Νέα

Ο στοματικός έρωτας αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του φάρυγγα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
www.bourdela.com/content/view/368/176/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]

Δηλαδή κομμένο και το γλειφομούνι? Και τα γλωσσόφιλα? Τι θα γίνει μ' αυτόν το ιό ρε παιδιά, πότε θα βγάλουν φάρμακο?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
www.bourdela.com/content/view/368/176/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url] Δηλαδή κομμένο και το γλειφομούνι? Και τα γλωσσόφιλα? Τι θα γίνει μ' αυτόν το ιό ρε παιδιά, πότε θα βγάλουν φάρμακο?
Στα παρακάτω link θα βρειτε το πρωτοτυπο κείμενο όπως αυτό παρουσιάστηκε (10/5/2007) στα ξένα ΜΜΕ, πριν αντιγραφεί από τους δικούς μας (14/5/2007) στο in.gr, και μάλιστα με περισσότερες λεπτομέρεις!

και

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
το εχουν παρακανει ολοι τους!!!παιδια εγω λεω μην πτοηθουμε!!!!βλακειες ειναι ολα αυτα!!!οπως για ολα τα φαγητα!!!!ολα ειναι καρκινογονα!!επομενως ας απολαυσουμε τη ζωη !λες και αν μας κοψουν την πιπα δεν μπορουν να παθουν αλλον καρκινο!!!!ημαρτον!!!!το προβλημα ξεκιναει απο τη μολυνση και ρυπανση του περιβαλλοντος!!!αυτο δημιουργει ολα τα προβληματα υγειας και επισης η ασυδοσια των βιομηχανιων!!!

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Δηλαδη το μονο ασφαλες πλεον ειναι η μαλακια???

christou

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μα τι λες τώρα!!!!εγώ έχω πάει και έχω γυρίσει τότε....μια άλλη ερευνα έδειξε ότι αν σταματήσεις να ακούς τις μαλακίες που λένε οι έρευνες θα ζήσεις ποιο γαμάτα!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Η πιπα δεν κοβεται με τιποτα.Εινα μεγιστη χαρα της ζωης.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Ολα ξεκινάνε και τελειώνουν στο στόμα.......

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Αγαπητοί συναγωνιστές, δεν έχω διαβάση το άρθρο που δημοσιεύτηκε και δεν πρόκειτε να το κάνω γιατι δεν πιστεύω οτι γράφει ο κάθε δημοσιογραφίσκος. Επειδη ομως είμαι στο κλάδο οφείλω να σασ ενημερώσω οτι δεν υπάρχουν ακόμα σαφή δεδομένα.
Φαίνεται ο καρκίνος του φάρυγγα να οφείλεται στον ίδιο ιό με αύτον που εύθύνεται και για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, τον HPV.
Αυτο ισχύει μόνο σε περίπτωση που ο άνδρας είναι φορέας ογκογόνου στελέχους του ιού.
Κινδυνεούν οι γυναίκες και οι κουνιοτράμπαλοι.
Όλοι οι άλλοι δεν ανησυχούμε.
Εκτός αν έχετε γλώσσα βατράχου και της γλύφετε και τον τράχηλο.
Εκεί πάω πάσο...
Αλλιώς είναι πολύ δύσκολο...
Πληροφοριακά ο ίδιος ιός ευθύνεται και για τον καρκίνο του πρωκτού.
Οπότε τρέμετε πισογλέντηδες.....
Φορέας αυτού του ιού είναι το 80% των γυναικών και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αναπτύσσεται ο κάρκίνος δεν είναι γνωστοί.
Πολλοι παράγοντες πιθανολογούνται όπως:
Κάπνισμα
Αλκοολ
Κληρονομικότητα
Ανοσοκαταστολή
Σεξουαλικός βίος
και άλλα πολλά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom