Ο κάθε Μπενίνις παραμένει προσωπικά υπεύθυνος για τον τελικό έλεγχο και έγκριση του συνόλου των λεπτομερειών της παραγωγής/παράστασης του καθώς και του τρόπου προβολής της. Η επιλογή των συνεργατών του και η διασφάλιση του ότι το κοινό θα είναι επαρκώς ενήμερο για τις όποιες ειδικές απαιτήσεις και προαπαιτούμενα βαρύνει τον ίδιο λοιπόν.
Το γιουχάρισμα κατά την διάρκεια της παράστασης από το κοινό ήταν και είναι εξαιρετικά δημοφιλής έκφραση δυσαρέσκειας/αποδοκιμασίας για τις όποιες ατέλειες της παραγωγής ή της καλλιτεχνικής επάρκειας των συμμετεχόντων παντού στον κόσμο – ακόμα και στον πολιτισμένο χώρο της κλασσικής μουσικής, του θεάτρου και της όπερας (η αντίδραση του κοινού – ανελέητο γιουχάρισμα - στο σπάσιμο της φωνής της Κάλλας το 1958 παραμένει εμβληματική).
Όσοι βιάζεστε λοιπόν να βγάλετε συμπεράσματα παπαρολογώντας για τον πρωτογονισμό των Ελλήνων, ψάξτε για τον όρο heckling στο google και θα βρείτε κάμποσα σχετικά παραδείγματα από τα μεγαλύτερα σαλόνια του κόσμου (Vienna State Opera κτλ) …
Καλά καμία σχέση...καθένας έχει το κομμάτι του φίλε για την προετοιμασία μιας παράστασης. Τα διαδικαστικά του μεγάρου δεν έχουν να κάνουν σε καμία περίπτωση με τον καλλιτέχνη.
Και στο κάτω κάτω της γραφής αν πάω εγώ να δώ μια παράσταση στα κινέζικα και την επιλέξω παρ'όλο που δεν ξέρω τη γλώσσα και τη κουλτούρα, τότε δεν θα μου φταίνε οι άλλοι, ε όχι να γιουχάρω κιόλας.
Δείτε το διαφημιστικό σποτάκι...ακούτε εσείς πουθενά να μιλάει για μετάφραση;
2 λέξεις είπε όλες και όλες στα Ελληνικά και μπράβο του, θέμα φιλικότητας και μόνο ήταν οι κουβέντες.
Πονάει που είμασε κάφροι;
Το κοινό το 1958 αποδοκίμασε τη Κάλλας γιατί είχε βρογχίτιδα...και δεν έβγαινε η φωνή της.
Τη γιούχαραν αυτοί που ξέρανε και εκτιμούσαν τη φωνή της γιατί δεν είχε καμία σχέση με την Κάλλας που γνώριζαν.
Εδώ είναι άλλη περίπτωση. Πήγανε να δούνε Benigni ένα μάτσο βάνδαλοι και άνθρωποι απαίδευτοι προφανώς.
Είναι ποτέ δυνατόν αν δεν έχεις παιδεία να εκτιμήσεις La Divina Commedia ή κάτι άλλο?
Να πω οτι δεν απέδωσε ο καλλιτέχνης...καμία σχέση...ήθελαν να κάνουν φασαρία...τριτοκοσμικοί..επιμένω..