Νέα

Ο θρύλος της Γαβριέλλας Ουσάκοβα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.226
Πόντοι
5.015

Συναγωνιστές θα σας κάνω να ζηλέψετε λίγο αλλά πήγα στο εν λόγω βιβλιοπωλείο & αγόρασα το ένα & μοναδικό αντίτυπο της αυτοβιογραφίας της Γαβριέλλας που είχε διαθέσιμο! Πάντως απ' ό,τι κατάλαβα το φέρνει το συγκεκριμένο βιβλίο σε περιορισμένα αντίτυπα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.226
Πόντοι
5.015
ειμουν απο τουσ τυχερους που ειχαν γνωρισει την Κυρια Γκαμπριελελα με μεγαλο καππα στο κυρια.Ηταν οντως πολυ ευγενικη(μαρκου ευγενικου 14 )το λεει και ο δρομος που ειχε το σπιτι.Πηγα σε ηλικα 15 χρονων (1985) θυμαμαι σαν χθες το αντιτιμο(600 δρχ).εμαθα απο την κυρια αυτη τι εχο αναμεσα στα ποδια μου...με σεβασμο ευγενια..ηταν μια καταπληκτικη εμπειρια που την γνωρισα και στεναχωρηθηκα σαν να εχασα την γιαγια μου ας πουμε.....οταν την φαγανε τα καθηκια......ακομα θυμαμαι το τηλεφωνο της 6463...3.....σηκωνε το ακουστικο και ακουγες ενα βραχνο...τολμω να πω ερεθιστικο .....λεγετε?απειρες ιστοριες για το πως εκριβε φανταρους στην κατοχη....απιθανη τυπισα κυρια με ολη την σημασια της λεξης!!!

Συναγωνιστή με συγκινείς & πραγματικά με κάνεις να θεωρώ τον εαυτό μου άτυχο που δεν πρόλαβα τη συγκεκριμένη κυρία με Κ κεφαλαίο όπως λες... Θα θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ τυχερό αν είχα περάσει απ' το "σπίτι" της έστω & μία φορά! Μια & εσύ είχες πάει μαζί της & μάλιστα όταν ήταν σε μεγάλη ηλικία θέλω να σε ρωτήσω κάτι, κρατιόταν καλά για την ηλικία της; Λαμβάνοντας πάντα υπ' όψη την ηλικία της, κέρδιζε τον πελάτη μόνο με τον τρόπο της ή ήταν εντυπωσιακή & σε εμφάνιση; Εκτός απ' την ευγένεια που τη χαρακτήριζε ήταν δεκτική & στο κρεβάτι & φρόντιζε ο πελάτης να περνάει καλά μαζί της;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Συναγωνιστές θα σας κάνω να ζηλέψετε λίγο αλλά πήγα στο εν λόγω βιβλιοπωλείο & αγόρασα το ένα & μοναδικό αντίτυπο της αυτοβιογραφίας της Γαβριέλλας που είχε διαθέσιμο!

Καλορίζικο! Μπορείς να το σκανάρεις για να μπει στό thread με τα pdf ???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.226
Πόντοι
5.015
Duracell αύριο φεύγω εκτός Αθηνών οπότε από βδομάδας! Πάντως ούτε για το thread με τα pdf έχω ιδέα, ούτε πώς μπορώ να το σκανάρω, στείλε αναλυτικές οδηγίες με pm!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Duracell αύριο φεύγω εκτός Αθηνών οπότε από βδομάδας! Πάντως ούτε για το thread με τα pdf έχω ιδέα, ούτε πώς μπορώ να το σκανάρω, στείλε αναλυτικές οδηγίες με pm!

Eχεις την κατάλληλη συσκευή (scanner ή πολυμηχάνημα...) ???  (η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, αλλά χρονοβόρα...)

Το thread μας με τα ebooks είναι εδώ...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.226
Πόντοι
5.015
Eχεις την κατάλληλη συσκευή (scanner ή πολυμηχάνημα...) ???  (η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, αλλά χρονοβόρα...)

Το thread μας με τα ebooks είναι εδώ...

Δεν έχω δυστυχώς... :( Πάντως επειδή αξίζει να ανέβει αυτό το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή στο site θα κοιτάξω να δω μήπως βρω κάποιον πρόθυμο να κάνουμε μαζί το σκανάρισμα!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
το φερω βαρεως ,που δεν την επισκευτηκα ποτε.
Επισης ,δεν μπορεσα να βρω το βιβλιο της ,ειχα ακουσει οτι συμφωνα με επιθυμια της ,αποσυρθηκε μετα τον θανατο της.
Τωρα αν  υπαρχει καπου θα το παραγγειλω φυσικα.
Η αυτοβιογραφια της συνεχιζει να κυκλοφορει αλλα σε πολυ περιορισμενα αντιτυπα
Ριξε μια ματια στην στοα της Φειδιου(κεντρο)και ολο και κατι θα βρεις :)

poutanakias1970

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
αν κοιτουσες οταν σου μιλουσε την καρδια της θα ελεγες οτι μιλας με την μητερα τερεζα(δεν το παρατραωαω ξερω τι λεω)απο εξωτερικη εμφανιση....απλα μια πολυ γλυκια γιαγια....μονο και μονο με τον λογο της κι την καλωσυνη της....σε εουθε να κλεισεις τα ματια και να το απολαυσεις

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
μηπως γνωριζετε αν αυτο το βιβλιο βγηκε σε μεταφρασεις ? πχ αγγλικα ρωσσικα ουκρανικα ???

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.226
Πόντοι
5.015
Εδώ δε γνωρίζουμε αν κυκλοφορεί ακόμα στα ελληνικά, πού να ξέρουμε για τις άλλες γλώσσες... Λόγω καταγωγής πάντως ίσως βγήκε & στα ρωσικά. Συναγωνιστή αναζήτησέ το στο βιβλιοπωλείο "Ίστωρ" στην Ιπποκράτους, θα βρεις το link παραπάνω, το παραθέτει ο συναγωνιστής Duracell. Εγώ απόψε πήρα ένα αντίτυπο που είχε απομείνει, απ' ό,τι κατάλαβα το φέρνει γενικά σε περιορισμένα αντίτυπα. Πού να ψάχνεις τώρα τις ξένες εκδόσεις...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Εδώ δε γνωρίζουμε αν κυκλοφορεί ακόμα στα ελληνικά, πού να ξέρουμε για τις άλλες γλώσσες... Λόγω καταγωγής πάντως ίσως βγήκε & στα ρωσικά. Συναγωνιστή αναζήτησέ το στο βιβλιοπωλείο "Ίστωρ" στην Ιπποκράτους, θα βρεις το link παραπάνω, το παραθέτει ο συναγωνιστής Duracell. Εγώ απόψε πήρα ένα αντίτυπο που είχε απομείνει, απ' ό,τι κατάλαβα το φέρνει γενικά σε περιορισμένα αντίτυπα. Πού να ψάχνεις τώρα τις ξένες εκδόσεις...

Ειναι ωραιο για δωρο σε γυναικα του ειδους, φτωχο αλλα με νοημα ! Ευχαριστω, θα το αναζητησω εκει ! αλλα μου λες το τελυτεο αντιτυπο καλυτερα να παρω να μαθω.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.226
Πόντοι
5.015
Κοίταξε σήμερα που πήγα μου είπαν ότι αυτό το αντίτυπο που αγόρασα εγώ μπορεί να ήταν το μοναδικό αλλά πήγε στο βιβλιοπωλείο τους πριν 3-4 εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνεται μια σχετική ανανέωση στο στοκ... Πάντα όμως σε περιορισμένα αντίτυπα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Βρε ποσοι παλιογεροι μαζευτηκαμε εδω μεσα......

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Βρε ποσοι παλιογεροι μαζευτηκαμε εδω μεσα......

Η ωραιοποίση του παρελθόντος είναι συνήθης.
Η αισιοδοξία της μνήμης βοηθά.
Αυτόματες, ασυνείδητες λειτουργίες του νου.

Γι αυτό μαζεύτηκαν εδώ οι παλιόγριες σαν τις μύγες στα σορόπια (μαζί κι εγώ φυσικά).

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
153
Πόντοι
6
συγνωμη,ειχα δει εκπομπη για την κυρια,πρεπει να ηταν πολυ καλος ανθρωπος και καλλιεργημενος,ΑΛΛΑ φωτογραφια της που ειχα δει ..αναρωτιεμαι αν πηγαινε καλα στα μυαλα της οταν γερασε που συνεχιζε να κανει αυτο το επαγγελμα..Και ακομα περισσοτερο ποιος πουροφιλος ανωμαλος θα εμπαινε στο σπιτι της,οχι να την πηδαγε,θα εμπαινε.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Αυτην αληθεια ποιος την κληρονομησε???

Stories