Νέα

Ο πόλεμος ενάντια στο λευκό άντρα συνεχίζεται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.772
Πόντοι
3.656
για τον ιδιο λογο που στις ταινιες του αλμοδοβαρ απο τους 6 αντρες που εμφανιζονται οι 5 ειναι ομοφυλοφιλοι, αυτα θελουν να προβαλουν, αυτα προβαλουν. δραση ομως γενναει και αντιδραση. θυμαμαι ειχα παει γαλλια πριν ανεβασει ποσοστα εδω η χρυση αυγη και μου εκανε εντυπωση στην Λυων που μαζευαν υπογραφες κατα τις υιοθεσιας απο ομοφυλοφιλους, εδω θα τους ειχαν κυνηγησει για ρατσιστες, επισης ειδα στο σταθμο των τρενων πανκ να φοραει ρουχα με ακροδεξια μηνυματα, και η μαρι λεπεν ειχε παρει τρελα ποσοστα. εκει εχει προχωρησει περισσοτερο το θεμα και υπαρχει αυτη η αντιδραση, παροτι ζουν καλη ζωη οικονομικα κλπ
Ο Αλμοδοβάρ είναι ο ίδιος Ομοφυλόφιλος, και γι αυτά τα θέματα του αρέσει να γράφει. Η Διαφήμιση έχει σκοπό να πείσει πελάτες ώστε να αγοράσουν κάποιο προιόν. Μιγάδες / Αφρικανοί στην Ελλάδα ίσως να είναι το 1%, αν είναι και τόσοι. Γιατί να γυρίζουν σποτ με αλλοδαπούς; Κανονικά οι Εταιρείες δεν θα έπρεπε να έχουν Πολιτική Ατζέντα. Κράξε τους κάτω από τη Διαφήμιση, όπως έκανα κι εγώ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο Αλμοδοβάρ είναι ο ίδιος Ομοφυλόφιλος, και γι αυτά τα θέματα του αρέσει να γράφει. Η Διαφήμιση έχει σκοπό να πείσει πελάτες ώστε να αγοράσουν κάποιο προιόν. Μιγάδες / Αφρικανοί στην Ελλάδα ίσως να είναι το 1%, αν είναι και τόσοι. Γιατί να γυρίζουν σποτ με αλλοδαπούς; Κανονικά οι Εταιρείες δεν θα έπρεπε να έχουν Πολιτική Ατζέντα. Κράξε τους κάτω από τη Διαφήμιση, όπως έκανα κι εγώ
εχουν πολιτικη ατζεντα ομως, οπως και στον αθλητισμο γραφουν αντιρατσιστικα κλπ.
προφανως παλια το 1980 δεν τους ενοιαζε.
τωρα τους νοιαζει.

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
Οι διαφημίσεις των μεγάλων εταιριών ακολουθούν τις mainstream τάσεις που υπάρχουν κατά καιρούς. Δεδομένου λοιπόν ότι το black lives matter γιγαντώθηκε την χρονιά που πέρασε και επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα του αντιρατσισμού που έτσι κι αλλιώς αποτελεί σταθερή αξία, ε δεν θέλει και πολύ να πιαστούν από αυτό για να "συγκινήσουν" το κοινό δείχνοντας ότι δήθεν έχουν κοινωνικές ευαισθησίες κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.772
Πόντοι
3.656
Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ - ΠΙΘΑΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Η διάσημη τραγουδίστρια και συνθέτρια, Madonna, έγραψε πρόσφατα στο Twitter: «Η Πατριαρχία συνεχίζει να προσπαθεί να συνθλίψει το λαιμό μου με τις βαριές μπότες τους, να κόψει τη δύναμη της ζωής μου και να αφαιρέσει τη φωνή μου - Ακόμα και εκείνοι που αυτοαποκαλούνται καλλιτέχνες ………… Ξέρεις ποιός είσαι!!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ! Τώρα και για πάντα."
Πόσα υπέφερε η καυμενούλα από την Πατριαρχία!!!!!!!! Έμεινε άγνωστη, δεμένη από Πατριαρχικές δυνάμεις. Για φανταστείτε, η γυναίκα που αυτοεκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την σεξουαλικότητά της, που απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς, που υπολογίζεται σήμερα στα 850 εκατομμύρια δολάρια net worth, να είναι δυσαρεστημένη με τις Κοινωνίες, οι οποίες της επέτρεψαν να γίνει διάσημη και πάμπλουτη. Έχει απολαύσει μια ζωή με περισσότερα προνόμια και πολυτέλεια από ό, τι οι περισσότεροι θα γνωρίζουν ποτέ, αλλά δηλώνει πως αυτή η φανταστική πατριαρχία καταπνίγει τη φωνή και την έκφρασή της. Αν είχε γεννηθεί στις χώρες του Ισλάμ, ή σε κάποια Αφρικανική χώρα, τι θα είχε καταφέρει; Κι όμως, αντί να τις ευγνωμονεί, τις κατηγορεί, και παίζει την κάρτα του θύματος. Τελικά, οι γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με τίποτα.

styliari

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
221
Πόντοι
21
εδω ομως δεν λεμε για την γυναικα οτι φερει ευθυνη γι αυτον που διαλεξε για πατερα τον παιδιων της. λεμε οτι φταιει ο αντρας που δεν πληρωνει. στον μπραντ πιτ ειπαν ομως ας προσεχε ποια διαλεγε για συζυγο.
Φιλος μου δασκαλος τον παρατησε η δικια του και πηρε μεγαλογιατρο. Της πληρωνει διατροφη παρολο που ο αλλος βγαζει τα τριπλα, το παιδι δεν τη θελει κι αυτη του τα φορεσε κι εφυγε :angry:

• Ουάου
Αντιδράσεις: obi1

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Βρισκόμαστε στη μετάβαση. Έχει ξεκινήσει η κατήχηση της νέας γενιάς να μισούν το χρώμα του δερματός τους στο όνομα της καταπολέμησης του "ρατσισμού". Τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε 20 με 30 χρόνια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Βρισκόμαστε στη μετάβαση. Έχει ξεκινήσει η κατήχηση της νέας γενιάς να μισούν το χρώμα του δερματός τους στο όνομα της καταπολέμησης του "ρατσισμού". Τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε 20 με 30 χρόνια.
μου θυμιζει αυτο που λεει καθε φορα η προηγουμενη γεννια για την επομενη. που παμε. τι θα γινουν οι νεοι.

τελικα περισσοτερες γαμησαμε απο τους γονεις μας και ουτε ναρκωτικα πηραμε ουτε πουστιδες γιναμε επειδη μας εδειχναν βιντεοταινιες με ναρκωμανεις ολη την δεκαετια του 80 και γκεη πολιτικαλ κορεκτ απο το 90 και μετα συνεχεια στην τιβι.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Ολη αυτα τα δηθεν ειμαστε ολοι ισοι, αντρες,γυναικες παιδια,τραβελια, γινεται μονο και μονο για να μπουνε αχρηστα γραναζια στο εργατικο δυναμικο, εις βαρος της μεσαιας και χαμηλης ταξης.

Φανταστειτε ξαφνικα ολοι της γης οι πεινασμενοι να ερχονταν Ευρωπη (οχι δηλαδη μονο οσοι ερχονται) ποσο πολυ θα επεφταν τα μεροκαμματα.

Ταυτοχρονα θα ανεβαινε το output αλλα η αυξηση πλουτου θα ηταν προς οφελος των πλουσιων.

Ειρωνεια, η αριστερα/κομμουνισμος υποστηριζει με την ιδεολογια της ολα αυτα που θα ωθησουν το μεγαλο κεφαλαιο

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.772
Πόντοι
3.656
Αν διαβάσεις προσεκτικά τις Ειδήσεις, και όχι μόνο τις επικεφαλίδες, δείχνουν την κατρακύλα της Κοινωνίας στο Γυναικοκεντρισμό. Μια μάνα, ανακαλύφθηκε πως κατάφερε 80 χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα του Γιού της. Η εν λόγω, ομολόγησε πως «μισούσε να είναι μητέρα» και άφησε ένα μπουκάλι χλωρίνης με ένα καλαμάκι πάνω του, ελπίζοντας να το πιει ο 3χρονος γιος της.
Είπε ακόμη στους αστυνομικούς ότι είχε ανοίξει κάποια στιγμή ένα παράθυρο και είχε αφήσει κάποιες σκάλες, ελπίζοντας ότι το μικρό θα σκαρφαλώσει. Ευνόητο πως προσπάθησε αρχικά να κατηγορήσει τον φίλο της για τα χτυπήματα. Το όνομά της δεν έχει γνωστοποιηθεί για να προστατευτεί η ανωνυμία του παιδιού, αλίμονο να νομίζετε πως δεν το είπαν για να προστατέψουν την ίδια. Της επιβλήθηκε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή. Ποιος ξέρει ποια θα είναι η κατάληξη αυτού του αγοριού αύριο.
Φανταστείτε τα φύλα να ήταν αντίθετα, δηλαδή κάποιος πατέρας να είχε κάνει στην κόρη του, όσα είχε κάνει η πιο πάνω στο γιό της. Άρθρα για την Έμφυλη Βία, Διαδηλώσεις, Αφιερώματα. Και άραγε, ποια ποινή θα του επιβαλλόταν;
πηγή https://www.newsbeast.gr/world/arth...-DPWr4Tvo1LOxnGHxrS9ncADH6_4#comments-7334275

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μαστουρωμένη μαύρη παρέσυρε και σκότωσε με το αμάξι Έλληνα αστυνομικό στις ΗΠΑ,πατέρα 2 ανήλικων παιδιών.Προηγουμένως έκανε livestream φωνάζοντας fuck the police. Αν ήταν το αντίθετο,λευκή να πάταγε μαύρο μπάτσο,όλα τα βρωμο-μμε θα μας τα'χαν κάνει τσουρέκια.Αλλά τώρα στ'αρχίδια τους, είπαμε white lives doesn't matter.Κρίμα για τα παιδιά του ανθρώπου που θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα :(

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Black lives matter :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297
Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ - ΠΙΘΑΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Η διάσημη τραγουδίστρια και συνθέτρια, Madonna, έγραψε πρόσφατα στο Twitter: «Η Πατριαρχία συνεχίζει να προσπαθεί να συνθλίψει το λαιμό μου με τις βαριές μπότες τους, να κόψει τη δύναμη της ζωής μου και να αφαιρέσει τη φωνή μου - Ακόμα και εκείνοι που αυτοαποκαλούνται καλλιτέχνες ………… Ξέρεις ποιός είσαι!!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ! Τώρα και για πάντα."
Πόσα υπέφερε η καυμενούλα από την Πατριαρχία!!!!!!!! Έμεινε άγνωστη, δεμένη από Πατριαρχικές δυνάμεις. Για φανταστείτε, η γυναίκα που αυτοεκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την σεξουαλικότητά της, που απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς, που υπολογίζεται σήμερα στα 850 εκατομμύρια δολάρια net worth, να είναι δυσαρεστημένη με τις Κοινωνίες, οι οποίες της επέτρεψαν να γίνει διάσημη και πάμπλουτη. Έχει απολαύσει μια ζωή με περισσότερα προνόμια και πολυτέλεια από ό, τι οι περισσότεροι θα γνωρίζουν ποτέ, αλλά δηλώνει πως αυτή η φανταστική πατριαρχία καταπνίγει τη φωνή και την έκφρασή της. Αν είχε γεννηθεί στις χώρες του Ισλάμ, ή σε κάποια Αφρικανική χώρα, τι θα είχε καταφέρει; Κι όμως, αντί να τις ευγνωμονεί, τις κατηγορεί, και παίζει την κάρτα του θύματος. Τελικά, οι γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με τίποτα.
Άλλη μια περίπτωση ψυχοπαθολογίας...πολλές άλλες περιπτώσεις ζουν ανάμεσα μας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι πιο επικινδυνες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297

Black lives matter :confused:
Το θεωρούν κάποιοι ως απάντηση στην απάντηση στις αυθαιρεσίες των λευκών...

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.772
Πόντοι
3.656
Άλλη μια περίπτωση ψυχοπαθολογίας...πολλές άλλες περιπτώσεις ζουν ανάμεσα μας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι πιο επικινδυνες.
Δεν νομίζω ότι είναι ψυχοπαθολογία. Καθαρή αχαριστία είναι προς την Κοινωνία που της προσέφερε τόσα πολλά, πίσω της στοιχίζονται εκατομμύρια γυναίκες της Δύσης

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297
Δεν νομίζω ότι είναι ψυχοπαθολογία. Καθαρή αχαριστία είναι προς την Κοινωνία που της προσέφερε τόσα πολλά, πίσω της στοιχίζονται εκατομμύρια γυναίκες της Δύσης
Aχαριστια σίγουρα...στοχεύει στην αγορά των "ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων" που είναι διαρκώς ανερχόμενη.

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.772
Πόντοι
3.656
Aχαριστια σίγουρα...στοχεύει στην αγορά των "ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων" που είναι διαρκώς ανερχόμενη.
Ναι. Είμαι δικιά σας, είμαι μαζί σας, η Πατριαρχία καταπιέζει και μένα, όπως καταπιέζει και εσάς. Τέτοιο εξαιρετικό μυαλό στο μάρκετινγκ σαν τη Μαντόνα δεν έχει ξαναεμφανιστεί στο Μουσικό Χώρο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297
Ναι. Είμαι δικιά σας, είμαι μαζί σας, η Πατριαρχία καταπιέζει και μένα, όπως καταπιέζει και εσάς. Τέτοιο εξαιρετικό μυαλό στο μάρκετινγκ σαν τη Μαντόνα δεν έχει ξαναεμφανιστεί στο Μουσικό Χώρο
Πώς έκανε τόσα λεφτά ;Χωρίς μάρκετινγκ δεν θα γινόταν τόσο πλούσια.

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.772
Πόντοι
3.656
Το έχω ξαναγράψει. Λόγω του ότι ο Κόσμος που Υποσχόταν η Αριστερά κατέρρευσε πριν τρεις δεκαετίες, στράφηκαν σε Γυναίκες, ΛΟΑΤΚΙ και Μειονότητες ελπίζοντας να πάρουν ψήφους.

Συνέδριο Σύριζα: Κατάργηση της ίσης συνεπιμέλειας και να κρίνεται ως “προσόν” το φύλο σε επαγγέλματα
Κεντρικός στόχος του φεμινιστικού πλαισίου είναι η ίση αντιπροσώπευση σε επαγγελματικές θέσεις κλειδιά, όπως κέντρα λήψης αποφάσεων.
Ο συλλογισμός, σύμφωνα με την ομιλήτρια, είναι ότι οι γυναίκες δεν θα πρέπει να υποεκπροσωπούνται, ενώ η εκπροσώπησή τους θα αντιπροσωπεύει το άλλο μισό της ανθρωπότητας. Η υιοθέτηση του μέτρου 50/50 έχει ως σκοπό την ισότητα θα έχει θετικό αντίκτυπο στις γυναίκες και στους δημοκρατικούς θεσμούς.
Η Αριστερά δεν ενδιαφέρεται λοιπόν για τους χωρισμένους άντρες, οι οποίοι αποξενώνονταν από τα παιδιά τους, αφού οι Γυναίκες έπαιρναν την Επιμέλεια των παιδιών κατά 99% και ήταν στο έλεός τους, όσον αφορά την Επικοινωνία. Και θέλουν το 50% στις θέσεις Ευθύνης. Θα δουλέψουν κατά 50% στα Ορυχεία; Ως εναερίτες στη ΔΕΗ; Στα φρεάτια της ΕΥΔΑΠ; Στις κατασκευές κτιρίων; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Τις δουλειές που είναι Δύσκολες, Βρώμικες και Επικίνδυνες, θα τις αφήσουν στους Άντρες

πηγή https://voicenews.gr/synedrio-syriz...a-krinetai-os-proson-to-fylo-se-epangelmata/#

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom