kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Ρε μαλάκες θα το γαμήσετε και αυτό το thread, φτιάξτε ένα δικό σας να βριζόσαστε όσο θέλετε, μας έχετε πρήξει τα αρχίδια και οι μεν και οι δε
Ναι οσο ζω ελπιζω!φιλε μου σου εδωσαν αλλη λυση - δικαιωμα να επιλεξεις?
Εσυ δεν εχεις προβλημα!κοιμασε στη BMW για να μην πληρωσεις ξενοδοχειο στη Ρουμανια.παιρνεις πετρελαιο θερμανσης με μπετονια και το βαζεις στ'αμαξι.και στο Κισινιοφ νοικιαζεις εξω απ'την πολη κατι κοτετσια με 2-3 Ευρω τη μερα.Εδω ειναι δυσκολο να ερθεις εκτος του οτι δεν θα σε κοιταξει καμια ειναι και ακριβα!με 1000 το 3μηνο που παιρνας εσυ στη Μολδαβια δεν βγαινεις με τιποτα!καλα που εισαι σοβαρος εσυ γλυκο αγορι γουυυυυυυυρρρρρρριιιιααααααααα!! δε μου λες τωρα που πεινασαμε εδω να ερθουμε εκει να μας φτιαχεις γκομενοτααα??
έτσι ρε!(θα σας φιλέψουν οι μαλυροι που σήμερα βρίζετε φασιστάκια)!
Εχουμε ενεργη παρουσια ρε ολη τη μερα! Για να ξεβρακωνουμε αριστερα κατακαθια σαν και του λογου σου! Ο φυλακισμενος αγωνιστης σας ΠΠος μαθαινω οτι εχει ατυχηματα στη φυλακη....του πεφτει πολυ συχνα το σαπουνι λενε...
δεν μου ειπες τακα τακα θα μας φτιαχεις με κανα γκομενακι?Ναι οσο ζω ελπιζω!Εσυ δεν εχεις προβλημα!κοιμασε στη BMW για να μην πληρωσεις ξενοδοχειο στη Ρουμανια.παιρνεις πετρελαιο θερμανσης με μπετονια και το βαζεις στ'αμαξι.και στο Κισινιοφ νοικιαζεις εξω απ'την πολη κατι κοτετσια με 2-3 Ευρω τη μερα.Εδω ειναι δυσκολο να ερθεις εκτος του οτι δεν θα σε κοιταξει καμια ειναι και ακριβα!με 1000 το 3μηνο που παιρνας εσυ στη Μολδαβια δεν βγαινεις με τιποτα!
Ναι οσο ζω ελπιζω!
φίλε σιβιλ το δντ ειναι μονοδρομος...Δείτε εδω τι μας περιμενει ....
[size=15pt]Το Βερολίνο υπονομεύει την ευρωπαϊκή λύση και η Ελλάδα μελετά προσφυγή στο Ταμείο στα τέλη Μαρτίου
Προς «αιματηρό» ντιλ με το ΔΝΤ [/size]
www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4566053]http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4566053[/url]
[size=15pt]Έτοιμο το “κοστούμι” - ΔΝΤ για την Ελλάδα[/size]
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=19198&catid=3]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=19198&catid=3[/url]
ε οχι ρε πουστη μου να παμε "ακλαφτοι" χωρις παλι να μας ρωτησουν.....
πρεπει εστω και τωρα να το απαιτησουμε ολοι εστω και μεσα απο αυτην την μικρη κοινοτητα.
τουλαχιστον να μας πουνε ξεκαθαρα τι πουτσα θα φαμε .....και αμα γουσταρουμε να παμε.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.....ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ...ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ.....!!!!!!!!
ε φυσικά!φίλε σιβιλ το δντ ειναι μονοδρομος...
που θα βρουμε τα 150 δισ που χρωσταμε τα επομενα 3 χρονια?/ απαντεσε μου σε παρακαλω
που θα βρουμε τα 9 δισ μεχρι τις 24 μαιου???
εχεις καταλαβει τι σημενει να μην πληρωσουμε τα 9 δισ?/
εχεις καταλαβει οτι εαν δεν πληρωσουμε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας ξαναδανεισει εκτος απο φιντελ καστρο ???
εαν δεν μας δανεισουν ποιος θα πληρωσει 1 εκατομμυριο δημοσιους υπαλλήλους???νοσοκομεια κλπ??/ ο φουφουτος??
εχεεις καταλαβει με τον τσιπρα την κατασταση που βρισκομαστε??
Εγω λεω παλι καλα που δεχτηκαν να μας δανεισουν!για φαντασουν μην δεχοντουσαν?τι θα καναμε?φίλε σιβιλ το δντ ειναι μονοδρομος...
που θα βρουμε τα 150 δισ που χρωσταμε τα επομενα 3 χρονια?/ απαντεσε μου σε παρακαλω
εχεις καταλαβει οτι εαν δεν πληρωσουμε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας ξαναδανεισει εκτος απο φιντελ καστρο ???
εαν δεν μας δανεισουν ποιος θα πληρωσει 1 εκατομμυριο δημοσιους υπαλλήλους???νοσοκομεια κλπ??/ ο φουφουτος??
και πάνω που είπα να ένας καλός! εγω ειμαι ο μονος καλος ονομα και πραγμααααα...χαχαχαχαε φυσικά!
ο πρωθυπουργός Τσίπρας φταιει!
και οι εβραίοι βεβαίως.
ρε τι φουμάρετε όλοι μαζί?
χωρίς πλάκα φίλε τους έχει παραποτησει τζιβάνα η τουβου!και πάνω που είπα να ένας καλός! εγω ειμαι ο μονος καλος ονομα και πραγμααααα...χαχαχαχα
ο Διας ειναι της τραπεζουντας ρε!κανεις οτι δεν τον γνωριζεις? Παπιοκλωνακι?έτσι ρε!
ο ρατσισμός στο μεγαλείο του!
δεν ξέρω ποιος είναι ο σύντροφος που λες αλλά απο κάτι κατακάθια σαν και σένα που χαίρεσαι με τη φυλάκιση κάποιου δεν περίμενα κάτι καλύτερο!
με το Δία τι θες να μας δηλώσεις ρε καραγκιόζη?
μήπως ότι κατάγεσαι απ τους Θεούς του Ολύμπου?
φίλε σιβιλ το δντ ειναι μονοδρομος...
οι ολυμπιακοι αγωνες μας ειχαν μαρανει....μεγαλοπιαστηκαμε τοτε και θα το πληρωσουμε τωρα....νομισε η κυρια απο την κρητη και ο κυριος μπλειζεροπουλος οτι ειμασταν καμια υπερδυναμη....γαμω τους εθνικους μας στοχους γαμω...ενα ΚΚΕ τα λεγε τοτε και μου φαινεται τα πετυχεφίλε σιβιλ το δντ ειναι μονοδρομος...