Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ - ΠΙΘΑΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Η διάσημη τραγουδίστρια και συνθέτρια, Madonna, έγραψε πρόσφατα στο Twitter: «Η Πατριαρχία συνεχίζει να προσπαθεί να συνθλίψει το λαιμό μου με τις βαριές μπότες τους, να κόψει τη δύναμη της ζωής μου και να αφαιρέσει τη φωνή μου - Ακόμα και εκείνοι που αυτοαποκαλούνται καλλιτέχνες ………… Ξέρεις ποιός είσαι!!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ! Τώρα και για πάντα."
Πόσα υπέφερε η καυμενούλα από την Πατριαρχία!!!!!!!! Έμεινε άγνωστη, δεμένη από Πατριαρχικές δυνάμεις. Για φανταστείτε, η γυναίκα που αυτοεκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την σεξουαλικότητά της, που απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς, που υπολογίζεται σήμερα στα 850 εκατομμύρια δολάρια net worth, να είναι δυσαρεστημένη με τις Κοινωνίες, οι οποίες της επέτρεψαν να γίνει διάσημη και πάμπλουτη. Έχει απολαύσει μια ζωή με περισσότερα προνόμια και πολυτέλεια από ό, τι οι περισσότεροι θα γνωρίζουν ποτέ, αλλά δηλώνει πως αυτή η φανταστική πατριαρχία καταπνίγει τη φωνή και την έκφρασή της. Αν είχε γεννηθεί στις χώρες του Ισλάμ, ή σε κάποια Αφρικανική χώρα, τι θα είχε καταφέρει; Κι όμως, αντί να τις ευγνωμονεί, τις κατηγορεί, και παίζει την κάρτα του θύματος. Τελικά, οι γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με τίποτα.
Sky News host Rowan Deans says Madonna’s recent tweet criticising the patriarchy for crushing her “neck with their heavy boots” is lubricous considering her wild success as an artist. The famous singer song-writer, Madonna, recently tweeted: “The Patriarchy continues to try to crush my neck...
www.skynews.com.au