Νέα

Όχι άλλο Ελεύθερο στοματικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis_38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:sunglasses:

Συνημμένα

• maris.jpg
    maris.jpg
    86,1 KB · Εμφανίσεις: 57

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
εγω βλεπω οτι ο συναθλητης αναρτησε ενα πολυ σοβαρο θεμα ... γιατι οσοι ειναι εδω μεσα ειναι σιγουρα ολοι δραστηριοι!!

βασικα εμενα δε μου ετυχε ποτε καμια να μου πει "βαλε καποτα για να σε τσιμπουκώσω" .. ολο εγω τις φρεναρα!!

και χαρακτηριστικο παραδειγμα ρωσσιδας καπου στα 20 - 23 το καιρο εκεινο που παρεξηγηθηκε κιολας!!

τι ηταν η ρωσισα 20-23 φιλε που παρεξηγηθηξε κολ γκερλ,στουνιοκοριτσο, που ακριβως αναφερεσαι φιλε ηλια σε επαγγελματιες πουτανες σε στουντιο,ρδελα,κτλ ή σε πουτανακια εξω που τα γαμησες σε διακοπες,καμακι,κτλ..;;

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Εχω δωσει ακαποτο τσιμπουκι στην Αλεξανδρα απο Σωκρατους. Ανυσηχω....

:priest:

Μεινε ανησυχος.

Προλαβαινεις να βρεις στο χρυσο οδηγο ποιο ειναι το κοντινοτερο γραφειο τελετων :2funny:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Εχω δωσει ακαποτο τσιμπουκι στην Αλεξανδρα απο Σωκρατους. Ανυσηχω....

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
:priest:

Μεινε ανησυχος.

Προλαβαινεις να βρεις στο χρυσο οδηγο ποιο ειναι το κοντινοτερο γραφειο τελετων :2funny:
Θελω να εχω κοσμο στη κηδεια μου... ημουνα τοσο μοναχικος στην ζωη μου...  :'(

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ
Αν γουστάρουμε θα τον δίνουμε και ακάποτα στα πρεζονια της Ξούθου,δικός μας πούτσος δικιά μας επιλογή.Εσύ βάλε και στολή δύτη πριν γαμήσεις,κατάλαβες μαλάκα;Kατάφερες να με εξοργίσεις βραδιάτικα με τις μαλάκιες που θες να επιβάλεις.
Φιλσράκο ηρεμία.Το thread έτσι όπως το έθεσε ο φίλος που το άνοιξε στόχο έχει την ενημέρωση.
Εγώ είμαι μαζί σου δε γουστάρω να καταλήξω αρρωστοφοβικός και να χρησιμοποιώ σκάφανδρα όταν γαμάω.
Θα ήθελα όμως να ξέρω αν η επαγγελματίας που σκέφτομαι να τιμήσω έχει πριν πάρει ακά ένα τάγμα πακιστανοινδούς που εμβόλιο δεν έχουν δεί ούτε σε τσινία και στα χωριά τους πήδαγαν τακτικά κατσίκες.

Προσωπικά πιστεύω ότι το θέμσ του thread καιχρήσιμο είναι και επίκαιρο.

Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωση είναι θετική δραστηριότητα.

diablosaki

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
475
Πόντοι
21
Φιλσράκο ηρεμία.Το thread έτσι όπως το έθεσε ο φίλος που το άνοιξε στόχο έχει την ενημέρωση.
Εγώ είμαι μαζί σου δε γουστάρω να καταλήξω αρρωστοφοβικός και να χρησιμοποιώ σκάφανδρα όταν γαμάω.
Θα ήθελα όμως να ξέρω αν η επαγγελματίας που σκέφτομαι να τιμήσω έχει πριν πάρει ακά ένα τάγμα πακιστανοινδούς που εμβόλιο δεν έχουν δεί ούτε σε τσινία και στα χωριά τους πήδαγαν τακτικά κατσίκες.

Εύγε Mindreader. Απάντησες με ηρεμία, με λογική και έδωσες τη σωστή διάσταση στο θέμα. Η απάντησή σου θα πρέπει να είναι χάρτης προς ναυτιλομένους για όλους.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

συμφωνω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

και τι εγινε τυπε
ετσι θα αποκτησεις και αντισωματα :grin:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
τι ηταν η ρωσισα 20-23 φιλε που παρεξηγηθηξε κολ γκερλ,στουνιοκοριτσο, που ακριβως αναφερεσαι φιλε ηλια σε επαγγελματιες πουτανες σε στουντιο,ρδελα,κτλ ή σε πουτανακια εξω που τα γαμησες σε διακοπες,καμακι,κτλ..;;

Η συγκεκριμένη ήταν κολ γκιρλ αλλά

Χυστες μου ακόμα κ μια ξεκάρφωτη μη εκδιδωμενη
Που θα έρθει να τσιμπουκωσει

Ποτέ δεν έχει ζητήσει καποτα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
και τι εγινε τυπε
ετσι θα αποκτησεις και αντισωματα :grin:
Αντισώματα όχι δεν θα αποκτήσω.
Απλά θα ικανοποιήσω αλλού τη γκάβλα μου. Ελλειψη στο είδος δεν υπάρχει σίγουρα.

Τώρα για όσους τον δίνουν ακά στα τζάκια μάλλον για αντισώματα βλακείας πρέπει να ψάξουν. Εξαιρούνται όσοι έχουν αυτοκτονικές τάσεις και θέλουν να πέσουν ηρωικά κσι ευχάριστα.
Ο καθένας φτιάχνει τη ζωή του όπως θέλει. Κσποιοι φτιάχνουν κσι το θάνατό τους.Μαγκιά τους.

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
Ισως δεν εγινα σαφης εξ αρχης, το θρεντ αφορα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που δεν κανουν εξτρα.  

Εαν εσύ χρησιμοποιείς σκουφάκι σε όλα τα στάδια της επαφής τι σε ενδιαφέρει εαν η επαγγελματίας
κάνει εξτρά ή όχι;  :think:

koloteroritas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
1
το ξαναγραφω,,,
ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ,,,,εχουν πολλες ανατολικες κ λατινες,,
ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΙ ΥΠΟΥΥΛΗ
μην την υποτιματε,,μην κολατε μονο στο aids...

Για την ηπατίτιδα Α η οποία είναι και η πιο "ήπια" υπάρχει αποτελεσματικό εμβόλιο που γίνεται
σε μια δόση. Για την ηπατίτιδα Β που είναι και η πιο συχνή υπάρχει επίσης αποτελεσματικό εμβόλιο
που γίνεται σε τρεις δόσεις και αναμνηστικό κάθε 6 χρόνια. Τα εμβόλια γίνονται σε οποιοδήποτε φαρμακείο
αφού προηγηθεί εξέταση αίματος πρώτα για να αποκλειστεί η περίπτωση να είναι κάποιος φορέας. Αν είναι
κάποιος φορέας απαγορεύεται να εμβολιαστεί καθώς μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές. Για την ηπατίτιδα C που
είναι και η πιο σπάνια δεν υπάρχει εμβόλιο. Η ηπατίτιδα C απαντάται κυρίως σε χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών.   

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
και ποιες οι πιθανότητες είπαμε να αρπάξεις καμιά ηπατίτιδα από ελεύθερο στοματικό ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom