You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 113K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
Γαμησετα και σε αυτο πισω ειμαι... ακομα δεν ειδα τον δευτερο κυκλο,πλην του πρωτου επεισοδιου εχω να δω δλδ μεχρι να βγουν οι επομενοι 7 επεισοδια απο το γκειμ και ολο σχεδον τον δευτερο απο το βικινγκς...δεν προλαβαινω τι να κανωΠαρανοική φάτσα ο Φλόκι και μουνάρα η γυναίκα του Ράγκναρ η Λάγκερθα.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εσει δυνατα την τηλεοραση και δεν σε ακουει περιμενε σε λιγο θα σηκωθει για κατουρημα, εχει βγαλει ριζες στην καρεκλα ολη μερα βλεπει τηλεοραση και παιζει το πουλακι του ;)βατραχος λαμβανει;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μου ειπε μετα που καπνισαμε και ηπιαμε τον καφε μας οτι εχει και περιεργους πελατες πχ μια μεμουλα που ζητανε να τους βαζει στον κωλο κατι δονητες τεραστιους αλλα δεν πιστευω να ελεγε αληθεια....εγώ σε πιστεύω μαν
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γιατι μαν;δουλευεις;ή εχεις ζωη;Γαμησετα και σε αυτο πισω ειμαι... ακομα δεν ειδα τον δευτερο κυκλο,πλην του πρωτου επεισοδιου εχω να δω δλδ μεχρι να βγουν οι επομενοι 7 επεισοδια απο το γκειμ και ολο σχεδον τον δευτερο απο το βικινγκς...δεν προλαβαινω τι να κανω
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αν δεν μαλακιζόσουν εδώ μέσα θα προλάβαινες πολυάσχολε.Γαμησετα και σε αυτο πισω ειμαι... ακομα δεν ειδα τον δευτερο κυκλο,πλην του πρωτου επεισοδιου εχω να δω δλδ μεχρι να βγουν οι επομενοι 7 επεισοδια απο το γκειμ και ολο σχεδον τον δευτερο απο το βικινγκς...δεν προλαβαινω τι να κανω
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λίγοι άντρες είναι σαν εμένα.γιατι μαν;δουλευεις;ή εχεις ζωη;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
παιδικα λες να βλεπει; ειδησεις στην νετ ή ευτυχισμενοι μαζι;εσει δυνατα την τηλεοραση και δεν σε ακουει περιμενε σε λιγο θα σηκωθει για κατουρημα, εχει βγαλει ριζες στην καρεκλα ολη μερα βλεπει τηλεοραση και παιζει το πουλακι του ;)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
οτι μαλακια δειχνει το χαζοκουτι βλεπει, αφου ολη του ηζωη ειναι η τηλεοραση και το μπουπαιδικα λες να βλεπει; ειδησεις στην νετ ή ευτυχισμενοι μαζι;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.765
- Πόντοι
- 2.606
ναι ο βάτραχος σαπουνιζει την σπυριαρα την μπάλα με κλεραζιλεχει μπασκετ σημερα; μπορει να βλεπει μπασκετ ο βατραχος σαν μπασκετικος που ειναι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αμφιφιλοφυλοι ηλεκτρολογοι με σκυλο;Λίγοι άντρες είναι σαν εμένα.
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αμφιφιλοφυλοι ηλεκτρολογοι με σκυλο;
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.619
- Πόντοι
- 1.406
Kαλα κανει το παιδι,τι θα θελες να ηταν κανα πιρφορος και να τρεχει ολη μερα πισω απο κανα βρωμομουνο να τις κανει τα θεληματα ? :Sοτι μαλακια δειχνει το χαζοκουτι βλεπει, αφου ολη του ηζωη ειναι η τηλεοραση και το μπου
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μην τον υποστηριζεις τυπε ειναι αντι-βασιλικοςKαλα κανει το παιδι,τι θα θελες να ηταν κανα πιρφορος και να τρεχει ολη μερα πισω απο κανα βρωμομουνο να τις κανει τα θεληματα ? :S
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ο βάτραχος είναι ο κλασσικός υποψήφιος καληνυχτάκιας πιρφοραγαπούλης μαν, αμα δει ποτέ πραγματική γυναίκα όχι μόνο τα θελήματα και το σκαμπώ για να κάθεται η κωλάρα της θα κάνει ;)Kαλα κανει το παιδι,τι θα θελες να ηταν κανα πιρφορος και να τρεχει ολη μερα πισω απο κανα βρωμομουνο να τις κανει τα θεληματα ? :S
Επισκέπτης
Και το μπου να κοψω τυπε θα πρεπει μετα να κοψω το φεις (αποκλειεται γιατι βρισκω γκομενακια)να κοψω και το στοιχημα διαβαζω κινγκ μπετ ιντερνετικα να κοψω και το φορουμ στο φσ παοκ ετσι θα με περισεψει κανα δυορο να δω καμια σειρα αλλες ωρες δεν μπορω η στην δουλεια θα ειμαι η με την γκομενα.Αν δεν μαλακιζόσουν εδώ μέσα θα προλάβαινες πολυάσχολε.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γηπεδο πας τυπε;Και το μπου να κοψω τυπε θα πρεπει μετα να κοψω το φεις (αποκλειεται γιατι βρισκω γκομενακια)να κοψω και το στοιχημα διαβαζω κινγκ μπετ ιντερνετικα να κοψω και το φορουμ στο φσ παοκ ετσι θα με περισεψει κανα δυορο να δω καμια σειρα αλλες ωρες δεν μπορω η στην δουλεια θα ειμαι η με την γκομενα.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.619
- Πόντοι
- 1.406
Α καταλαβα,δεν βρισκει να πιρφορισει δηλαδη ,οχι οτι δεν μπορειο βάτραχος είναι ο κλασσικός υποψήφιος καληνυχτάκιας πιρφοραγαπούλης μαν, αμα δει ποτέ πραγματική γυναίκα όχι μόνο τα θελήματα και το σκαμπώ για να κάθεται η κωλάρα της θα κάνει ;)
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.619
- Πόντοι
- 1.406
Δε πειραζει ανηκει στην ευρυτερη (ακρο)δεξια παραταξημην τον υποστηριζεις τυπε ειναι αντι-βασιλικος
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K