Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βατραχος λαμβανει;

Επισκέπτης
Παρανοική φάτσα ο Φλόκι και μουνάρα η γυναίκα του Ράγκναρ η Λάγκερθα.  :rockon:
Γαμησετα και σε αυτο πισω ειμαι... ακομα δεν ειδα τον δευτερο κυκλο,πλην του πρωτου επεισοδιου  :grin: εχω να δω δλδ μεχρι να βγουν οι επομενοι 7 επεισοδια απο το γκειμ και ολο σχεδον τον δευτερο απο το βικινγκς...δεν προλαβαινω τι να κανω  :dunno:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
βατραχος λαμβανει;
εσει δυνατα την τηλεοραση και δεν σε ακουει περιμενε σε λιγο θα σηκωθει για κατουρημα, εχει βγαλει ριζες στην καρεκλα ολη μερα βλεπει τηλεοραση και παιζει το πουλακι του  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγώ σε πιστεύω μαν  :)
μου ειπε μετα που καπνισαμε και ηπιαμε τον καφε μας οτι εχει και περιεργους πελατες πχ μια μεμουλα που ζητανε να τους βαζει στον κωλο κατι δονητες τεραστιους αλλα δεν πιστευω να ελεγε αληθεια....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γαμησετα και σε αυτο πισω ειμαι... ακομα δεν ειδα τον δευτερο κυκλο,πλην του πρωτου επεισοδιου  :grin: εχω να δω δλδ μεχρι να βγουν οι επομενοι 7 επεισοδια απο το γκειμ και ολο σχεδον τον δευτερο απο το βικινγκς...δεν προλαβαινω τι να κανω  :dunno:
γιατι μαν;δουλευεις;ή εχεις ζωη;

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν μαλακιζόσουν εδώ μέσα θα προλάβαινες πολυάσχολε.  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εσει δυνατα την τηλεοραση και δεν σε ακουει περιμενε σε λιγο θα σηκωθει για κατουρημα, εχει βγαλει ριζες στην καρεκλα ολη μερα βλεπει τηλεοραση και παιζει το πουλακι του  ;)
παιδικα λες να βλεπει; ειδησεις στην νετ ή ευτυχισμενοι μαζι;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχει μπασκετ σημερα; μπορει να βλεπει μπασκετ ο βατραχος σαν μπασκετικος που ειναι

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
οτι μαλακια δειχνει το χαζοκουτι βλεπει, αφου ολη του ηζωη ειναι η τηλεοραση και το μπου
Kαλα κανει το παιδι,τι θα θελες να ηταν κανα πιρφορος και να τρεχει ολη μερα πισω απο κανα βρωμομουνο να τις κανει τα θεληματα ? :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Kαλα κανει το παιδι,τι θα θελες να ηταν κανα πιρφορος και να τρεχει ολη μερα πισω απο κανα βρωμομουνο να τις κανει τα θεληματα ? :S
ο βάτραχος είναι ο κλασσικός υποψήφιος καληνυχτάκιας πιρφοραγαπούλης μαν, αμα δει ποτέ πραγματική γυναίκα  όχι μόνο τα θελήματα και το σκαμπώ για να κάθεται η κωλάρα της θα κάνει  ;)

Επισκέπτης
Αν δεν μαλακιζόσουν εδώ μέσα θα προλάβαινες πολυάσχολε.  :2funny:
Και το μπου να κοψω τυπε θα πρεπει μετα να κοψω το φεις (αποκλειεται γιατι βρισκω γκομενακια)να κοψω και το στοιχημα διαβαζω κινγκ μπετ ιντερνετικα  :grin: να κοψω και το φορουμ στο φσ παοκ  :think: ετσι θα με περισεψει κανα δυορο να δω καμια σειρα   :2funny: αλλες ωρες δεν μπορω η στην δουλεια θα ειμαι η με την γκομενα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και το μπου να κοψω τυπε θα πρεπει μετα να κοψω το φεις (αποκλειεται γιατι βρισκω γκομενακια)να κοψω και το στοιχημα διαβαζω κινγκ μπετ ιντερνετικα  :grin: να κοψω και το φορουμ στο φσ παοκ  :think: ετσι θα με περισεψει κανα δυορο να δω καμια σειρα   :2funny: αλλες ωρες δεν μπορω η στην δουλεια θα ειμαι η με την γκομενα.
γηπεδο πας τυπε;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.619
Πόντοι
1.406
ο βάτραχος είναι ο κλασσικός υποψήφιος καληνυχτάκιας πιρφοραγαπούλης μαν, αμα δει ποτέ πραγματική γυναίκα  όχι μόνο τα θελήματα και το σκαμπώ για να κάθεται η κωλάρα της θα κάνει  ;)
Α καταλαβα,δεν βρισκει να πιρφορισει δηλαδη ,οχι οτι δεν μπορει  :grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom