Νέα

Ο πόλεμος ενάντια στο λευκό άντρα συνεχίζεται

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.771
Πόντοι
3.656
εντυπωσιακο!!
ειπε ψεμματα οτι την βιασαν 15 αντρες και εφαγε 10 χρονια φυλακη στην αγγλια, αλλα στην κυπρο 4 μηνες με αναστολη.................στο ελλαδισταν αραγε τι να γινεται;:(
επειδή έχω διαβάσει προσεκτικά αυτή την υπόθεση, έφαγε αυτή την ποινή γιατί υπολόγισαν πως είχαν μείνει αρκετά χρόνια στη φυλακή άντρες, και το κράτος ξόδεψε μισό εκατομμύριο λίρες στην έρευνα αυτώ των περιπτώσεων. Στην Ελλάδα, θα είχε αρχίσει το πλυντήριο για να την βγάλουν τρελή

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.771
Πόντοι
3.656
Επειδή όντως διαβάζεις αυτά που θες και όπως τα θες,το ίδιο εννοώ πάνω κάτω.Πως όντως υπάρχουν ψευδείς καταγγελίες (συχνά) αλλά δεν είναι όλες ψευδείς.Αυτό δεν θες να καταλάβεις και κοιτάς μόνο την μια όψη του νομίσματος.
Σχετικά με τη συστηματική διαστροφή των γραφομένων,εντάξει γελάω ρε Γιαννάκη.
Όσο για το θέμα εμφάνιση,πάλι κατάλαβες αυτό που ήθελες εσύ.Δεν ανέφερα ότι είναι ''ασπίδα'' αλλά έχεις περισσότερες ευκαιρίες ερωτικά...
έγραψα ....Και ποτέ δεν είπα πώς όλες οι καταγγελίες είναι ψευδείς, συστηματικά διαστρέφεις τα γραπτά μου....
απάντησες .....Πως όντως υπάρχουν ψευδείς καταγγελίες (συχνά) αλλά δεν είναι όλες ψευδείς.Αυτό δεν θες να καταλάβεις και κοιτάς μόνο την μια όψη του νομίσματος....
έχεις πιει, και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω; Από την αρχή γράφω πως πρέπει να ερευνώνται όλες οι καταγγελίες, δεν είναι δυνατόν να είναι όλες αληθινές, όπως δεν είναι δυνατόν να είναι όλες ψεύτικες, γι αυτό υπάρχει το Δικαστικό Σύστημα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
με γενικεύσεις και γενικόλογα δεν οδηγεί κάπου η κουβέντα. Αν θέλετε να πούμε για συγκεκριμμένα παραδείγματα τη γνώμη μας, γιατί κάθε μα κάθε μία περίπτωση είναι ξεχωριστή και άδικο να τσουβαλιάζονται.
Ας πούμε η υπόθεση Μπεκατώρου προσωπικά δεν με πείθει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
έγραψα ....Και ποτέ δεν είπα πώς όλες οι καταγγελίες είναι ψευδείς, συστηματικά διαστρέφεις τα γραπτά μου....
απάντησες .....Πως όντως υπάρχουν ψευδείς καταγγελίες (συχνά) αλλά δεν είναι όλες ψευδείς.Αυτό δεν θες να καταλάβεις και κοιτάς μόνο την μια όψη του νομίσματος....
έχεις πιει, και δεν καταλαβαίνεις τι γράφω; Από την αρχή γράφω πως πρέπει να ερευνώνται όλες οι καταγγελίες, δεν είναι δυνατόν να είναι όλες αληθινές, όπως δεν είναι δυνατόν να είναι όλες ψεύτικες, γι αυτό υπάρχει το Δικαστικό Σύστημα
Αλλος μάλλον είναι πιωμένος και καταλαβαίνει αυτά που θέλει.

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.771
Πόντοι
3.656
ο Μπραντ ειχε την κυρια την Ανιστον και την παρατησε για την καριολα την Ζολι που ακουγονταν τρελα πραγματα για τις ανωμαλιες της και τον ψυχισμο της..οποτε φταιει ο ιδιος και μονο αυτος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

υπο προυποθεσεις ναι αλλα αυτο που με ενοχλει ειναι το συλληβδην
με λίγα λόγια, φταίει ο Μπραντ Πιτ, οκ το γνωρίζουμε πως οι γυναίκες δεν φταίνε.
Όσο για το συλλήβδην. Οι μισοί γάμοι διαλύονται, το 30% περνάνε δυστυχισμένα γιατί φοβούνται οικονομική καταστροφή, έτσι ο γάμος για τον μέσο άντρα σήμερα είναι ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες που σκοτώνουν, 3 σφαίρες που τραυματίζουν και δύο άδειες θαλάμες σε δεκάσφαιρο περίστροφο, το οποίο είναι στο χέρι της γυναίκας. Τώρα όποιος νομίζει ότι ανήκει στο 20% των ανδρών που θα έχουν ευτυχισμένο και χωρίς προβλήματα γάμο, ας το τολμήσει

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
με γενικεύσεις και γενικόλογα δεν οδηγεί κάπου η κουβέντα. Αν θέλετε να πούμε για συγκεκριμμένα παραδείγματα τη γνώμη μας, γιατί κάθε μα κάθε μία περίπτωση είναι ξεχωριστή και άδικο να τσουβαλιάζονται.
Είπες κάτι πολύ σωστό,ότι το τσουβάλιασμα είναι άδικο.
Εν ολίγοις,άλλες περιπτώσεις είναι μούφα,άλλες 1000% αληθινές.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.771
Πόντοι
3.656
Βιασμός, σημαίνει βία. Είτε σωματική, είτε ψυχολογική. Όσα είπε, δεν είχαν αυτή την υπόνοια. Άλλο ο βιασμός, άλλο η συναλλαγή

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
με λίγα λόγια, φταίει ο Μπραντ Πιτ, οκ το γνωρίζουμε πως οι γυναίκες δεν φταίνε.
Όσο για το συλλήβδην. Οι μισοί γάμοι διαλύονται, το 30% περνάνε δυστυχισμένα γιατί φοβούνται οικονομική καταστροφή, έτσι ο γάμος για τον μέσο άντρα σήμερα είναι ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες που σκοτώνουν, 3 σφαίρες που τραυματίζουν και δύο άδειες θαλάμες σε δεκάσφαιρο περίστροφο, το οποίο είναι στο χέρι της γυναίκας. Τώρα όποιος νομίζει ότι ανήκει στο 20% των ανδρών που θα έχουν ευτυχισμένο και χωρίς προβλήματα γάμο, ας το τολμήσει
σαφως και φταιει ο Μπραντ ρε μαν αφου τα ηξερε αλλα νομιζε οτι θα την στρωσει την χαλασμενη..οσο για τους γαμους ναι διαλυονται με υπαιτιοτητα και των δυο..θες περισσοτερο ποσοστο απο τις καριολες;δεκτο αλλα δε φταινε μονο αυτες

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
σαφως και φταιει ο Μπραντ ρε μαν αφου τα ηξερε αλλα νομιζε οτι θα την στρωσει την χαλασμενη..οσο για τους γαμους ναι διαλυονται με υπαιτιοτητα και των δυο..θες περισσοτερο ποσοστο απο τις καριολες;δεκτο αλλα δε φταινε μονο αυτες
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.Αδικα σκας Αθηναίε.

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.771
Πόντοι
3.656
Να υποθέσω πιστεύεις σε εκείνο τον γελοίο κανόνα του 80/20?
ο κανόνας του 80% - 20% χρησιμοποιήθηκε από τον Παρέτο, και ήταν μια πραγματική απεικόνιση, πως το 20% των ατόμων είχε στην ιδιοκτησία του το 80% της Γης, εκείνη την εποχή. Αυτός ο κανόνας ξεσκίστηκε και χρησιμοποιείται αυθαίρετα παντού. όχι λοιπόν, δεν τον πιστεύω

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.771
Πόντοι
3.656
Συνεχίζεις να μου λες για υπαιτιότητα. Ας το ξαναπώ, φταίνε και οι δυό. Το μετά είναι το πρόβλημα, γιατί δεν θέλεις να το κατανοήσεις;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
Συνεχίζεις να μου λες για υπαιτιότητα. Ας το ξαναπώ, φταίνε και οι δυό. Το μετά είναι το πρόβλημα, γιατί δεν θέλεις να το κατανοήσεις;
το μετα ναι πραγματι σε συγκεκριμενες συνθηκες ειδικα παιδιων το καθεστως ευνοει τις γυναικες,,,κατανοητον

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.771
Πόντοι
3.656
Να υποθέσω πιστεύεις σε εκείνο τον γελοίο κανόνα του 80/20?

Βρήκα που το είχα διαβάσει
...«Οι σχετικά καλοί γάμοι αγγίζουν ένα ποσοστό περίπου 20% και, κατά τη δική μου εμπειρία, μόλις το 5% με 10% είναι πραγματικά ευτυχισμένοι», δηλώνει ο ίδιος......

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Βρήκα που το είχα διαβάσει
...«Οι σχετικά καλοί γάμοι αγγίζουν ένα ποσοστό περίπου 20% και, κατά τη δική μου εμπειρία, μόλις το 5% με 10% είναι πραγματικά ευτυχισμένοι», δηλώνει ο ίδιος......
Eννοούσα εκείνη την μαλακία ότι το 80 τοις εκατό των γυναικών θέλει μόνο το 20 τοις εκατό των αντρών...

OP
OP
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.771
Πόντοι
3.656
Eννοούσα εκείνη την μαλακία ότι το 80 τοις εκατό των γυναικών θέλει μόνο το 20 τοις εκατό των αντρών...
όπως είδες, σου απάντησα πως δεν το πιστεύω, και το ποσοστό που έγραψα αφορούσε πραγματικά το ποσοστό των καλών Γάμων, από το σύνολο

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
το μετα ναι πραγματι σε συγκεκριμενες συνθηκες ειδικα παιδιων το καθεστως ευνοει τις γυναικες,,,κατανοητον
καλά, για να τα λέμε και όλα, στην αμερική αυτά. Εδώ ξέρω πολλούς χωρισμένους που σφυρίζουν κλέφτικα και μάλιστα σε γελοίες διατροφές που έχουν επιδικαστεί.
Στις ΗΠΑ σε ξυρίζει εφ'όρου ζωής η γυναίκα και ας μην έχεις παιδιά. Έχω παράδειγμα φίλου ο οποίος μέχρι στιγμής την πληρώνει περισσότερα χρόνια σαν χωρισμένος από ότι ήταν παντρεμένοι. Και την πληρώνει πολλά γιατί είναι ευκατάστατος και η κυρία τα τρώει με τον γκόμενο στην υγειά του. Και δεν έχει παιδιά.
Στην ελλάδα ξέρω γυναίκες που τα φέρνουν δύσκολα και πατεράδες που κάνουν τη ζωή τους αδιαφορώντας για τις ανάγκες των παιδιών.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.617
Πόντοι
12.756
καλά, για να τα λέμε και όλα, στην αμερική αυτά. Εδώ ξέρω πολλούς χωρισμένους που σφυρίζουν κλέφτικα και μάλιστα σε γελοίες διατροφές που έχουν επιδικαστεί.
Στις ΗΠΑ σε ξυρίζει εφ'όρου ζωής η γυναίκα και ας μην έχεις παιδιά. Έχω παράδειγμα φίλου ο οποίος μέχρι στιγμής την πληρώνει περισσότερα χρόνια σαν χωρισμένος από ότι ήταν παντρεμένοι. Και την πληρώνει πολλά γιατί είναι ευκατάστατος και η κυρία τα τρώει με τον γκόμενο στην υγειά του. Και δεν έχει παιδιά.
Στην ελλάδα ξέρω γυναίκες που τα φέρνουν δύσκολα και πατεράδες που κάνουν τη ζωή τους αδιαφορώντας για τις ανάγκες των παιδιών.
:thumbsup:ετσι ρε μαν..ξερω αρκετες περιπτωσεις γαμημενων που εχουν παρατησει γυναικα και παιδια και δεν δινουν φραγκο και αδιαφορουν τελειως για παιδια,δικαστικες αποφασεις κλπ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
:thumbsup:ετσι ρε μαν..ξερω αρκετες περιπτωσεις γαμημενων που εχουν παρατησει γυναικα και παιδια και δεν δινουν φραγκο και αδιαφορουν τελειως για παιδια,δικαστικες αποφασεις κλπ
έτσι, στατιστικά είναι μοιρασμένα τα πράγματα εδώ. Στις ΗΠΑ είναι συντριπτικά εναντίον του άντρα τα δικαστήρια και δεν αστειεύονται αν δεν τηρεις ποσά και ημερομηνίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom