Νέα

Ο Προδομενος Μαλακας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 590
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Για το πουστάκι που έφτιαξε προφίλ σήμερα στις 17.20
και άρχισε εργολαβία να βρίζει το δημητράκη
δεν βλέπω σχόλια ....

υπάρχει τέτοια ανανδρία ;;;;;
τόσο ψείρες αρχίδια ;;;;;;;;
Μιλας εσυ ρε ξεφτυλισμενε αντρα κοτα, Γκλετσο της σφαλιαρας για ανδρεια;
Εσυ που βριζεις οικογενειες πισω απο εναν υπολογιστη, και οταν αποδεχονται την προσκληση σου για μαπες
το γυριζεις στην παλαβη;
Μωρη ξεφτυλα τραβα στο λαγουμι σου και μη ξαναβγεις οταν βγαλεις τριχες στο στηθος.

Αντισθενη συγχαρητηρια για τις επιλογες σου να προστατευεις ατομα σαν τον lakis33.
Αυτομουτζωνομαι που προτεινα στον Nio16, ιδεες για να αναβαθμιστει το site.
Κωλοχανειο ειναι και θα παρανεινει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτος μας μισησε.Εχει παντος μεγαλο Κομπλεξ θελει σονυ και καλα εμενα και τον Ιωσηφ να μας βγαλει οτι ημαστε Αδερφες :2funny:!Οταν τον Ρωτας:ΣΕ  :knockinb: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ?Δεν λεει ουτε με ναι ουτε με οχι.Λεει ημουνα Γέρος :think:!Εγω εφτιαξα αυτο το Thread για να μη βρωμιζει ολο το σα'ι'τ.Οτι ειναι να γραψει ας το γραψει εδω :)Πολυ θελουν να παρουν πληροφωριες για τη Ρωσσια και την Ουκρανια δεν εχουν ορεξη να διαβαζουν τιο γραφει ο Προδομενος που εκτος του οτι ειναι ολα τα ιδια και τα ιδια δεν εχουν και καμια σχεση με το θεμα

ρε μαλεα συμμορφωσου λιγο. ολο κακιες εισαι. οι βλαμμενοι ειναι συμπαθητικοι οταν ειναι καλουληδες. συ κανεις σα γρια κακιασμενη οταν στραβωσεις με καποιον.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπουλα;Με αντιγραφεις!!!

:2funny:

Ντουντ απλά μου άρεσε η παρομοίωση . Δεν ήταν αντιγραφή , ήταν απλά σαμπλ :sunglasses:

να σε ρωτήσω, χορεύεις και σε παιδικά πάρτι;(εννοείται με τα ρούχα,αλλά θα σε ντύσουμε εμείς)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πρόσεξε πού τα γράφεις αυτά ακούγονται προκλητικά στην ελλάδα :birdman:
Με το Νικο τον Κοεμτζη ημουναπολυ φιλος οταν πηγαινα Αθηνα παντα τον συναντουσα και τα λεγαμε.Ηταν και φοβερο ατομο.Και μου εξηγησε πολλα για την κοινωνικη δομη της Φυλακης.Η φυλακη οπως και η καθε κοινωνια εχει της ταξης της εχει τους ηγετες της εχει και τους φουκαραδες της.Ο Προδομενος στην Φυλακη ηταν στην τελευταια κοινωνικη ταξη.Μονος του το παραδεχτηκε οτι τον βαζαν να καθαριζει τα κελια των μελλοθανατων και να σκουπιζει.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ρε μαλεα συμμορφωσου λιγο. ολο κακιες εισαι. οι βλαμμενοι ειναι συμπαθητικοι οταν ειναι καλουληδες. συ κανεις σα γρια κακιασμενη οταν στραβωσεις με καποιον.

:rockon: :tooth: :tooth:

γελάς όμως το μέλος χαράλαμπος έφυγε μεσάνυχτα από το σάιτ :badair: επειδή έχυνε φωτο με επώνυμες ;)

πωωωω  :2funny:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω πεθανει στα γελια :2funny:απο χτες δεν εχω σταματισει να γελαω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και 'συ μου λες οτι στραβωνω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν είναι ότι είμαι κουτσομπόλης...αλλά συνεχίστε. :coffee:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εχω πεθανει στα γελια :2funny:απο χτες δεν εχω σταματισει να γελαω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και 'συ μου λες οτι στραβωνω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για πες μου κατι. αμα στραβωσεις με καναν επωνυμο τι θα κανεις? την κοτα επειδη Επωνυμος? ή θα ρισκαρεις και θα εισαι αντρας?

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μιλας εσυ ρε ξεφτυλισμενε αντρα κοτα, Γκλετσο της σφαλιαρας για ανδρεια;
Εσυ που βριζεις οικογενειες πισω απο εναν υπολογιστη, και οταν αποδεχονται την προσκληση σου για μαπες
το γυριζεις στην παλαβη;
Μωρη ξεφτυλα τραβα στο λαγουμι σου και μη ξαναβγεις οταν βγαλεις τριχες στο στηθος.

Αντισθενη συγχαρητηρια για τις επιλογες σου να προστατευεις ατομα σαν τον lakis33.
Αυτομουτζωνομαι που προτεινα στον Nio16, ιδεες για να αναβαθμιστει το site.
Κωλοχανειο ειναι και θα παρανεινει.
Κοιτα ο Λακης πολλες φορες βριζει σε αυτο δεν διαφωνω αλλα σε πολλα θεματα δινει και καποιες πληροφωριες.Ενω ο Ν 16 και αρκετοι αλλοι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ!Και να λενε  :jerking:Δεν ειδες πηγε να μου την πει.Πηρε τον Πούλο και εφτιαξε Κλωνους για να παρει το αιμα του πισω :2funny:ποιος κανει περισσοτερο κακο στο σα'ι'τ αυτος ή ο Λακης?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Κοιτα ο Λακης πολλες φορες βριζει σε αυτο δεν διαφωνω αλλα σε πολλα θεματα δινει και καποιες πληροφωριες.Ενω ο Ν 16 και αρκετοι αλλοι ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ!Και να λενε  :jerking:Δεν ειδες πηγε να μου την πει.Πηρε τον Πούλο και εφτιαξε Κλωνους για να παρει το αιμα του πισω :2funny:ποιος κανει περισσοτερο κακο στο σα'ι'τ αυτος ή ο Λακης?

Ποίους βρίζει ο Νιο ?  :idiot: :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έτσι κ διώξει κανείς τον Λάκη θα αποχωρήσω μαζί του σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Ρε πουλάκι μου πουλοβεράτο , ο Νίο δεν σε έβρισε , σου έκανε απλά μια υπόδειξη για να προσέχεις τι ποστέρνεις και με τι κορδώνεσαι. Άλλο αν εσύ δεν το ΄πιασες γιατί μέχρι εκεί σου κόβει. Αντίθετα ο Λάκης "σε καμαρώνει " όπως σε "καμάρωνε" και η Μπάστα .

Α και ο μεφιστοφελής δεν είναι ο Νίο. Μου γίνατε όλοι κλωνοκυνηγοί τρομάρα σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom