memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
θα τον παρω τηλεφωνο το ΣΚ να μου πει ;)ποτε θα ερθει?
θα τον παρω τηλεφωνο το ΣΚ να μου πει ;)ποτε θα ερθει?
λενε στο θρεντ με την γειτονισσα και τον γειτονα,οτι ειμαι πιωμενος...επειδη θελω να μυρισω την μουνα της εριναλ![]()
![]()
λενε στο θρεντ με την γειτονισσα και τον γειτονα,οτι ειμαι πιωμενος...επειδη θελω να μυρισω την μουνα της εριναλ![]()
![]()
παστη ρεγγα..γαμησετα40 χρονων ειναι η ερι τυπε
δεν θα μυριζει κ πολυ καλα το σαπιο μουνι της
οι ελλεινιδες μετα τα 30 γινονται σκατα εχουν γονιδιο
αν μπορεις φερε κ αλλα μελη να πουνε γεια
πχ χρηστιδης ξυδης κλπ
40 χρονων ειναι η ερι τυπε
γεια σου Ηλια μου...μαζι για αυτοφορωΚαι εγώ θέλω να μυρίσω τη μουνα της. .. ας μου κάνουν αλκοτέστ
μονο να μυρισεις θες ή κ τιποτα αλλο?επειδη θελω να μυρισω την μουνα της εριναλ![]()
![]()
Εχει επαναπαυθει στη δοξα του και απολαμβανει τα ποταμια λαου που συρεουν για παρτη του και κανει τον δυσκολο. Πρεπει να τον ενημερωσουμε τον βατραχο ομως οτι μετα την ακμη ερχεται ευκολα η παρακμη με τετοιες τακτικες
με την οπισθεν να πας μπουγατσα , μην χαλασεις το σερί ;)
και τιείχε κοπεί το ρεύμα :S :S
Ο,τι μπορω κανω για να το προμοταρω αλλα ο βατραχος σνομπαρει επιδεικτικα.
Η επομενη που θα φερω εδω θα ειναι η πορνη μητρα που εβγαλε μια πουστρα με ροζ καπελακι που γλυφει το δαχτυλο που εβαλε στη σουφρα της. Θα εχει καλο χαβα
κυριως μουνιλα...τωρα για την αποχετευση δεν ξερω ακομαμονο να μυρισεις θες ή κ τιποτα αλλο?![]()
για το κωλαντερο της εριναλ δεν εχεις σκεψεις?
40 χρονων ειναι η ερι τυπε
τυπε η ερι αν ειναι 40 χρονων θα εχει πλαδαρεψει,θα εχει γινει σαν μυξα...κυριως μουνιλα...τωρα για την αποχετευση δεν ξερω ακομα![]()
είχε κοπεί το ρεύμα :S :S
είχε κοπεί το ρεύμα :S :S
![]()
και λοιπον? ενοιωσες τελειωμενος χωρις ιντερνετ και χωρις συνδεση στο μπου? ολη σου η ζωη ειναι αυτο το σαϊτ βατραχε, ολη σου η ζωη κρεμμεται απο τα κεφια του νωντα που αφηνει το σαίτ να λειτουργει ΒΑΤΡΑΧΕ.... ;) να το θυμασαι αυτο ;)ξανάρθε![]()