Νέα

ΟΧΙ στο Δ.Ν.Τ χωρίς δημοψήφισμα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να πάει η ελλάδα στο Δ.Ν.Τ για δανεισμό?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 1 20,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 3 60,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Ρε μαλάκες θα το γαμήσετε και αυτό το thread, φτιάξτε ένα δικό σας να βριζόσαστε όσο θέλετε, μας έχετε πρήξει τα αρχίδια και οι μεν και οι δε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε μου σου εδωσαν αλλη λυση - δικαιωμα να επιλεξεις?
Ναι οσο ζω ελπιζω!
καλα που εισαι σοβαρος εσυ γλυκο αγορι γουυυυυυυυρρρρρρριιιιααααααααα!! δε μου λες τωρα που πεινασαμε εδω να ερθουμε εκει να μας φτιαχεις γκομενοτααα??
Εσυ δεν εχεις προβλημα!κοιμασε στη BMW για να μην πληρωσεις ξενοδοχειο στη Ρουμανια.παιρνεις πετρελαιο θερμανσης με μπετονια και το βαζεις στ'αμαξι.και στο Κισινιοφ νοικιαζεις εξω απ'την πολη κατι κοτετσια με 2-3 Ευρω τη μερα.Εδω ειναι δυσκολο να ερθεις εκτος του οτι δεν θα σε κοιταξει καμια ειναι και ακριβα!με 1000 το 3μηνο που παιρνας εσυ στη Μολδαβια δεν βγαινεις με τιποτα!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
index.php

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
(θα σας φιλέψουν οι μαλυροι που σήμερα βρίζετε φασιστάκια)!

Εχουμε ενεργη παρουσια ρε ολη τη μερα! Για να ξεβρακωνουμε αριστερα κατακαθια σαν και του λογου σου! Ο φυλακισμενος αγωνιστης σας ΠΠος μαθαινω οτι εχει ατυχηματα στη φυλακη....του πεφτει πολυ συχνα το σαπουνι λενε...
έτσι ρε!
ο ρατσισμός στο μεγαλείο του!
δεν ξέρω ποιος είναι ο σύντροφος που λες αλλά απο κάτι κατακάθια σαν και σένα που χαίρεσαι με τη φυλάκιση κάποιου δεν περίμενα κάτι καλύτερο!

με το Δία τι θες να μας δηλώσεις ρε καραγκιόζη?
μήπως ότι κατάγεσαι απ τους Θεούς του Ολύμπου?

μαναβαρος

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι οσο ζω ελπιζω!Εσυ δεν εχεις προβλημα!κοιμασε στη BMW για να μην πληρωσεις ξενοδοχειο στη Ρουμανια.παιρνεις πετρελαιο θερμανσης με μπετονια και το βαζεις στ'αμαξι.και στο Κισινιοφ νοικιαζεις εξω απ'την πολη κατι κοτετσια με 2-3 Ευρω τη μερα.Εδω ειναι δυσκολο να ερθεις εκτος του οτι δεν θα σε κοιταξει καμια ειναι και ακριβα!με 1000 το 3μηνο που παιρνας εσυ στη Μολδαβια δεν βγαινεις με τιποτα!
δεν μου ειπες τακα τακα θα μας φτιαχεις με κανα γκομενακι?

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ΠΟΥΣΤΗ GAP μας τα πηρες και τα λιγα που μας ειχαν μεινει..ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΕΒΡΑΙΕ!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
μ αρεσει που τιθεται κι ερωτημα..μα η ελλαδα εχει ηδη μπει στο ΔΝΤ απο το γεναρη (κι αυτο οσοι ασχολουνται με συνδικαλισμο το ξερουν) και απλα μας παρουσιαζουν λιγα λιγα τα μετρα και μας κοιμιζουν με διαφορες αλλες μαλακιες οπως οι ''επιτυχιες'' χρυσοχοιδη...τι λεμε τωρα???

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δείτε εδω τι μας περιμενει .... :huh: :huh: :huh:

[size=15pt]Το Βερολίνο υπονομεύει την ευρωπαϊκή λύση και η Ελλάδα μελετά προσφυγή στο Ταμείο στα τέλη Μαρτίου
Προς «αιματηρό» ντιλ με το ΔΝΤ
[/size]

www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4566053]http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4566053[/url]

[size=15pt]Έτοιμο το “κοστούμι” - ΔΝΤ για την Ελλάδα[/size]

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=19198&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=19198&catid=3[/url]

ε οχι ρε πουστη μου να παμε "ακλαφτοι" χωρις παλι να μας ρωτησουν..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

πρεπει εστω και τωρα να το απαιτησουμε ολοι εστω και μεσα απο αυτην την μικρη κοινοτητα.

τουλαχιστον να μας πουνε ξεκαθαρα τι πουτσα θα φαμε .....και αμα γουσταρουμε να παμε.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.....ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ...ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ.....!!!!!!!!
φίλε σιβιλ το δντ ειναι μονοδρομος...
που θα βρουμε τα 150 δισ που χρωσταμε τα επομενα  3 χρονια?/ απαντεσε μου σε παρακαλω
που θα βρουμε τα 9 δισ μεχρι τις 24 μαιου???
εχεις καταλαβει τι σημενει να μην πληρωσουμε τα 9 δισ?/
εχεις καταλαβει οτι εαν δεν πληρωσουμε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας ξαναδανεισει εκτος απο  φιντελ καστρο ???
εαν δεν μας δανεισουν ποιος θα πληρωσει 1 εκατομμυριο δημοσιους υπαλλήλους???νοσοκομεια κλπ??/ ο φουφουτος??
εχεεις καταλαβει με τον τσιπρα την κατασταση που βρισκομαστε??

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
που θα βρουμε τα 150 δισ που χρωσταμε τα επομενα  3 χρονια?/ απαντεσε μου σε παρακαλω
εχεις καταλαβει οτι εαν δεν πληρωσουμε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας ξαναδανεισει εκτος απο  φιντελ καστρο ???
εαν δεν μας δανεισουν ποιος θα πληρωσει 1 εκατομμυριο δημοσιους υπαλλήλους???νοσοκομεια κλπ??/ ο φουφουτος??
ε φυσικά!
ο πρωθυπουργός Τσίπρας φταιει!
και οι εβραίοι βεβαίως.

ρε τι φουμάρετε όλοι μαζί?
και πάνω που είπα να ένας καλός!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω λεω παλι καλα που δεχτηκαν να μας δανεισουν!για φαντασουν μην δεχοντουσαν?τι θα καναμε?

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ωχ πλάκωσαν και τα χρυσαύγουλα!

πάρε και ένα δωράκι από μένα!
%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82.png

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Aπό αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια κ κλαίνε όταν μαζευουν τις κλωτσιες είσαι κάποιος γνωστός?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
έτσι ρε!
ο ρατσισμός στο μεγαλείο του!
δεν ξέρω ποιος είναι ο σύντροφος που λες αλλά απο κάτι κατακάθια σαν και σένα που χαίρεσαι με τη φυλάκιση κάποιου δεν περίμενα κάτι καλύτερο!

με το Δία τι θες να μας δηλώσεις ρε καραγκιόζη?
μήπως ότι κατάγεσαι απ τους Θεούς του Ολύμπου?
ο Διας ειναι της τραπεζουντας ρε!κανεις οτι δεν τον γνωριζεις? Παπιοκλωνακι?

για πες τι θα σπασετε τωρα? την περιουσια του ΔΝΤ?

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
που θα βρουμε τα 150 δισ που χρωσταμε τα επομενα  3 χρονια?/ απαντεσε μου σε παρακαλω
εχεις καταλαβει οτι εαν δεν πληρωσουμε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας ξαναδανεισει εκτος απο  φιντελ καστρο ???

πρωτο και κυριο να πανε καμια 500 αρια καριοληδες φυλακη ...ετσι για το γαμωτο

στο διαολο να παει η ευρωπη φιλε ...ειναι θεμα χρονου να διαλυθει..επαναδιαπραγματευση του χρεους (εχετε να λαβαινετε κοινως) πισω στη δραχμη και δανεισμος απο κινα -ρωσια .... θα πνιγουμε στον τουρισμο

και μην βγει κανενας και πει οτι θα γινει της πουτανας με την δραχμη στην παρουσα φαση (υποτιμηση κ.λ.π)...επειδη κρινομαστε ολοι εκ του αποτελεσματος

το περηφημο - γαμημενο ευρω μας εφερε σε μολις 10 χρονια στον απολυτο εξευτελισμο της χωρας και ΣΤΟ Δ.Ν.Τ ΕΠΙΤΟΚΙΑ 10 %...ΚΑΙ ΓΑΜΩ

ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

[size=15pt]
μας εφτυσαν καταμουτρα και εμεις γιναμε οι πουτανες τους..αυτο ειναι δεδομενο πια και δεν αλλαζει ....εκτος αν το θελουμε εμεις...
[/size]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι ολυμπιακοι αγωνες μας ειχαν μαρανει....μεγαλοπιαστηκαμε τοτε και θα το πληρωσουμε τωρα....νομισε η κυρια απο την κρητη και ο κυριος μπλειζεροπουλος οτι ειμασταν καμια υπερδυναμη....γαμω τους εθνικους μας στοχους γαμω...ενα ΚΚΕ τα λεγε τοτε και μου φαινεται τα πετυχε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom