Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ΤΣΟ+ΛΟ είναι το μέλλον τουςααααααχαχχαχααχχαχαχα yes.
they asked for this
ΤΣΟ+ΛΟ είναι το μέλλον τουςααααααχαχχαχααχχαχαχα yes.
για την ωρα η μονη πουτσα που ειναι βαρια ειναι αυτη που εχεις στο αντερο σουπες τα και συ.
τα "από του χρόνου" τελείωσαν.
η πούτσα θα κάτσει βαριά. αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντος.
μέχρι και οι νορμάλ γάβροι σας έχουν απομονώσει. δεν περνάει πλέον η πιπίλα της αδικίας.
τελειώσανε τα ψέματα. καριόλια κομμένο το γήπεδο.
Περσονα,εδω εισαι και εδω ειμαι...πες τα και συ.
τα "από του χρόνου" τελείωσαν.
η πούτσα θα κάτσει βαριά. αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντος.
για την ωρα η μονη πουτσα που ειναι βαρια ειναι αυτη που εχεις στο αντερο σου
αν τολμησει να παταει ομως ο ο μουσχαρινακης στο γηπεδο να πανε να τον πλακωσουν σπιτι του στις μαπες οι ιδιοι. οχι να το παιζει 'γεννημενος γαυρος' μονο στην ανεση και τη σκατιλα να τη τρωνε χωριστα οι αλλοι ;)
τολμας να αμφισβητησεις το παντογνωστη, τον ενα,τον μοναδικο;;Περσονα,εδω εισαι και εδω ειμαι...
Θα δουμε παρεα τις εξελιξεις και στο τελος θα κανουμε "ταμειο" ποιος τελικα ηταν πιο κοντα στη πραγματικοτητα με αυτα που εγραφε...
Εγω,που υποστηριζω οτι στο τελος θα γινει "μια απο τα ιδια" και "χεστηκε η φοραδα στο αλωνι",η εσυ που με τα αρθρα της νομοθεσιας που παρεθεσες,υποστηριζεις οτι ο Ολυμπιακος θα μηδενιστει,θα αποβληθει απο το πρωταθλημα και 5 χρονια απο την Ευρωπη..
Για να δουμε...
πω πω τι σκληραδα ειναι αυτη ρε παιδι μου
Στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σχοινι...βεβαια, με την εμφαση που εχει δωθει στα επεισοδια, ξεχαστηκε η καραμπινατη αλλοιωση αποτελέσματος που ειναι και το βασικό θεμα. στο+ 4 ολα θα ηταν διαφορετικα. Ιδιαιτερα με την τιμωρια της εδρας.
Λαθος χειρισμος απο την διοικηση του ΠΑΟ.
Και οι μεγαλοι ανδρες καπου καπου κανουν λαθη...τολμας να αμφισβητησεις το παντογνωστη, τον ενα,τον μοναδικο;;
μην εισαι αδικος, ο ελικοπτερακις αγαπαει το ελληνικο ποδοσφαιρο
αυτος και ο πεος
Δεν ήρθε ακόμα τύπε και μάλλον θ αργήσει δυστυχώς.Ηρθε η σειρα μου... (και μακαρι να βγω προφητικος)
Περσονα,εδω εισαι και εδω ειμαι...
Θα δουμε παρεα τις εξελιξεις και στο τελος θα κανουμε "ταμειο" ποιος τελικα ηταν πιο κοντα στη πραγματικοτητα με αυτα που εγραφε...
Εγω,που υποστηριζω οτι στο τελος θα γινει "μια απο τα ιδια" και "χεστηκε η φοραδα στο αλωνι",η εσυ που με τα αρθρα της νομοθεσιας που παρεθεσες,υποστηριζεις οτι ο Ολυμπιακος θα μηδενιστει,θα αποβληθει απο το πρωταθλημα και 5 χρονια απο την Ευρωπη..
Για να δουμε...
παντως το μπεο μη σκεφτεις να πας να τον βρεις να τον δειρεις. κανει κακο στην υγεια. το μουσχαρινακη πιο ευκολο ειναι
θα μου απαντησει τελικα καποιος για το τι δουλεια κανει ο πεος?
Ηρθε η σειρα μου... να ξαναγυρισω στο γηπεδο απο το οποιο απειχα χρονια
Ηρθε η σειρα μου... να παρακολουθησω ξανα απο κοντα την αγαπημενη μου ομαδα
Ηρθε η σειρα μου... να δω ελληνικο ποδοσφαιρο χωρις τους "φιλαθλους" που ρυπαινουν την ατμοσφαιρα με βωμολοχιες και καπνογονα
Ηρθε η σειρα μου... να παρω ξανα τον φιλο μου που ως τωρα ειχε το "κουσουρι" να ειναι οπαδος αλλης ομαδας και να παμε στο γηπεδο μαζι
Ηρθε η σειρα μου... να παω σε γηπεδα που ειτε λογω φοβου ειτε λογω μετρων "ασφαλειας" δεν ειχα φανταστει ποτε οτι θα παω
ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ!
(και μακαρι να βγω προφητικος)
ξερεις και απο αθλητικη δικαιοσυνη ρε μαλακα να κατεβεις στις εκλογες, θα σε ψηφισουμε ολοι, δεν βαρεθηκες ρε να γινεσαι νουμερο και να ξεφτυλιζεσαι;;; η το γουσταρεις;;όχι εσύ είπες ότι εγώ είπα ότι θα γίνουν όλα αυτά.
εγώ απλά παρέθεσα τα άρθρα.
από κει και πέρα είμαι επίσης σίγουρος ότι ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ όπως διατείνεστε εδώ και 2-3 μέρες.
ακόμα και με πρόεδρο έκπτωτο από το ίδιο του το γήπεδο και την προεδρία της σούπερ λιγκ για κάνα χρόνο οι 6 αγωνιστικές θα φαίνονται χάδι.