Νέα

Όχι άλλο Ελεύθερο στοματικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis_38
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
ειχα προ τριμηνου βγει με γερμανο τσαρκα,,,γουσταρε γυφτολατινες ακαποτα τσιμπουκια γλωσοφιλα κλπ,,βρηκαμε σε καποιο χοτελ της πολης μια,,μπηκε την γαμησε την εχυσε στομα κλπ,,,,εγω καπου δε γουσταρα να μπω δευτερος κ τοσο γρηγορα,κ δεν την πηρα,,παμε για κανα ποτο του ειπα κ φυγαμε,,αυτα προ διμηνου,,,προ 15μερων ηρθε στην δουλεια κατακιτρινος κ μια βδομαδα πλεον νοσγλευετε για ηπατιτηδα c,,,
αν ειχα μπει τοτε  κι ειχα δωσει ακαποτο,δεν θα κοιμομουν τωρα,,, :helpplea:
Συναγωνιστή επιλογή σου ήταν να μπεις ή να μην μπεις - ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΟΎΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ.
Άνοιξα αυτο το θεντ για εκείνες τις επαγγελματιες  που σεβόμενες τον εαυτό τους πρώτα απ' όλα δεν προσφέρουν υπηρεσίες του είδους που περιέγραψες.

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Σεβαστές οι απόψεις όλων των μελών ΑΛΛΑ...Εγώ έχω να παραθέσω το παρακάτω άρθρο από το εγκυρότατο iatropedia.gr και τα συμπερασματα δικα σας!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι πιθανότητες έχετε να κολλήσετε AIDS, άμα κάνετε έρωτα χωρίς προφυλακτικό; Άμα κάνετε στοματικό έρωτα; Έχετε αναρωτηθεί τελικά ποιες είναι οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος AIDS και από που;...

Το Center for Disease Control and Prevention, έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα στατιστικής έρευνας που έκανε, για το πως μπορεί κάποιος να κολλήσει τον ιό του AIDS. Σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό, την πρώτη θέση κατέχει η μετάγγιση αίματος, που δεν έχει ελεγχθεί.
Δείτε τα υπόλοιπα ποσοστά.
- Μετάγγιση αίματος 90%
- ανταλλαγή σύριγγας μεταξύ χρηστών ναρκωτικών 0,67%
- παθητικό πρωκτικό σεξ άνευ προφυλάξεως 0,50%
- χρήση βελόνας 0,30%
- παθητικό ετεροφυλοφιλικό σεξ δίχως προφύλαξη 0,10%
- ενεργό πρωκτικό σεξ άνευ προφυλάξεως 0,07%
- ενεργό ετεροφυλοφιλικό σεξ χωρίς προφύλαξη 0,05%
- παθητικό και ενεργητικό στοματικό σεξ δίχως προφύλαξη 0,01%

ΠΗΓΗ:
Παιδιά  ξεφεύγουμε, δεν ειναι αυτό το θέμα, αυτά τα έχουμε ξαναπεί...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
Το ιδιο ειναι βρε βλημα; :S

όχι δεν είναι το ιδιο,είναι χειροτερο με τις γκομενες-γυναικες,τουλάχιστον οι πουτανες κανουν μονο πιπα ακαποτα

οι γκομενες-γυναικες όταν γαμιωνται μετα τον πρωτο μηνα γνωριμίας τον παιρνουν στο μουνι ακαποτα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
όχι δεν είναι το ιδιο,είναι χειροτερο με τις γκομενες-γυναικες,τουλάχιστον οι πουτανες κανουν μονο πιπα ακαποτα

οι γκομενες-γυναικες όταν γαμιωνται μετα τον πρωτο μηνα γνωριμίας τον παιρνουν στο μουνι ακαποτα...
Εισαι απο μακρια και παρακολουθεις τυπε; :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
Εισαι απο μακρια και παρακολουθεις τυπε; :2funny:

οποια γκομενα ειχα την εχω γαμησει ακαποτα.

μερικες μου το ζητουσαν και από την πρωτη φορα.

τωρα τις απαξιωνω και γαμαω με ασφαλεια στο μπουρδελο ..  :pipa3:  :pipa3:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
εγω βλεπω οτι ο συναθλητης αναρτησε ενα πολυ σοβαρο θεμα ... γιατι οσοι ειναι εδω μεσα ειναι σιγουρα ολοι δραστηριοι!!

βασικα εμενα δε μου ετυχε ποτε καμια να μου πει "βαλε καποτα για να σε τσιμπουκώσω" .. ολο εγω τις φρεναρα!!

και χαρακτηριστικο παραδειγμα ρωσσιδας καπου στα 20 - 23 το καιρο εκεινο που παρεξηγηθηκε κιολας!!

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
εχοντας σχεση με οροθετικη δεν κολλας aids ουτε με ακαποτη πιπα ουτε με γλωσσοφιλα.

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
εγω βλεπω οτι ο συναθλητης αναρτησε ενα πολυ σοβαρο θεμα ... γιατι οσοι ειναι εδω μεσα ειναι σιγουρα ολοι δραστηριοι!!

βασικα εμενα δε μου ετυχε ποτε καμια να μου πει "βαλε καποτα για να σε τσιμπουκώσω" .. ολο εγω τις φρεναρα!!

και χαρακτηριστικο παραδειγμα ρωσσιδας καπου στα 20 - 23 το καιρο εκεινο που παρεξηγηθηκε κιολας!!
Και αυτό ακριβως είναι αυτό που ενδιαφέρει στο συγκεκριμένο θρεντ. Να πουμε μια καλή κουβέντα για κοπέλες που ΔΕΝ κανουν εξτραδάκια.
Ελπιζω πως υπαρχουν και άλλοι συναγωνιστες που αισθανονται όπως εγω και ο ilias, ίσως να είμαστε μειοψηφία- ισως όχι , ας ακουστεί όμως και η δική μας φωνή. Υπάρχουν και πελάτες που εκτιμούν και ψάχνουν για κοπέλες που ΔΕΝ κανουν εξτρα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
υπαρχουν οι ακαποτες που ξεπλενουν το στομα με νερο για λιγα δευτερα και υπαρχουν και οι ακαποτες που βαζουν στοματικο διαλυμα μετα απο καθε πιπα. επισης οι σοβαρες επαγγελματιες (οι οποιες δεν ειναι και λιγες) κανουν εξετασεις αρκετα συχνα.αν δινετε σε πατσογριες και σε γυφτακια 10 ευρω για ακαποτο/κωλο/69 , ε καλη υπατητιδα να εχετε !

επι το εργο, οταν πας διακοπες σε καμια ζακυνθο/ κρητη κτλ. δε θα γαμησεις καμια αγγλιδα ? οκ η εισβολη να γινει με καποτα, η πιπα ομως δεν θα γινει με καποτα. τα ιδια και στην πολη βεβαια, αν μια μεθυσμενη (ή και νηφαλια) παρτολα γκομενιτσα της σειρας, σε γραπωσει στην τουαλετα του κλαμπ, δεν θα της δωκεις μια πιπα ακα ?
σε λιγο θα ρωτατε τις τυχαιες γκομενες που θελετε να γαμησετε αν εχουν χαρτια και αν εχουν κανει εξετασεις....
τελος παντων, εμενα πιπα με καποτα ειναι σαν να μου την παιζεις, δεν εχει νοημα. οπου κρινω οτι υπαρχει η βασικη καθαριοτητα την δινω ακα. μπανιαρισμενος πηγαινω παντα και κανω μπανιο μετα την συνευρεση, παντα. εξετασεις καθε τοσο για σιγουρια και ολα οκ νομιζω...

επισης, μια χαρα φραγκα βγαζουν και οι "μονο με καποτα" πορνες. αλλιως με την ιδια λογικη να μιλησουμε και για αυτες που δεν δινουν κωλο, το οποιο δεν ειναι πιο επικινδυνο απο το μουνι. respect και σε αυτες που κρατανε το κωλο τους μονο για χεσιμο ?  :booty:  :uglystupid:

δωσε κωλο μωρη κωλαρα, μετα τους 2 πελατες θα γινει σαν μουνι κι αυτος !

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Σεβαστές οι απόψεις όλων των μελών ΑΛΛΑ...Εγώ έχω να παραθέσω το παρακάτω άρθρο από το εγκυρότατο iatropedia.gr και τα συμπερασματα δικα σας!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι πιθανότητες έχετε να κολλήσετε AIDS, άμα κάνετε έρωτα χωρίς προφυλακτικό; Άμα κάνετε στοματικό έρωτα; Έχετε αναρωτηθεί τελικά ποιες είναι οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος AIDS και από που;...

Το Center for Disease Control and Prevention, έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα στατιστικής έρευνας που έκανε, για το πως μπορεί κάποιος να κολλήσει τον ιό του AIDS. Σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό, την πρώτη θέση κατέχει η μετάγγιση αίματος, που δεν έχει ελεγχθεί.
Δείτε τα υπόλοιπα ποσοστά.
- Μετάγγιση αίματος 90%
- ανταλλαγή σύριγγας μεταξύ χρηστών ναρκωτικών 0,67%
- παθητικό πρωκτικό σεξ άνευ προφυλάξεως 0,50%
- χρήση βελόνας 0,30%
- παθητικό ετεροφυλοφιλικό σεξ δίχως προφύλαξη 0,10%
- ενεργό πρωκτικό σεξ άνευ προφυλάξεως 0,07%
- ενεργό ετεροφυλοφιλικό σεξ χωρίς προφύλαξη 0,05%
- παθητικό και ενεργητικό στοματικό σεξ δίχως προφύλαξη 0,01%

ΠΗΓΗ:
Τοσος κοσμος που εχει κολλήσει aids το έπαθε απο μεταγγιση αιματος;Γιατι μας λεει οτι 9 στους 10 απο εκει το κολλανε.

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Τοσος κοσμος που εχει κολλήσει aids το έπαθε απο μεταγγιση αιματος;Γιατι μας λεει οτι 9 στους 10 απο εκει το κολλανε.
Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις.Λεει οτι αν σου κανουν μεταγγιση αιματος απο οροθετικο οι πιθανοτητα να κολλησεις ειναι 90%

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Συναγωνιστή εισαι εκτος θεματος.
Αντε ξανα μανα...

Ειμαι χρονια μελος του σαιτ. Καθημερινά βλέπω θρεντ του είδους: "Ξερετε καμια καλή για ελευθερο τελειωτικο;" ή "Φτηνη πισω τρυπα και τελειωμα στη μαπα με 9,99 ευρω;" κτλ.

Λοιπόν, καιρός είναι να υπάρξει και ενα θρεντ που να ψάχνει για κοπέλες που δεν κάνουν έξτρα -άλλωστε είναι και λίγες πια εκείνες που δεν κάνουν κατι εξτρα.
Θα ΄θελα σε αυτό το θρεντ να μαζευόμαστε συναγωνιστες και να ανταλλάσουμε απόψεις για κοπέλες αυτής της κατηγορίας, που δεν κάνουν ελεύθερο δε δέχονται τελειώματα (πουθενά) κτλ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις.Λεει οτι αν σου κανουν μεταγγιση αιματος απο οροθετικο οι πιθανοτητα να κολλησεις ειναι 90%
Μηπως εσυ δεν κατάλαβες τι γράφει;

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
Συναγωνιστή εισαι εκτος θεματος.
Αντε ξανα μανα...

Ειμαι χρονια μελος του σαιτ. Καθημερινά βλέπω θρεντ του είδους: "Ξερετε καμια καλή για ελευθερο τελειωτικο;" ή "Φτηνη πισω τρυπα και τελειωμα στη μαπα με 9,99 ευρω;" κτλ.

Λοιπόν, καιρός είναι να υπάρξει και ενα θρεντ που να ψάχνει για κοπέλες που δεν κάνουν έξτρα -άλλωστε είναι και λίγες πια εκείνες που δεν κάνουν κατι εξτρα.
Θα ΄θελα σε αυτό το θρεντ να μαζευόμαστε συναγωνιστες και να ανταλλάσουμε απόψεις για κοπέλες αυτής της κατηγορίας, που δεν κάνουν ελεύθερο δε δέχονται τελειώματα (πουθενά) κτλ
Εγώ συμφωνώ μαζί σου!
Όσες κάνουν ακαποτα..ότι και αν είναι αυτό είναι γτ δεν ξέρουν τι μπορεί να πάθουν.
Τωρα γιια τις γκόμενες...ε δεν είναι και το ίδιο....άλλο να γαμιέται και άλλο να είναι πουτάνα και να πηδιέται κάθε μέρα με 10...και ότι νάναι

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Ισως δεν εγινα σαφης εξ αρχης, το θρεντ αφορα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που δεν κανουν εξτρα.   Το τι κανουμε στην προσωπική ζωή μας με τις γκομενες μας ας το αφησουμε για άλλο θρεντ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
οκ, ξερει κανεις κατι αντιστοιχο για να γινει η αρχη?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
Ισως δεν εγινα σαφης εξ αρχης, το θρεντ αφορα επαγγελματις που δεν κανουν εξτρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Το τι κανουμε στην προσωπική ζωή μας δεν ενδιαφέρει το συγκεκριμενο θρεντ.

οι μονες κοπελες που εγγυημενα δεν κανουν τιποτα ελευθερα είναι οι δηλωμένες πορνες, ελάχιστες βεβαια, αυτές ουτε δαχτυλο στο μουνι δε σε
αφηνουν να βαλεις γιατι θα βρει βακτηρια στην εξεταση ο γιατρος μετα και θα της κοψει την αδεια...

αρα ψαξε για δηλωμένες, το τι κανει η κάθε μια μεσα στο δωματιο είναι κρυφο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μηπως εσυ δεν κατάλαβες τι γράφει;
εσυ δεν καταλαβες τι γραφει. μην εισαι ισχυρογνωμον dude! εκανες λαθος, δεκτη η συγγνωμη σου, τελος.πρεπει να στο πουμε 20 ατομα για να το πιστεψεις ?

τελος παντων, το thread για μενα ειναι μεγαλο fail, απορω τι θα γραφετε εδω μεσα.....

παντως θα το κοιταω, και για οποια γραψετε εδω μεσα θα παω (αν πληρει και 2-3 πραγματακια) να της κολλησω ενα δεκαρικο εξτρα να δουμε αν θα τον παρει ακα...... θα ειμαι ειλικρινης και δεν θα γραψω μαλακιες, αυτα τα ξεκαθαριζουμε.
ολα για τα φραγκα γινονται, λες να μην ξερουν οι ιδιες ποσο ακινδυνη ειναι μια ακα πιπα σε καποιον φαινομενικα καθαρο πουτανιαρη ? απλα δεν μπορουν οι καθαρες να το βαλουν επισημα στο προγραμμα γιατι δεν ειναι υποχρεωμενες και γιατι θα τσιμπησουν τα εξτραδακια.......λες και ζειτε σε αγγελικα πλασμενους κοσμους κανετε ωρες ωρες.
αιντε να σας δω :)

OP
OP
anestis_38

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
οκ, ξερει κανεις κατι αντιστοιχο για να γινει η αρχη?
Απο στουντιο η Γερμανικη αλυσιδα εχει κοψει το ελευθερο αλλα κάποιες κοπέλες προσφερουν τελειωμα στο σωμα κι άλλες κανουν πρωκτικο. Η Ρομπερτα απο Αριστοτελους νομιζω πως δεν κανει ελευθερο, σε προσφατη κριτικη διάβασα για την Εμμανουέλα (Μελαντιας 50) επίσης δεν κάνει εξτρα, οι συναγωνιστες ας προσφερουν τα φωτα τους τόσο για κοπέλες των στουντιο όσο και των μπουρδελων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom