Ανοιγω αυτο το θρεντ για να ξεφυγουμε και λιγο απο τα καθημερινα,σαν νοτα καλοκαιρινης δροσιας.Το μονο που ξεκαθαριζω,τον ανθρωπο να ειχαμε δει εκ του φυσικου,οχι σε ταινιες η φωτογραφιες.Βεβαια αν ηταν ,πχ. ενας /μια ηθοποιός,τον βαζουμε εδω,αλλα μονο αν τον ειχαμε δει εκ του φυσικου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο πιο ωραίος εμφανισιακά άνθρωπος(άνδρας ή γυναίκα ) που έτυχε να δούμε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonderage
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 139
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ωραίος γιατί έχουμε το ίδιο μούσι
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.874
- Πόντοι
- 42.697
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ο χάρης
αχ χάρη
όποτε τονε βλέπω τρεις μέρες κάνω να φάω
και
αχ χάρη
όποτε τονε βλέπω τρεις μέρες κάνω να φάω
και
http://[URL unfurl="true"]www.dreamstime.com/funny-lion-thumb8589925.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
πρέπει να συμφωνήσω
Και ξεκιναω πρωτος ,ελπιζοπντας σε συμμετοχες και αλλων φιλων:
Ο πιο εντυπωσιακος και ωραιος ανθρωπος που ετυχε να δω ηταν ,(θα θυμηθω ισως και αλλους,αλλα αυτος ειχε το πολυ σπανιο...),αναμφιβολα ο Καραμανλης(ο συχωρεμενος,βεβαια...),πιστευω οτι αν εκανε καρριερα στο Χολλυγουντ θα ηταν απο τους κορυφαιους...Αν τον εβαζες αναμεσα σε χιλιους ανθρωπους,απο τρακοσια μετρα θα ξεχωριζε αναμεσα τους,σε παραστημα,εμφανιση,ο ανθρωπος αυτος ειχε "κατι" που λεμε...[σημειωτεον δεν υπηρξα ποτε οπαδος του,αλλα εδω δε μιλαμε γι αυτα...]
Αλλος πραγματικα ωραιος ηταν ο ηθοποιος Βαγγέλης Βουλγαριδης,σε αλλο στυλ βεβαια...
Απο γυναικες ,ειχα δει μια φορα μια Λιβανεζα κοπέλλα στην Αθηνα,ενα απο τα πιο καταπληκτικα προσωπα σε ομορφια που ειδα ποτε...
Επισης στη Μυκονο το 1977,μια αυστριακη κοπελλα,ψηλη,ξανθια,υπεροχα ματια που σε μαγνητιζαν,σωμα,προσωπο υπεροχα,[μιλαω πάντα για σπανιες εμφανισεις,οχι συνηθισμενες],μαλιστα η συγκεκριμενη ηταν λεσβια...
Ο πιο εντυπωσιακος και ωραιος ανθρωπος που ετυχε να δω ηταν ,(θα θυμηθω ισως και αλλους,αλλα αυτος ειχε το πολυ σπανιο...),αναμφιβολα ο Καραμανλης(ο συχωρεμενος,βεβαια...),πιστευω οτι αν εκανε καρριερα στο Χολλυγουντ θα ηταν απο τους κορυφαιους...Αν τον εβαζες αναμεσα σε χιλιους ανθρωπους,απο τρακοσια μετρα θα ξεχωριζε αναμεσα τους,σε παραστημα,εμφανιση,ο ανθρωπος αυτος ειχε "κατι" που λεμε...[σημειωτεον δεν υπηρξα ποτε οπαδος του,αλλα εδω δε μιλαμε γι αυτα...]
Αλλος πραγματικα ωραιος ηταν ο ηθοποιος Βαγγέλης Βουλγαριδης,σε αλλο στυλ βεβαια...
Απο γυναικες ,ειχα δει μια φορα μια Λιβανεζα κοπέλλα στην Αθηνα,ενα απο τα πιο καταπληκτικα προσωπα σε ομορφια που ειδα ποτε...
Επισης στη Μυκονο το 1977,μια αυστριακη κοπελλα,ψηλη,ξανθια,υπεροχα ματια που σε μαγνητιζαν,σωμα,προσωπο υπεροχα,[μιλαω πάντα για σπανιες εμφανισεις,οχι συνηθισμενες],μαλιστα η συγκεκριμενη ηταν λεσβια...
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν είσαι πρώτος, είπα για τον χάρη
Τον Περιπτερα λες;
who the fuck is χαρης;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τον Περιπτερα λες;
who the fuck is χαρης;
δεν ξέρω επίθετο, μένει εκτός αθηνών, τον βλέπω 2-3 φορές το χρόνο και λιώωωωωωωωωωνω
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Θα ήταν Harry(Dirty Harry)τότεΕίναι μαύρος;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Είναι μαύρος;
όχι
ο πιο ωραίος μαύρος που έχω δει ήταν ο τζεφ (έτσι τον λέγαμε δηλαδίς)
είναι ο αμέσως επόμενος πιο ωραίος άντρας, ο χάρης κάνει τη διαφορά γιατί είναι πιο γαμάτος τύπος και όταν βγάζει την μπλούζα του παθαίνω έμφραγμα (με τον τζεφ απλά φούντωνα)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εγραψα ειμαι πρωτος γιατι ετσι νομιζα,οσο να τελειωσω αυτο που εγραφα,ειχατε ηδη στειλει τα ποστ ρε τσακαλια...
Ενταξει,καλη η πλακα,δε λεω,αλλα γραφτε ρε παιδια και κατι πανω στο θεμα ...
έλα μάνα μ' πλάκα έκανα :-* :-*
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γενικα λεμε ή μονο για διασημους?
ο πιο τελειος τελειοτατος διασημος που χω δει, ειναι ο robin finck ο κιθαριστας των ΝΙΝ. ειναι οτι πιο τελειο υπαρχει. θα τον αγαπω για παντα
o πιο ομορφος ασημος που χω δει: ημουν στο μετρο πριν 2-3 χρονια, και πηγαινα στη δουλεια. βλεπω μπροστα μου εναν πανυψηλο νεαρο με κοστουμι και σκεφτομαι πωω πακετο, ιχ (δε μ'αρεσουν). αλλα απο τη βαρεμαρα μου τον παρατηρω καλυτερα. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ! ειχε ξυρισμενο κεφαλι, τοσο τελεια σαρκωδη χειλη, πιρσινγκ στα χειλια, μπλε ματια. στο σακακι στο πετο, ειχε κανει κατι δικο του, δε θυμαμαι τι, και φοραγε και σταρακια. πωω. ηταν ο πιο ομορφος που χω δει ποτε μου. αχ. απλα ειχα μεινει και τον κοιτουσα σαν αποτυχημενη στολκερ. παπααααααααα
αχ..
ο πιο τελειος τελειοτατος διασημος που χω δει, ειναι ο robin finck ο κιθαριστας των ΝΙΝ. ειναι οτι πιο τελειο υπαρχει. θα τον αγαπω για παντα
o πιο ομορφος ασημος που χω δει: ημουν στο μετρο πριν 2-3 χρονια, και πηγαινα στη δουλεια. βλεπω μπροστα μου εναν πανυψηλο νεαρο με κοστουμι και σκεφτομαι πωω πακετο, ιχ (δε μ'αρεσουν). αλλα απο τη βαρεμαρα μου τον παρατηρω καλυτερα. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ! ειχε ξυρισμενο κεφαλι, τοσο τελεια σαρκωδη χειλη, πιρσινγκ στα χειλια, μπλε ματια. στο σακακι στο πετο, ειχε κανει κατι δικο του, δε θυμαμαι τι, και φοραγε και σταρακια. πωω. ηταν ο πιο ομορφος που χω δει ποτε μου. αχ. απλα ειχα μεινει και τον κοιτουσα σαν αποτυχημενη στολκερ. παπααααααααα
αχ..
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν ξέρω επίθετο, μένει εκτός αθηνών, τον βλέπω 2-3 φορές το χρόνο και λιώωωωωωωωωωνω
Πφφφφφ γυναικες!!!!!
Μια γλωσσαρα ΝΑΑΑΑΑΑΑ,και μολις δουν αυτον που τους κανει κλικ αμεσως μετατρεπονται σε
πεοζητουλες.....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Πφφφφφ γυναικες!!!!!
Μια γλωσσαρα ΝΑΑΑΑΑΑΑ,και μολις δουν αυτον που τους κανει κλικ αμεσως μετατρεπονται σε
πεοζητουλες.....
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
και αυτουνού πολύ του μιλάω
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γενικα λεμε ή μονο για διασημους?
αχ..
Μαρη,οι γαλαζοματηδες ειναι γρουσουζηδες,δεν στολεγε η γιαγια σου;
Τσ,τσ,τσ,τσ...αυτα τα νεαρα κοριτσια!!!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Kαι οι κοκκινομάλες,αλλά μας αρέσουν(όχι κατσαρομάλλες όμως)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K