You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο πιο καβλιάρες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Από την Αμερικάνικη ήπειρο Βραζιλιάνες,
από την Ασία Ταιλανδέζες
απο Αφρική όλες ίδιες μου φαίνονται
από Ευρώπη Τσέχες με διαφορά χιλιομέτρων
από την Ασία Ταιλανδέζες
Υποκλίνομαι στον γευσιγνώστη συναγωνιστή!κουβα-βραζιλια-βενεζουελα και πολωνια-ουκρανια-ρωσια!!!!
Επισκέπτης
Φιλε HONDAKIA γινε λιγο ποιο αναλυτικος
Συναγωνιστή δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου για την Γαλλία... (εκτός ίσως από καμμιά μιγάδα). Διαπιστώνω την ύπαρξη latin- ευρωπαϊκού πόλου πάντως μιας και μόνο ο μηχανόβιος συναγωνιστής Χοντάκιας επεσήμανε την αξία που έχουν (?) στο θέμα οι Ταϊλανδές. Η προσωπική μου πειρα από Ασιάτισες λέει ότι είναι πολύ υπάκουες και εκτελουν χωρίς συζήτηση τις εντολές αλλά δεν θα τις χαρακτήριζα και πολύ καβλιάρες (δείγμα: Κινέζες, Φιλιπινέζες, Ταίλανδές, Βιετναμέζες, δυστυχώς δεν έχω δείγμα από Γιαπωνέζες)Ουκρανία, Βενζουέλα, Τσεχία, Ρουμανία και ίσως Γαλλία
Από την Αμερικάνικη ήπειρο Βραζιλιάνες,
από την Ασία Ταιλανδέζες
+1
Θα εγραφα ακριβως τα ιδια.............................
Το μονο που προσθετω ειναι οτι οι πιο καβλιαρες
απο ολο τον κοσμο γενικα...................................ειναι οι Βραζιλιανες..............
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
κουβα-βραζιλια-βενεζουελα και πολωνια-ουκρανια-ρωσια!!!!
ξεχασα και τις τσεχες βεβαια...παραλειψη μου μεγιστη οπως επισης και τις ταταρες μογγολορωσιδες!τρελλα καυλετα!αλλα ανωμαλα πλασματα ψυχοσωματικα!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τσέχες....βγάζουν πολύ καύλα.......
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Κολομβιανές & Αργεντίνες (και ότι τριγύρω λατινολευκό), μετά Μουλάτες, μετά (αποανατολικές) Ασιάτισες, μετά Μεσογειακές, μετά Ανατολικοευρωπαίες, τέλος Βορειοδυτικές.
Αφρικάνες έχει εντυπωσιακές γαζέλες, αλλά απαίδευτες σεξουαλικά. Τις βάζω στις 'αναπτυσόμενες' καβλεουμπικώς χώρες όπως και τις Ευρασιάτισες.
Αφρικάνες έχει εντυπωσιακές γαζέλες, αλλά απαίδευτες σεξουαλικά. Τις βάζω στις 'αναπτυσόμενες' καβλεουμπικώς χώρες όπως και τις Ευρασιάτισες.
papacool
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2006
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Παρατηρώ ότι κανείς δεν έγραψε για τις Λιθουανές. Ήμουν πρόσφατα στη χώρα τους και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι είναι από τις πιο αξιόλγες περιπτώσεις τουλάχιστον στην ευρώπη. Πέρα από το ότι είναι πανέμορφες και πολύ ερωτικές έχουν και θαυμάσια συμπεριφορά. Απλές, χαμογελαστές και ακομπλεξάριστες.
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
λιθουανες και ουκρανες ειναι καυλα αλλα οι πιο καυλιερες νομιζς ειναι οι ρουμανες τα καλυτερα strip.......
Στην Ευρωπη είναι οι Ρουμάνες (γυναικες που έχουν γεννηθει για σεξ).
Για αυτό καθ' εαυτό
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 12