apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω βλεπω οτι ο συναθλητης αναρτησε ενα πολυ σοβαρο θεμα ... γιατι οσοι ειναι εδω μεσα ειναι σιγουρα ολοι δραστηριοι!!
βασικα εμενα δε μου ετυχε ποτε καμια να μου πει "βαλε καποτα για να σε τσιμπουκώσω" .. ολο εγω τις φρεναρα!!
και χαρακτηριστικο παραδειγμα ρωσσιδας καπου στα 20 - 23 το καιρο εκεινο που παρεξηγηθηκε κιολας!!
Εχω δωσει ακαποτο τσιμπουκι στην Αλεξανδρα απο Σωκρατους. Ανυσηχω....
Γιατι ανησυχεις?Εχω δωσει ακαποτο τσιμπουκι στην Αλεξανδρα απο Σωκρατους. Ανυσηχω....
Θελω να εχω κοσμο στη κηδεια μου... ημουνα τοσο μοναχικος στην ζωη μου... :'(
Μεινε ανησυχος.
Προλαβαινεις να βρεις στο χρυσο οδηγο ποιο ειναι το κοντινοτερο γραφειο τελετων
Θελω να εχω κοσμο στη κηδεια μου... ημουνα τοσο μοναχικος στην ζωη μου... :'(
Φιλσράκο ηρεμία.Το thread έτσι όπως το έθεσε ο φίλος που το άνοιξε στόχο έχει την ενημέρωση.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ
Αν γουστάρουμε θα τον δίνουμε και ακάποτα στα πρεζονια της Ξούθου,δικός μας πούτσος δικιά μας επιλογή.Εσύ βάλε και στολή δύτη πριν γαμήσεις,κατάλαβες μαλάκα;Kατάφερες να με εξοργίσεις βραδιάτικα με τις μαλάκιες που θες να επιβάλεις.
Φιλσράκο ηρεμία.Το thread έτσι όπως το έθεσε ο φίλος που το άνοιξε στόχο έχει την ενημέρωση.
Εγώ είμαι μαζί σου δε γουστάρω να καταλήξω αρρωστοφοβικός και να χρησιμοποιώ σκάφανδρα όταν γαμάω.
Θα ήθελα όμως να ξέρω αν η επαγγελματίας που σκέφτομαι να τιμήσω έχει πριν πάρει ακά ένα τάγμα πακιστανοινδούς που εμβόλιο δεν έχουν δεί ούτε σε τσινία και στα χωριά τους πήδαγαν τακτικά κατσίκες.
Προσωπικά πιστεύω ότι το θέμσ του thread καιχρήσιμο είναι και επίκαιρο.
Σε κάθε περίπτωση η ενημέρωση είναι θετική δραστηριότητα.
συμφωνω...Φιλσράκο ηρεμία.Το thread έτσι όπως το έθεσε ο φίλος που το άνοιξε στόχο έχει την ενημέρωση.
Εγώ είμαι μαζί σου δε γουστάρω να καταλήξω αρρωστοφοβικός και να χρησιμοποιώ σκάφανδρα όταν γαμάω.
Θα ήθελα όμως να ξέρω αν η επαγγελματίας που σκέφτομαι να τιμήσω έχει πριν πάρει ακά ένα τάγμα πακιστανοινδούς που εμβόλιο δεν έχουν δεί ούτε σε τσινία και στα χωριά τους πήδαγαν τακτικά κατσίκες.
αυτο κανονιζεται ευκολα τυπεΘελω να εχω κοσμο στη κηδεια μου... ημουνα τοσο μοναχικος στην ζωη μου... :'(
και τι εγινε τυπεΦιλσράκο ηρεμία.Το thread έτσι όπως το έθεσε ο φίλος που το άνοιξε στόχο έχει την ενημέρωση.
τι ηταν η ρωσισα 20-23 φιλε που παρεξηγηθηξε κολ γκερλ,στουνιοκοριτσο, που ακριβως αναφερεσαι φιλε ηλια σε επαγγελματιες πουτανες σε στουντιο,ρδελα,κτλ ή σε πουτανακια εξω που τα γαμησες σε διακοπες,καμακι,κτλ..;;
Αντισώματα όχι δεν θα αποκτήσω.και τι εγινε τυπε
ετσι θα αποκτησεις και αντισωματα
Τις πιθανοτητες λεει μη μπερδευεσαι.Τοσος κοσμος που εχει κολλήσει aids το έπαθε απο μεταγγιση αιματος;Γιατι μας λεει οτι 9 στους 10 απο εκει το κολλανε.
Ισως δεν εγινα σαφης εξ αρχης, το θρεντ αφορα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που δεν κανουν εξτρα.
το ξαναγραφω,,,
ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ,,,,εχουν πολλες ανατολικες κ λατινες,,
ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΙ ΥΠΟΥΥΛΗ
μην την υποτιματε,,μην κολατε μονο στο aids...
και ποιες οι πιθανότητες είπαμε να αρπάξεις καμιά ηπατίτιδα από ελεύθερο στοματικό ?