερτ ντε νιρο επαιζε εναν αρχιμαφιοζο που παθαινε κρισεις και εβαζε τα κλαματα σα μικρο παιδακι αλλα επειδη κανεις δεν το ηξερε τον σεβονταν και τον φοβουνταν αλλα εκεινος ειχε σπασει , ειχε σπασει ο μιστερ βιτι βατραχε ακους ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ;)

αυτά μόνο σε ταινίες γίνονται μην μπερδεύεσαι μαν θα βγεις καμμιά βόλτα σε μπαράκι κάποτε και θα περιμένεις πότε θα πέσουν διαφημίσεις για να πας τουαλέτα ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
υπαρχουν ταινιες που ειναι βγαλμενες μεσα απο τη ζωη βατραχε, ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ αυτη που δεν εζησες ποτε αλλα μονο την κοιτας να περνα απο το παραθυρο  ;)

λες να βάλω άβαταρ ταμίλα κουλίεβα :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
OP
OP
Slavyanka Delicatessen

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μιλχαουζ μαν πολυ πετυχημενο αβαταρ για σενα  ;) :thumbsup:

όταν ένα άβαταρ αρχίζει να συνδέεται με τον κάτοχο είναι καιρός να αλλάξει ακολουθώ την ίδια αλάνθαστη τακτική τα τελευταία χρόνια ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
επισης σε μια ταινια ο ρομπερτ ντε νιρο επαιζε εναν αρχιμαφιοζο που παθαινε κρισεις και εβαζε τα κλαματα σα μικρο παιδακι αλλα επειδη κανεις δεν το ηξερε τον σεβονταν και τον φοβουνταν αλλα εκεινος ειχε σπασει , ειχε σπασει ο μιστερ βιτι βατραχε ακους ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αυτά μόνο σε ταινίες γίνονται μην μπερδεύεσαι μαν θα βγεις καμμιά βόλτα σε μπαράκι κάποτε και θα περιμένεις πότε θα πέσουν διαφημίσεις για να πας τουαλέτα ;)
υπαρχουν ταινιες που ειναι βγαλμενες μεσα απο τη ζωη βατραχε, ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ αυτη που δεν εζησες ποτε αλλα μονο την κοιτας να περνα απο το παραθυρο  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
όταν ένα άβαταρ αρχίζει να συνδέεται με τον κάτοχο είναι καιρός να αλλάξει ακολουθώ την ίδια αλάνθαστη τακτική τα τελευταία χρόνια ;)
στην περιπτωση σου δεν ειναι αβαταρ μαν, ειναι η φωτογραφια σου  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
Μνησίκακε κακιασμένε σάχλα, εμείς δεν είμαστε από αυτούς που θα αυτοκτονήσουμε αν κλείσει το σάιτ, γι' αυτό και δεν έχουμε ανταλλάξει ποτέ ούτε ένα πμ. :)

Κάποιος χαζός σου είπε κάποτε ότι είμαι ο Λάκης που σε γαμούσε ωραία ( :2funny:), φυσικά το πίστεψες αφού κι εσύ χαζός είσαι και από τότε δεν έπαψες να ψάχνεις το γαμιά σου στις τάξεις μας.

Δυστυχώς έμεινες χήρα και πρέπει να το πάρεις απόφαση. Ελπίζω σύντομα, γιατί όπως σου έχω ξαναπεί, το κρυόμπλαστρο χιούμορ σου, που νομίζεις εκλεπτυσμένο ( :jerking:) δεν υποφέρεται...

Άκουσα ένα κρακ.

Έχετε ξεφτιλιστεί εντελώς. Σέρνεστε από θρεντ σε θρεντ για υποστηρίξετε η μια την άλλη και μη ημπορόντας να το καταφέρετε, εκλιπαρείτε τον βάτραχο για βοήθεια. Μια ανασα από την κατάθεση ψυχής με αίτηση διαγραφής είστε.  :)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom