Νέα

ΟΧΙ στο Δ.Ν.Τ χωρίς δημοψήφισμα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θέλετε να πάει η ελλάδα στο Δ.Ν.Τ για δανεισμό?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 1 20,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 3 60,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σταματηστε να αυνανιζεστε γιατι θα χρειαστειτε δυναμεις για το μελλον..

ερχεται πολυ...πρασινη αναπτυξη..

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Φτάσαμε ξανά στην  επανάληψη της ιστορία μας
Εμπρός στέκουν νέες Θερμοπύλες  , ο εχθρός δεν είναι ποια οι πέρσες ,οι σλάβοι ,οι ιταλοί
και γερμανοί. Οι αιώνιοι εχθροί της πατρίδας  μας οι εβραίοι με τον θεό τους τον μαμωνά
προετοίμασαν και εκτελούν την μεγαλύτερη επίθεση που δεχτήκαμε ποτέ.
Δεν είναι πλέον ο ηρωικός Έλληνας να υπερασπιστεί τα δίκαια  ο εχθρός είναι ύπουλος
και τα όπλα του πρωτόγνωρα για μας .
Το μόνο που μπορεί να μας δώσει την δύναμη να νικήσουμε είναι η γη μας ,η ιστορία μας οι ρίζες του έθνους μας .
Αδέλφια πάνω στις επάλξεις αναδιοργάνωση σε όλα ,στο σχολειό να αναγκάσουμε τους αμολημένους προοδευτικούς να γίνουν δάσκαλοι  ,στην κοινωνία να δώσουμε όλοι ότι καλλίτερο έχουμε στην υγεία ,στην δουλεία μας να πετάξουμε ότι μας χωρίζει και να
αγκαλιάσουμε ότι πολύτιμο μας έχει μείνει, την Ελλάδα .
Να κυνηγήσουμε από τα υπουργεία όλα τα χαμόγια που στο όνομα ανθρωπιστικών και καλά παρατηρητηρίων καταστρέφουν την δομή μας την ιστορία μας τα ήθη και έθιμα μας κατασπαταλούν εκατομμύρια για περίθαλψη ,στρατόπεδα και μέσα.
Έξω οι ξένοι μαζική απέλαση ,οι θέσεις εργασίας στους έλληνες οποίες και να είναι  ας γυρίσουμε και στα χωράφια που εγκαταλείψαμε μέχρι να κερδίσουμε .
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ .

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

“Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις,
όπως το βρεις κι όπως το δεις να μην το παρατήσεις.
Σκάψε το ακόμα πιο βαθιά και φράξε το πιο στέρεα,
και πλούτισε τη χλώρη του και πλάτηνε τη γη του,
κι ακλάδευτο όπου μπλέκεται να το βεργολογήσεις,
και να του φέρνεις το νερό το αγνό της βρυσομάνας.
κι αν αγαπάς τ’ ανθρωπινά κι όσα άρρωστα δεν είναι,
ρίξε αγιασμό και ξόρκισε τα ξωτικά, να φύγουν,
και τη ζωντάνια σπείρε του μ’ όσα γερά, δροσάτα.
Γίνε οργοτόμος, φυτευτής, διαφεντευτής. Κι αν είναι
κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα,
Ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφ’ το,
και χτίσε κάστρο απάνου του και ταμπουρώσου μέσα,
για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα,
π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει,
κι όλο συντρίμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων.
Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,
κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί, που θα είν’ απάνου απ’ όλα.”

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Eγω ας πουμε ειμαι απο χωριο...δεν ξερω ουτε μαμωναδες και εβραιους ουτε και εχω σπουδασει οικονομικα και θεωριες....

ξερω ομως οτι αν παιρνω 1000 δραχμες και ξοδευω 1500 θα χρωσταω...

ξερω επισης οτι αν εχω δεκα δανεια σε δεκα τραπεζες στο τελος ή δεν θα μου δανειζει καμια ή θα παω στους τοκογλυφους και θα μου δανεισουν με τρελα επιτοκια...

επισης ξερω οτι ο μονος τροπος να ξεχρεωσω ειναι ή να αυξησω τα εσοδα μου ή να μειωσω δραματικα τα εξοδα μου....

και ενα τελευταιο...ξερω οτι οταν θα μειωσω τα εξοδα μου θα ξεκινησω απο τα πλεον περιττα....δεν θα κοψω το φαι και θα πηγαινω στα μπουζουκια......

τωρα το κρατος μας ο μονος τροπος να περιορισει τα εσοδα που βρισκει ειναι οι ευκολοι στοχοι πχ παιδεια,υγεια κλπ...μεσα απο την συνεχη κατασυκοφαντηση των δημοσιων αυτων αγαθων και αφου φροντιζει μονο του να τα υποβαθμιζει πρωτα με την τραγικη ελλειψη προσωπικου σε αυτους και μονο τους τομεις ενω εχει γιγαντωσει αλλου ασυμμετρα τον δημοσιο τομεα ακομα και με δημιουργια αχρηστων οργανισμων βλεπε αγρογη κλπ τωρα ερχεται να μας προπαγανδιζει καθε μερα τα αυτια για το ποσο σπαταλη γινεται πχ στα δημοσια νοσοκομεια ενω κανεις δεν μιλαει απο οτι ακουσα για τα δις των εξοπλισμων λχ...

αλλα και εκει ακομα στο τελος η περικοπη θα αφορα το φαρμακο του φτωχου ή την γαζα και το βαμβακι και οχι τα δαπανηρα και μιζαδορικα υλικα ουτε φυσικα το μαυρο χρημα βλεπε φακελακια που θα συνεχισει να υφισταται υπογειως....

οσον αφορα τα εσοδα εκει και αν ειμαστε καταδικασμενοι.....η μονη μας βιομηχανια ειναι ο τουρισμος...φτασαμε να μην παραγουμε ουτε βελονες...τιποτα....και εκει που θα επρεπε να ειμαστε λιγο καλα λογω φυσικου καλλους γιναμε οι λιγοτερο ανταγωνιστικοι με τις ψηλες τιμες,το αθλιο σερβις,την προχειροτητα ,τον ερασιτεχνισμο,το αρπα κολλα και την ελλειψη εθνικης στρατηγικης....

πως λοιπον να ξεχρεωσεις οσο μενεις στα ιδια και στα ιδια και ως μονο τροπο εξοικονομησης χρηματος βλεπεις την αγρια φορολογια αυτων που ηδη φορολογουνταν και την μειωση μισθων ενω τα καθε λογης κορακια εξακολουθουν να πινουν στην υγεια των κοροιδων;

περαστικα μας λοιπον και καλα δανεια απο το ΔΝΤ....Α ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.....

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Eγω ας πουμε ειμαι απο χωριο...δεν ξερω ουτε μαμωναδες και εβραιους ουτε και εχω σπουδασει οικονομικα και θεωριες....

ξερω ομως οτι αν παιρνω 1000 δραχμες και ξοδευω 1500 θα χρωσταω...

ξερω επισης οτι αν εχω δεκα δανεια σε δεκα τραπεζες στο τελος ή δεν θα μου δανειζει καμια ή θα παω στους τοκογλυφους και θα μου δανεισουν με τρελα επιτοκια...

επισης ξερω οτι ο μονος τροπος να ξεχρεωσω ειναι ή να αυξησω τα εσοδα μου ή να μειωσω δραματικα τα εξοδα μου....

και ενα τελευταιο...ξερω οτι οταν θα μειωσω τα εξοδα μου θα ξεκινησω απο τα πλεον περιττα....δεν θα κοψω το φαι και θα πηγαινω στα μπουζουκια......

τωρα το κρατος μας ο μονος τροπος να περιορισει τα εσοδα που βρισκει ειναι οι ευκολοι στοχοι πχ παιδεια,υγεια κλπ...μεσα απο την συνεχη κατασυκοφαντηση των δημοσιων αυτων αγαθων και αφου φροντιζει μονο του να τα υποβαθμιζει πρωτα με την τραγικη ελλειψη προσωπικου σε αυτους και μονο τους τομεις ενω εχει γιγαντωσει αλλου ασυμμετρα τον δημοσιο τομεα ακομα και με δημιουργια αχρηστων οργανισμων βλεπε αγρογη κλπ τωρα ερχεται να μας προπαγανδιζει καθε μερα τα αυτια για το ποσο σπαταλη γινεται πχ στα δημοσια νοσοκομεια ενω κανεις δεν μιλαει απο οτι ακουσα για τα δις των εξοπλισμων λχ...

αλλα και εκει ακομα στο τελος η περικοπη θα αφορα το φαρμακο του φτωχου ή την γαζα και το βαμβακι και οχι τα δαπανηρα και μιζαδορικα υλικα ουτε φυσικα το μαυρο χρημα βλεπε φακελακια που θα συνεχισει να υφισταται υπογειως....

οσον αφορα τα εσοδα εκει και αν ειμαστε καταδικασμενοι.....η μονη μας βιομηχανια ειναι ο τουρισμος...φτασαμε να μην παραγουμε ουτε βελονες...τιποτα....και εκει που θα επρεπε να ειμαστε λιγο καλα λογω φυσικου καλλους γιναμε οι λιγοτερο ανταγωνιστικοι με τις ψηλες τιμες,το αθλιο σερβις,την προχειροτητα ,τον ερασιτεχνισμο,το αρπα κολλα και την ελλειψη εθνικης στρατηγικης....

πως λοιπον να ξεχρεωσεις οσο μενεις στα ιδια και στα ιδια και ως μονο τροπο εξοικονομησης χρηματος βλεπεις την αγρια φορολογια αυτων που ηδη φορολογουνταν και την μειωση μισθων ενω τα καθε λογης κορακια εξακολουθουν να πινουν στην υγεια των κοροιδων;

περαστικα μας λοιπον και καλα δανεια απο το ΔΝΤ....Α ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.....

συμφωνώ απόλυτα αλλά κάπου είσαι λάθος και στο υπογραμμίζω ο τουρισμός δεν είναι βιομηχανία απλά μια υπηρεσία,που παρέχει η χώρα μας πολλά χρόνια τώρα.Το φαινόμενο αυτό έχει ιδιαίτερη ανάπτυξη στην επαρχία και στα νησιά όπου όλοι έχουν καταφύγει στο να χτίζουν εξοχικές μονάδες.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
που να παει δε μας λες δημιουργε του θρεντ!
εκτος αν μπει και η επιλογη <<να παει στο διαολο>>...
ετσι το δεχομαι..

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια το ΔΝΤ ηρθε και θα μας παει  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Επισκέπτης
Εμπρός στέκουν νέες Θερμοπύλες  , ο εχθρός δεν είναι ποια οι πέρσες ,οι σλάβοι ,οι ιταλοί
και γερμανοί. Οι αιώνιοι εχθροί της πατρίδας  μας οι εβραίοι με τον θεό τους τον μαμωνά

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν υπάρχεις...Τέλος!

Επισκέπτης
Η καταρρευση του μοντελου ζωης και κατ επεκτασιν ου οικονομικοπολιτικου συστηματος συνεπαγεται μεγαλυτερες ανισοτητες, περισσοτερη εκμεταλλευση και υποταγη στο κεφαλαιο.Ενα θα πω και τελος.Πλεον δεν θα υπαρχει κοινωνικο κρατος οπως το γνωριζαμε.Δηλαδη μια επισκεψη στο δημοσιο νοσοκομειο θα κοστιζει οσο και στο ιδιωτικο.Βιβλιαρια υγειας δεν θα υπαρχουν.Δημοσια , δωρεαν παιδεια τελος.Ασφαλιση για συνταξεις πεινας , φορολογηση ληστρικη.Ανεργια , ακριβεια , πεινα.Οσοι δεν το κατανοουν θα γινουμε Αργεντινη και Πακισταν σε λιγο.Τα Δεκεμβριανα του 08 θα φαινονται σαν μαι παρανυχιδα μπροστα στο χειμαρρο που καταφθανει

Επισκέπτης

Έχουμε την πολυτέλεια να πάμε σε δημοψήφισμα? :think: :uglystupid: :headbang: εδώ κινδυνεύουμε να μην μπορούμε να πληρώσουμε τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και τις συντάξεις του Μαίου για δημοψήφισμα θα ομιλούμε τώρα? :jerking: Μονόδρομος πλέον το ΔΝΤ! :(

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
daniel72, έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν υπάρχει άλλη λύση.
Εκτός αν κάνει πραξικόπημα το ΚΚΕ και μας στείλουν οικονομική βοήθεια Κούβα και Β. Κορέα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η κατάσταση έχει ως εξής, ελπίζω ότι αντιλαμβάνεστε τα μεγέθη:

1. Χρέος 300 δις ευρώ και αυξάνει.

Προυπολογισμός 2010.

2. Φορολογικά Εσοδα, 49 δις ευρώ

3. Δαπάνες, 90 δις ευρώ

Για να μειώσουμε το χρέος θα πρέπει τα έσοδα να είναι μεγαλύτερα των δαπανών.

Περιμένω προτάσεις...... :think:

πούλησες την Κύπρο τζάμπα....
δεν πουλάς και κάνα άλλο νησάκι που κείται μακράν;

Επισκέπτης
Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει πτώχευση χώρας ???

Αλλη λύση εκτός του ΔΝΤ βλέπεται ??? Και αν ναι, ποιά ???

δυστυχώς φοβάμαι ότι την χρεοκοπία δεν τη γλυτώνουμε...πήραμε απλά μια αναβολή με την προσφυγή μας στον πολύπλοκο μηχανισμό Ευρωβοήθειας-ΔΝΤ! μια λύση θα ήταν να πουλήσουμε τα ακίνητα του Δημοσίου για να εισρεύσει χρήμα στα δημόσια ταμεία και να μειωθεί το δημόσιο χρέος.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δήλωση-κόλαφος του Αντώνη Σαμαρά για τον σύγχρονο ΕΦΙΑΛΤΗ της Ελλάδας Γιωργάκη Παπανδρέου

"«Συνέβη τελικά εκείνο που δεν έπρεπε:
Αιφνιδιασμένος και χωρίς κανένα Σχέδιο για το αύριο, ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε να μεταθέσει σε άλλους τις δικές του ευθύνες και δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στο προσωπικό του “κατόρθωμα”, που λέγεται οικονομική εξάρτηση του τόπου μας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Ούτε κατάλαβε γιατί οι αγορές “δεν ανταποκρίθηκαν” όλο το τελευταίο τετράμηνο: γιατί είχαν, απλούστατα, χάσει την εμπιστοσύνη τους προς την Κυβέρνησή του, τις αντιφατικές επιλογές της, την παροιμιώδη διγλωσσία της και τις απίστευτες καθυστερήσεις της.
Το χειρότερο: ο κ. Παπανδρέου χρωμάτισε το μέλλον μας απολύτως απαισιόδοξα, μιλώντας για νέες “Οδύσσειες”, που ένας Θεός ξέρει πόσο καιρό ο ίδιος προβλέπει να κρατήσουν.
Όμως, ας γνωρίζει ο Ελληνικός λαός, ότι, όπως έγκαιρα προτείναμε άλλο μίγμα οικονομικής πολιτικής για την κρίση, έτσι και τώρα, θα προωθήσουμε λύσεις και πολιτικές που θα βγάλουν μιαν ώρα αρχύτερα την Ελλάδα από τον ασφυκτικό έλεγχο του Δ.Ν.Τ.
Η Ελλάδα έχει και τα μέσα και τους πόρους και τους ανθρώπους, να βγει από την κρίση με τις δικές της δυνάμεις. Και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη, όχι μόνο των ξένων αγορών, αλλά και των ίδιων των πολιτών της στο μέλλον της.
Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε Σχέδιο εξ αρχής.
Ούτε στη συνέχεια απέκτησε.
Ούτε τώρα έχει.
Το μόνο που ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ είναι να πλήξει τη ΝΔ.
Θυμίζω ότι εγώ είχα το θάρρος να μιλήσω εξ αρχής για τις δικές μας ευθύνες, από τις δικές μας πολιτικές. Που, πράγματι, δεν θεράπευσαν την κρίση του ελλείμματος…
Αλλά η κρίση δανεισμού είναι αποκλειστικό “κατόρθωμα” του ΠΑΣΟΚ…
Όμως, το ΠΑΣΟΚ είναι πια το μικρότερο από τα προβλήματά μας.
Το πιο σημαντικό είναι να βγούμε από την κρίση με τις δικές μας δυνάμεις μιαν ώρα αρχύτερα.
Το μπορούμε και θα τα καταφέρουμε…».

Επισκέπτης
Μια αλλη λυση ειναι να παρει ο λαος τη κατασταση στα χερια του μεσα απο πραγματικα αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες αυτοδιαχειρισης χωρις μεσαζοντες και νταβατζηδες.Δηλαδη οσοι ζουν κοντα στα ορια της φτωχεια ή και κάτω από αυτά να μπουκαρουν στα εδω γραφεια της ΕΕ , στο Κοινοβουλιο , στην Αμερικανικη Πρεσβεια και να σκοτωσουν τους δολοφονους της ελευθεριας και της ζωης τους συνεπως.Ο μονος δρομος ειναι πλεον αυτος , ημιμετρα δεν ταιριαζουν σε κανεναν.Ετσι εγινε στη Βραζιλια και τωρα ο λαος κυβερναει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παλέρμο μαλάκα ξεφτιλισμένο κομματόσκυλο συμφωνάμε.
το ΠΑΣΟΚ δεν είχε σχέδιο εξ αρχής.
το πουστοκόμμα σου όμως είχε εξ αρχής σχέδιο να διαλύσει τη χώρα σε μια πενταετία.

Επισκέπτης
παλέρμο μαλάκα ξεφτιλισμένο κομματόσκυλο συμφωνάμε.
το ΠΑΣΟΚ δεν είχε σχέδιο εξ αρχής.
το πουστοκόμμα σου όμως είχε εξ αρχής σχέδιο να διαλύσει τη χώρα σε μια πενταετία.

Και μπαόκι και δεξιός.
Πόσο άδικη είναι η φύση με κάποιους...

αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom