apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ο σαμψων εισαι τυπε?παιδια εχουν μακρυνει κιαλλο τα μαλλια μου κ νιωθω πολυ παιδαρας
![sampson1.jpg](http://enimerwsi.files.wordpress.com/2013/07/sampson1.jpg?w=487)
ο σαμψων εισαι τυπε?παιδια εχουν μακρυνει κιαλλο τα μαλλια μου κ νιωθω πολυ παιδαρας
ο μαριος να ξερετε πρεπει να πεθανε το καλοκαιρι που μας περασεΟ μαριος ποιος ειναι ρε; Ενας με εναν κλοουν για αβαταρι;
ο μαριος να ξερετε πρεπει να πεθανε το καλοκαιρι που μας περασε
δεν εχω σκοπο να παω να τον δω συντομα.....μας περιμενει κ αυτος μαζι με τον σαμψων
ο μαριος να ξερετε πρεπει να πεθανε το καλοκαιρι που μας περασε
εκει ψηλα ειναι η μπαιτ,ο αβραμης,ο νταρκ,ο λαρυ,ο λακιστραικερ,ο ντουρασελ και πολλοι αλλοιη παρεα του φορουμ θα σμιξει στους ουρανους να ξερεις
το ειχα πετυχει ψυρρη τον σαμψων πριν 10 χρονια σχεδον περπαταγε με ενα κασελακι στο χερι
τωρα πεθανε ειναι εκει ψηλα με την παρεα των δυνατων κ μας περιμενουν
Σλαβιάνκα γιατί δεν γράφεις στο τσατ θρεντ; Ξέρω ότι φέρνει άσχημες αναμνήσεις. Είναι ένα θρεντ που βρωμάει αίμα σφαγισθέντων νικς. Κάθε κουβέντα και αστεϊσμός που λέμε εκεί, λέγεται πάνω από πρόχειρα παραχωμένα πτώματα. Ένα λάθος βήμα αρκεί γοα να ξεθάψει ένα κομμένο χέρι από δω, ένα σάπιο κεφάλι από κει.
Ο βάτραχος είναι καθαρός από αίμα. Αντιπροσωπεύει μια όαση παιδικής αθωώτητας που μας κάνει να χαμογελάμε.
Δε μπορούμε όμως να γυρίσουμε στην παιδική ηλικία. Εϊναι φαντασίωση και άρνηση της πραγματικότητας. Είμαστε υποχρεωμένοι, όση κούραση κι αν νιώθουμε, να ακουμπήσουμε το ματωμένο τσεκούρι στον ώμο και να σύρουμε αργά τα βήματα μας στο πεδίο της σφαγής. Για τίποτα άλλο δεν είμαστε φτιαγμένοι.![]()
εκει ψηλα ειναι η μπαιτ,ο αβραμης,ο νταρκ,ο λαρυ,ο λακιστραικερ,ο ντουρασελ και πολλοι αλλοι
εκει ψηλα ειναι η μπαιτ,ο αβραμης,ο νταρκ,ο λαρυ,ο λακιστραικερ,ο ντουρασελ και πολλοι αλλοι
Έχει βαρέσει τατού στον πούτσο του amjik παρεμπιπτόντως.Πολύ αλητεία τότε στους abelogarden πάντως...
Έχει βαρέσει τατού στον πούτσο του amjik παρεμπιπτόντως.Πολύ αλητεία τότε στους abelogarden πάντως...μανιοκαταθλιψη λες?
λιθιο λες?
ομως ειχε μυαλο σαν αλβανος κ ηταν δυνατος σαν ρωσσοποντιος
Ο σούπερ χοντρός έκανε μαγκιες με ένα 22άρι στον Αγιο Μήτσο. Τελικά πυροβόλησε το πόδι του.
Κάποια άλλη μέρα το παρεάκι είχε στήσει καρτέρι σε έναν κομμουνιστή αρτεργάτη. Αποτέλεσμα... Ο αρτεργατης στο νοσοκομείο και ο Σεργό έτρεχε στην Πουλίου με ένα σουγιαδάκι καρφωμένο στο λαιμο...