Νέα

Ο Πετρόχειλος έκαψε φλάντζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Αυτος ο καημενος πρεπει να έχει περάσει εδώ και χρόνια τα όρια της σχιζοφρένειας αλλα δεν υπάρχει κάποιος να τον μαζέψει....

O Πετρόχειλος ανεβάζει στα social φωτογραφία της ταυτότητας για να μη του κλέψουν τα στοιχεία
Ο Πετρόχειλος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, μία φωτογραφία από την ταυτότητα του, δίνοντας σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται, αναλυτικά, όλα του τα στοιχεία, για να μην του τα κλέψουν. Γιατί ως γνωστόν, αν δίνεις κάτι σε κάποιον από μόνος σου, δεν μπορεί να στο κλέψει.
374501914_10160697870048486_6561917103760370673_n-730x999.jpg

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
αυτος ο ηθοποιος είχε πολύ πλάκα οταν δημιουργηθηκε το youtube στην Ελλάδα έγινε viral μια σκηνή απο μια ταινια που ειχε παιξει που έκανε τον νεο επαναστάτη, που να ηξερε ο καημενος οτι θα τρελαινοταν και θα γινοταν αληθινο ρεζιλι αφου δεν του δινουν φάρμακα για την ψυχασθενεια του.....

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.840
Πόντοι
3.446
Ίσως η ταυτότητα που ανέβασε να μην ισχύει πλέον.Ενδεχομενως να δήλωσε απώλεια για να κρατήσει τη παλιά ως ενθυμιο.

• Like
Αντιδράσεις: Termin

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.228
Πόντοι
3.506
:grin:
Εγώ κυκλοφορώ με ταυτότητα του 2000 και δέν είχα μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα- ερεεε γλέντια
IMG_20230908_103555.jpg

Trifonbakatsoulias

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιαν 2022
Κριτικές
32
Like
12.335
Πόντοι
4.496
αυτος ο ηθοποιος είχε πολύ πλάκα οταν δημιουργηθηκε το youtube στην Ελλάδα έγινε viral μια σκηνή απο μια ταινια που ειχε παιξει που έκανε τον νεο επαναστάτη, που να ηξερε ο καημενος οτι θα τρελαινοταν και θα γινοταν αληθινο ρεζιλι αφου δεν του δινουν φάρμακα για την ψυχασθενεια του.....

Οχι φιλε μου.η αληθεια βρισκεται στο μπουρδελα τελεία κομ.γκε-γκε;

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Τι φρούτο είναι αυτό;
ενας τριτοτερτος ηθοποιος ειναι που επαιζε σε κατι βιντεοταινιες και αργοτερα με τον σεφερλη.
δεν ανοιξα το θέμα για να τον εξευτελισω. ανοιξα το θεμα γιατι ανησυχώ με το που μπορει να φτασει καθε άνθρωπος .

βασικά το άνοιξα για όσους αντιμετωπιζουν τετοια θέματα και έχουν καποιο τέτοιο συγγενή φιλο και τον αγαπάνε πρέπει να τον πηγαινουν σε ένα καλο ψυχιατρο γιατι ξεφεύγουν τα πράγματα αυτός έχει κάψει φλάντζα πιθανον σε λιγο θα βγαινει με τα αρχιδια εξω πιθανον θα χτυπησει κανενα άτυχο που θα βρεθει μπροστα του.
σκέψου τωρα να έχει παιδια και να τον βλέπουν να γράφει πουστηδες θα σας γαμησω ολους κλαστε μου τα αρχιδια οπως γραφει στα social........

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.958
Πόντοι
12.756
ενας τριτοτερτος ηθοποιος ειναι που επαιζε σε κατι βιντεοταινιες και αργοτερα με τον σεφερλη.
δεν ανοιξα το θέμα για να τον εξευτελισω. ανοιξα το θεμα γιατι ανησυχώ με το που μπορει να φτασει καθε άνθρωπος .

βασικά το άνοιξα για όσους αντιμετωπιζουν τετοια θέματα και έχουν καποιο τέτοιο συγγενή φιλο και τον αγαπάνε πρέπει να τον πηγαινουν σε ένα καλο ψυχιατρο γιατι ξεφεύγουν τα πράγματα αυτός έχει κάψει φλάντζα πιθανον σε λιγο θα βγαινει με τα αρχιδια εξω πιθανον θα χτυπησει κανενα άτυχο που θα βρεθει μπροστα του.
σκέψου τωρα να έχει παιδια και να τον βλέπουν να γράφει πουστηδες θα σας γαμησω ολους κλαστε μου τα αρχιδια οπως γραφει στα social........

Ρε μαλακα και εσυ, εδω εχουμε τοσους δικους μας εδω μεσα που ειναι σε χειροτερη κατασταση απο τον Πετρόχειλο, αυτος σε ενοιαξε ;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
Ρε μαλακα και εσυ, εδω εχουμε τοσους δικους μας εδω μεσα που ειναι σε χειροτερη κατασταση απο τον Πετρόχειλο, αυτος σε ενοιαξε ;

τυπε γιατι τι περιεργο εχει πανω του ο γιασου; :think::confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
δεν ανοιξα το θέμα για να τον εξευτελισω.

δε χρειαζεται τυπε,το κανει μονος του :confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
ο γιασου σε σχεση με κάτι άλλους ειναι μια χαρά

οντως τυπε ο γιασου ειναι απο τους λιγοτερο παρανοϊκους κλωνους του ντοπα :confused::confused::confused:
θα τον εκανε σε καμια στιγμη που ειχε κουμπωσει τα μουρλοχαπα του :confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Εγώ κυκλοφορώ με ταυτότητα του 2000 και δέν είχα μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα- ερεεε γλέντια
IMG_20230908_103555.jpg
Eγω του '94 γατάκια...
Στραβομουτσουνιασαν μερικοί που την είδαν τόσο μάχιμη,αλλά τους έγραψα εκεί που πρέπει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

IMG_20230908_103555.jpg
Καλά ξηγιεσαι...!:thumbsup:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.491
Πόντοι
206
Εδώ ο άλλος έγραψε ότι τώρα με τις πλημμύρες δε δουλεύουν οι κάρτες και θα πρέπει να έχουμε μετρητά. Που ακριβώς θα τα δώσεις; Στο επίσης πλημμυρισμένο μαγαζί για να αγοράσεις λασπωμένο αλεύρι;

Αφήστε το. Η μαλακία έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Εγώ πάντως χαίρομαι καθώς βλέπω πως κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Άτομα του κύκλου μου αποδείχτηκαν πολύ μαλάκες. Είχα τις υποψίες μου αλλά τελικά επιβεβαιώθηκα. Άτομα που είναι άνεργα γιατί τους φταίει ο "Κούλης" με την "υποχρεωτικότητα". Τώρα βρήκαν τις ταυτότητες. Το να είναι μαλάκες οι ίδιοι δεν τους περνάει από το μυαλό.

Πχ τώρα ο Πετρόχειλος. Εξαφανισμένος από το θέατρο. Άλλοι στην ηλικία του γιατί δεν είναι; Πχ κάτι Καφετζόπουλοι, Παρτσαλάκηδες, ο Χατζησάββας κτλ. Μήπως γιατί τα μυαλά τους είναι λογικά και μπορούν να συνεννοούνται με τους υπόλοιπους;

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
IMG_20230908_103555.jpg
Δείξε την όλη, όχι μισές δουλειές, να βγάλουμε κάνα νουμερο κινητο στο όνομα σου να κάνουμε πλάκες υπάρχει βόμβα στην βουλή και κινδυνεύει η Λούλα... Ιδέες μας βάζεις αργυροτροχε...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Eγω του '94 γατάκια...
Στραβομουτσουνιασαν μερικοί που την είδαν τόσο μάχιμη,αλλά τους έγραψα εκεί που πρέπει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλά ξηγιεσαι...!:thumbsup:
Εμένα βλέπω είναι απο το 2006 , την προηγούμενη την είχα χάσει αλλά λογικά κάπου εκεί θα ήταν γύρω στο 94 - 95 - 96 ; Βασικά δεν βλέπω κάποια ημερομηνία λήξης στην ταυτότητα , οπότε όλα καλά !!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.836
Πόντοι
4.766
Αυτός δεν είναι που είχε
κάνει διαφήμιση υπέρ των Χρυσών αυγών πριν καμιά δεκαετία πριν περίπου? Από εκεί βγάλε συμπέρασμα πόσο γκάου έχει γίνει πλέον...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Εδώ ο άλλος έγραψε ότι τώρα με τις πλημμύρες δε δουλεύουν οι κάρτες και θα πρέπει να έχουμε μετρητά. Που ακριβώς θα τα δώσεις; Στο επίσης πλημμυρισμένο μαγαζί για να αγοράσεις λασπωμένο αλεύρι;

Αφήστε το. Η μαλακία έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Εγώ πάντως χαίρομαι καθώς βλέπω πως κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Άτομα του κύκλου μου αποδείχτηκαν πολύ μαλάκες. Είχα τις υποψίες μου αλλά τελικά επιβεβαιώθηκα. Άτομα που είναι άνεργα γιατί τους φταίει ο "Κούλης" με την "υποχρεωτικότητα". Τώρα βρήκαν τις ταυτότητες. Το να είναι μαλάκες οι ίδιοι δεν τους περνάει από το μυαλό.

Πχ τώρα ο Πετρόχειλος. Εξαφανισμένος από το θέατρο. Άλλοι στην ηλικία του γιατί δεν είναι; Πχ κάτι Καφετζόπουλοι, Παρτσαλάκηδες, ο Χατζησάββας κτλ. Μήπως γιατί τα μυαλά τους είναι λογικά και μπορούν να συνεννοούνται με τους υπόλοιπους;
Δε κανω γενικεύσεις συνήθως αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις βγάζει μάτι καμιά φορά…

Τα ιδια ατομα που δεν ήθελαν να κάνουν εμβόλια, τα ιδια δε θέλουν τις ταυτότητες για να μη τους χαράξει ο διάολος το κούτελο και να μην τους παρακολουθεί το κράτος, τα ιδια υποστηρίζουν την χρυσή αυγή, τα ιδια βλέπουν ψεκασμένα βιντεακια στο YouTube κτλπ

Θα πεθάνουμε όλοι :confused::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom