Νέα

Ο θρύλος της Γαβριέλλας Ουσάκοβα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Και ποια συνιστεις;
Στο γούστο του καθενός, φίλε, εγώ δε μπορώ να κάνω κουμάντο! Αλλά αν σ' αρέσουν τά "βουνά", μια καλή επιλογή είναι η Μαρία, Φωκαίας 19, απόγευμα συνήθως. Αν όχι "βουνό", λοφάκι σίγουρα. Η πρόεδρος παραείναι! Σα τα Ιμαλάϊα!

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Είδα την εκπομπή του Καρατζαφέρη... Μ' άρεσε που η πρόεδρος είπε ότι και τώρα οι πουτάνες έτσι είναι, παιδαγωγοί του έρωτα  :jerking:

Πάνε αυτές οι εποχές...

Hostos

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Χτες, μια νυχτερινή εκπομπή του Αλφα ήταν αφιερωμένη στη Γαβριέλλα. Ήταν από τις πιο αγαπητές και πιο ιστορικές ιέρειες του αγοραίου έρωτα. Προσωπικά συγκινήθηκα μιας και πληρώνω τα σπίτια αυτά πάνω από δεκαετία. Και γυναίκες σαν τη Γαβριέλλα έχουν μεγαλώσει και ανδρέψει πολλούς από εμάς. Πιστεύω ότι χρωστάμε πολλά (και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά) στις γυναίκες αυτές, που δεν είναι παρά ηρωίδες. Δεν ξέρω τί λέτε πάνω στο τελευτάιο σχόλιο. Θα ήθελα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία να πουν δυο λόγια για τη Γαβριέλλα, που δολοφονήθηκε άδικα το '91. Γυναίκες σαν κι εκείνη μακάρι να υπάρχουν για πάντα.
Και κάτι τελευταίο: συμπαθέστατη η Δήμητρα η πρόεδρος' βγαίνει πού και πού στο γυαλί.

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Eμενα παλι αυτη η προεδρος δε μου γεμισε καθολου το μάτι... >:(
Αν εξαιρεσω την απορια μου σχετικα με το ποιος πηδαει αυτο το πραγμα, πεταξε και πολλες μαλακιες. :idiot:
Κατι ιστορίες του τυπου οτι και σήμερα υπαρχουν τετοιες πουτανες, αλλα μονο ελληνίδες...
Οτι πολλες απο αυτές, πουστηδες τους εκαναν αντρες, πρεζακια εκοψαν την πρεζα και αλλες τετοιες μαλακίες... :jerking:

Επισκέπτης
Η πρώτη μου εμπειρία σαν πιτσιρικάς ήταν με την Γαβριέλα, που έδειχνε κατανόηση στις δυσκολίες του πρωτάρη.
Η Γαβριέλα καταγόνταν από την Ρωσία.
Ωραία κοπέλα όπως λεγόνταν στα νίατα της, αλλά τα τελευταία χρόνια της είχε μεγαλώσει αρκετά. Δεν έλεγε να εγκαταλείψει το επάγγελμα.
Στο τηλέφωνο ήταν η ίδια. Έπιανε κουβέντα με τον πελάτη σε τέτοιο βαθμό μέχρι που ζητούσε να πάει να φέρει σουβλάκια να φάνε μαζί για βραδυνό. Ίσως αυτή η οικειότητα της στοίχισε την ζωή. Κάποιος ανώμαλος την έφαγε δεδομένου ότι στα τελευταία χρόνια δεν είχε ούτε τσατσά, ήταν μόνη της.
Κοστολογούσε και έλεγε τις τιμές για μπρος, πίσω και τσιμπούκι.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θέλουμε την πρόεδρο  :cheesy:

mpoxas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν θυμάμαι καλά, όταν τη ρώταγες πόσο πάει έλεγε 1020. Μετά από καιρό έλεγε 1220. Αυτό το εικοσάρικο δεν κατάλαβα γιατί το έλεγε.

Επισκέπτης
Η Πρόεδρος - ναι είναι πρώην άντρας,από έγκυρες πηγές
Αυτά

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.226
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές ανοίγω ένα πολύ ιδιαίτερο thread για την ξακουστή πόρνη ονόματι Γαβριέλλα Ουσάκοβα η οποία στραγγαλίστηκε από αγνώστους στο ιδιόκτητο "σπίτι" της το '91 σε ηλικία 75 (!) ετών ενώ ήταν ακόμα στο επάγγελμα παρ' ότι είχε ήδη δημιουργήσει αμύθητη περιουσία, μια & δούλευε απ' το '38 (!) σαν ιερόδουλος & πρώτα σαν καμπαρετζού. Επώνυμη πόρνη - θρύλος, πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, είχε αγοράσει ιδιόκτητο σπίτι στη Νεάπολη Λυκαβηττού & δε δούλεψε ποτέ με προστάτη ούτε & απασχόλησε ποτέ άλλες πόρνες στη δουλειά. Το "σπίτι" της το άφησε στο Δήμο Αθηναίων στη διαθήκη της & τη δεκαετία του '80 εξέδωσε & την αυτοβιογραφία της, εκδόσεις "Κάκτος". Απευθύνομαι λοιπόν στους αρκετά παλιότερους που είναι τώρα το λιγότερο 35 με 40 ετών & "έδρασαν" κυρίως τη δεκαετία του '80 να καταθέσουν τις εμπειρίες τους αν την είχαν γνωρίσει γιατί μ' ενδιαφέρει & μ' έχει εξιτάρει πολύ το θέμα & νομίζω πως είναι γενικότερα ενδιαφέρον. Επίσης θα είμαι ΕΣΑΕΙ ευγνώμων σε όποιον έχει & μπορεί να μου δανείσει να διαβάσω την αυτοβιογραφία της. Περιμένω απαντήσεις!!!

msiffredi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν χτυπήσεις το όνομά της στο Google, θα το βρεις το βιβλίο που ψάχνεις (είναι από τα βιβλιοπωλεία που σου στέλνουν τα βιβλία, με courier, ύστερα από τηλεφωνική παραγγελία, έχω αγοράσει ανάλογο σπάνιο βιβλίο που δεν το έβρισκα πουθενά). Τη Γαβριέλλα, δεν τη γνώρισα προσωπικά, αλλά μου έχουν διηγηθεί ιστορίες, όπως ότι όταν πήγαινες στο "σπίτι", σε έκανε να νοιώθεις φοβερά άνετος, είχε αυτή την πρωτοβουλία των κινήσεων και ακόμη και άπειρος να ήσουν, θα τέλειωνες, οπωσδήποτε μαζί της. Επίσης είχε μια απίστευτη ευγένεια, που σε σκλάβωνε και ήταν αξιλάτρευτη σαν άνθρωπος.Στη γειτονιά της την αγαπούσαν όλοι και ακόμη βοηθούσε ανήμπορους ανθρώπους.

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
την ειχα γνωρισει πηγα ενα απογευμα μετα απο τηλ επικοινωνια με το γνωστο τηλεφωνο που οι παλιοι γνωριζουν αλλα δεν εκανα τποτα απλα καθησαμε και μιλησαμε σχεδον 2 ωρες νομιζω οτι μετα απο την κουβεντα μαζι της εγινα πιο καλητερος ανθρωπος ηταν μια κουβεντα που σου ανοιγε το μυαλο πραγματι πολυ κριμα που χαθηκε ετσι αυτος ο  Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
λεει την ιστορια στο google...φωτογραφιες ομως...

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το φερω βαρεως ,που δεν την επισκευτηκα ποτε.
Επισης ,δεν μπορεσα να βρω το βιβλιο της ,ειχα ακουσει οτι συμφωνα με επιθυμια της ,αποσυρθηκε μετα τον θανατο της.
Τωρα αν  υπαρχει καπου θα το παραγγειλω φυσικα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

poutanakias1970

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
ειμουν απο τουσ τυχερους που ειχαν γνωρισει την Κυρια Γκαμπριελελα με μεγαλο καππα στο κυρια.Ηταν οντως πολυ ευγενικη(μαρκου ευγενικου 14 )το λεει και ο δρομος που ειχε το σπιτι.Πηγα σε ηλικα 15 χρονων (1985) θυμαμαι σαν χθες το αντιτιμο(600 δρχ).εμαθα απο την κυρια αυτη τι εχο αναμεσα στα ποδια μου...με σεβασμο ευγενια..ηταν μια καταπληκτικη εμπειρια που την γνωρισα και στεναχωρηθηκα σαν να εχασα την γιαγια μου ας πουμε.....οταν την φαγανε τα καθηκια......ακομα θυμαμαι το τηλεφωνο της 6463...3.....σηκωνε το ακουστικο και ακουγες ενα βραχνο...τολμω να πω ερεθιστικο .....λεγετε?απειρες ιστοριες για το πως εκριβε φανταρους στην κατοχη....απιθανη τυπισα κυρια με ολη την σημασια της λεξης!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.226
Πόντοι
5.015

Αυτό είναι πραγματικά απ' τα καλύτερα links που βρήκα στο διαδίκτυο για κάποιον που θέλει να αποκτήσει μια πρώτη ιδέα για τη Γαβριέλλα! Εμένα τυχαία μου την ανέφερε χθες η μάνα μου & μ' έχει εξιτάρει πολύ το όλο θέμα. Μου είπε ότι θυμάται σαν χθες πόσοι & πόσοι έπαιρναν στο τηλέφωνο που αναφέρετε μόνο & μόνο για να ακούσουν τη θελκτική φωνή της!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom