Νέα

Ο Προδομενος Μαλακας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 590
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για πες μου κατι. αμα στραβωσεις με καναν επωνυμο τι θα κανεις? την κοτα επειδη Επωνυμος? ή θα ρισκαρεις και θα εισαι αντρας?
Συγγνωμη εγω δεν στραβωνω με κανεναν.Οι Φουκαραδες με ζηλευουν και με βριζουνε.Αν προσεξες ολοι οσοι με βριζουν ειναι ατομα που δεν  :knockinb: και ειναι και αφραγκοι :2funny: και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ποιοι με μισησαν στο σα'ι'τ? ΠΙΡΦΟΡΟς,REDPAEINZ,ΠΡΟΔΩΜΕΝΟς Ν 16  και μερικοι αλλοι στην κατηγορια των ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ.Ειδες εσυ κανενα πετυχημενο να με μισει?Με τον επωνυμο γιατι να τσακωθω?Δε νομιζω ενας που εχει μαγαζια,πλοια επιχηρισεις κλπ. να ζηλεψει εμενα :)!Και να αρχισει να με βριζει :)!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το αλλο σου μισο ε :birdman:
  :birdman:
Μαλάκα αλήθεια κανείς δεν με συμπληρώνει τόσο καλά,κανείς δεν λέει τις βαθύτερες σκέψεις μου τις οποίες δεν τολμώ να εξωτερικεύσω τόσο καλά.

Κανείς,κανείς,κανείς,αν τον διώξετε ή φύγει θα πεθάνω ο μισός. :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Συγγνωμη εγω δεν στραβωνω με κανεναν.Οι Φουκαραδες με ζηλευουν και με βριζουνε.Αν προσεξες ολοι οσοι με βριζουν ειναι ατομα που δεν  :knockinb: και ειναι και αφραγκοι :2funny: και ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ποιοι με μισησαν στο σα'ι'τ? ΠΙΡΦΟΡΟς,REDPAEINZ,ΠΡΟΔΩΜΕΝΟς Ν 16  και μερικοι αλλοι στην κατηγορια των ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ.Ειδες εσυ κανενα πετυχημενο να με μισει?Με τον επωνυμο γιατι να τσακωθω?Δε νομιζω ενας που εχει μαγαζια,πλοια επιχηρισεις κλπ. να ζηλεψει εμενα :)!Και να αρχισει να με βριζει :)!

Δεν γίνεται να είσαι τόσο ηλίθιος  :helpplea: ! Απλά δεν γίνεται  :S !

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να σε βριζει οχι. αμα σε κοροιδεψει καμια φορα? λεμε αν, καθοτι ειναι ολοι φιλοι και σε εχουν στη καρδια τους λεμε  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κάνε κράτει με τις απειλές. Το πολύ πολύ να ξαναγυρίσεις ως papahestis89
Όχι αν φύγει ή διώχθει ο Λάκης το εννοώ ότι θα εξαφανιστώ,μπορεί να αυτοκτονήσω κιόλας,δεν ξέρω πόσο θα μου στοιχίσει...

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε πουλάκι μου πουλοβεράτο , ο Νίο δεν σε έβρισε , σου έκανε απλά μια υπόδειξη για να προσέχεις τι ποστέρνεις και με τι κορδώνεσαι. Άλλο αν εσύ δεν το ΄πιασες γιατί μέχρι εκεί σου κόβει. Αντίθετα ο Λάκης "σε καμαρώνει " όπως σε "καμάρωνε" και η Μπάστα .

Α και ο μεφιστοφελής δεν είναι ο Νίο. Μου γίνατε όλοι κλωνοκυνηγοί τρομάρα σας.
Τι εμαθε για το πλοιο?ειπε μαθαμε αυτα που εκανες :2funny:το οτι εκανα Στριπτιζ στο Γκιουζέλ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!Δεν υπαρχει τιποτα μυστηκο ΤΑ 'ΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Κοιτα ο Λακης πολλες φορες βριζει σε αυτο δεν διαφωνω αλλα σε πολλα θεματα δινει και καποιες πληροφωριες.Ενω ο Ν 16 και αρκετοι αλλοι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ!Και να λενε  :jerking:Δεν ειδες πηγε να μου την πει.Πηρε τον Πούλο και εφτιαξε Κλωνους για να παρει το αιμα του πισω :2funny:ποιος κανει περισσοτερο κακο στο σα'ι'τ αυτος ή ο Λακης?
Μητσαρα ινδαλμα αυτοπεποιθησης μην μου το χαλας με το κωλοβυσμα τον lakis33.
Επειδη σε παινευει, δε χρειαζεται να τον υποστηριζεις τον ανανδρο.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Όχι αν φύγει ή διώχθει ο Λάκης το εννοώ ότι θα εξαφανιστώ,μπορεί να αυτοκτονήσω κιόλας,δεν ξέρω πόσο θα μου στοιχίσει...
ελα διπλα ρε  :grin: FED ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε ο λακης ειναι Τυπος. ξεσκαλωσε λιγο με την παρτη του.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ρε Δημητρακη πες για το κοτερο που εχει ψωμι το θέμα και άσε τους μαλάκες τους ουκρανούς..
καλά δεν ντράπηκες η βίζιτα η σάσα με τα χυμένα κωλομέρια να σου λεει να σκύψεις να δει την κωλοτρυπίδα σου?που κατάντησες έτσι ρε μάγκα?

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να σε βριζει οχι. αμα σε κοροιδεψει καμια φορα? λεμε αν, καθοτι ειναι ολοι φιλοι και σε εχουν στη καρδια τους λεμε  :grin:
Εγω οπως ειδες οτι λεω τ'αποδυκνιω οποτε αυτος γινεται ρεζιλι
Ολοι χρειαζονται στο Σα'ι'τ.Και ο Λακης και ο Νιο 16.----Το Thread αυτο πριν το ανοιξω ρωτησα τους Μοντερατορ.Το ανοιξα για να μη βρωμιζουμε τα αλλα Thread με τον προδομενο :2funny:και της  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom