Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να αλλαξει η νομοθεσια απο του χρονου και να επιβαλλονται εξαντλητικες ποινες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Με την υπαρχουσα,με την οποια ειναι το ΔΙΚΑΙΟ να δικαστει ο Ολυμπιακος,οι ποινες ειναι χαδι.
Οπως ηταν χαδι και για ολους τους αλλους ολα αυτα τα χρονια.
με ελληνικά πώς τα πάμε;
ούτε καν να διαβάσεις τα αρθρα που διώκεσαι και τι προβλέπουν δεν είσαι ικανός. 

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Να αλλαξει η νομοθεσια απο του χρονου και να επιβαλλονται εξαντλητικες ποινες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Με την υπαρχουσα,με την οποια ειναι το ΔΙΚΑΙΟ να δικαστει ο Ολυμπιακος,οι ποινες ειναι χαδι.
Οπως ηταν χαδι και για ολους τους αλλους ολα αυτα τα χρονια.

συμφωνω
οι ποινες πρεπει να ειχαι χειροτερες ΚΑΙ για παραγοντες και εφημεριδες που προαγουν βια
αλλα απο του χρονου γιατι θα μου ξαναρθεις φετος στην τουμπα :grin:

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
χίλιες φορές τα χουμε πει ρε φιλαράκο.
ο γάβρος τα τελευταία 15 χρόνια είναι συνολικά η καλύτερη ομάδα της ελλάδας.
έχει 13 πρωταθλήματα και ο βάζελος 2.
στην αγγλία τα τελευταία 15 χρόνια η μάτζεστερ είναι η καλύτερη ομάδα στο νησί.
συνολικά έχει 9 η άρσεναλ 3 και η τσέλσι άλλα 3.

το πιασες το υποννοούμενο, ή να κάνουμε μετάφραση;

Πωωωωω ρε φιλε τωρα με βουλωσες ,κατσε δες τα ροστερ απο Μαντσεστερ,Τσελσι,Λιβερπουλ,Τοτεναμ,Αρσεναλ,συγκρινε τα μεταξυ τους  και μετα παρε παναθηναικο ,ολυμπιακο και συγκρινε τα ροστερ τους με της υπολοιπες ομαδες στο πρωταθλημα και εχεις την απαντηση σου ,πας καλα που μου συγκρινες το ελληνικο πρωταθλημα με το Αγγλικο?!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
το ζωο οπαδος θελει και την αναλογη εφημεριδα
αυριο μεθαυριο θα γραφτει οτι ο ελικοπτερακης ειναι υποψηφιος για νομπλελ ειρηνης
Συγχαρητήρια και προσωπικά ρε μαλάκα για την χτεσινή εμφάνιση με την ΤΣΣΚΑ.Ο καλύτερος ΠΑΟΚ των 3 τελευταίων χρόνων.
Σας τα είπα και στο θρεντ σας.Το καλύτερο είναι ότι είχα και αγωνία για να περάσετε.
Μαρινάκη θα μας συσπειρώσεις και με τα Μπαόκια ρε νούμερο με τα καφριλίκια σου.
Once again ειλικρινά συγχαρητήρια!

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Συγχαρητήρια και προσωπικά ρε μαλάκα για την χτεσινή εμφάνιση με την ΤΣΣΚΑ.Ο καλύτερος ΠΑΟΚ των 3 τελευταίων χρόνων.
Σας τα είπα και στο θρεντ σας.Το καλύτερο είναι ότι είχα και αγωνία για να περάσετε.
Μαρινάκη θα μας συσπειρώσεις και με τα Μπαόκια ρε νούμερο με τα καφριλίκια σου.
Once again ειλικρινά συγχαρητήρια!

να'σαι καλα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
με ελληνικά πώς τα πάμε;
ούτε καν να διαβάσεις τα αρθρα που διώκεσαι και τι προβλέπουν δεν είσαι ικανός.  
Εσυ που καταλαβαινεις ελληνικα,ξερεις οτι ΟΠΟΙΑ και να ειναι τα αρθρα που κατηγορεισαι,πρεπει πρωτα να αποδειχτουν στο δικαστηριο?
Εκει λοιπον,το 99% αυτων θα καταπεσουν γιατι ειναι προιον της χουντας της πρασινης προπαγανδας.
Συμφωνα με τα πραγματικα γεγονοτα,το ανωτερο ειναι 2 αγωνιστικες.Αν και ΕΑΝ ο Ολυμπιακος βαλει και καποιον μαγκα δικηγορο μπορει και να ριξει τη ποινη στη ΜΙΑ αγωνιστικη.
Ολα τα αλλα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας...
Ειμαι πολυ περιεργος επισης ΤΙ θα γινει στη συνεδριαση της λιγκας τη Παρασκευη...Θα εκπεσει απο το αξιωμα του προεδρου ο Μαρινακης,η θα φαει αλλη μια πουτσα το κατεστημενο της πρασινης τρομοκρατιας και παραπληροφορησης??
Ειμαι πολυ περιεργος να δω...

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν φταιτε εσεις φταινε οι πολιτικοι που σας νταντεβουν για τις ψηφους..

Μιλατε εσεις για παταξη της βίας, οταν επι χρονια ο αρχηγος της θυρας 7 και δεξι χερι του Κοκκαλη, Τσουκαλάς εβριζε σαν τον πιο μιζερο λιμενεργατη στην τηλεόραση, προετρεπε ενεγκεφαλα 16χρονα να σπασουν τα κεφαλια των οπαδων των αλλων ομάδων, κρεμαγε απο τσιγκελια ζωντανα κοτόπουλα μεσα στο studio!!!, αναβε καπνογόνα κλπ. Και κανενα ραδιοτηλεοπτικό δεν του εκανε το παραμικρό!!!!.
Δεν είναι δυνατόν προεδρος ομάδας να λεει screw you σε παιχτη με ευρωπαικές διακρισεις, και που μαλιστα δεν προκάλεσε απλά προσπαθησε να παιξει μπαλα για την ομαδα του.
Τι εντύπωση θα αποκομίσει ο υπολοιπος πολιτισμένος κόσμος για την Ελλάδα..
Γαυροι ντροπη σας, καταραμένοι να είστε....

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είμαι Παναθηναικος Αεκ είμαι ομως το Screw You το ακουσα με τα ίδια μου τα αυτιά.

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Καταρχην δεν είμαι ολυμπιακός ειμαι Αεκ, τον Ευθυμιάδη τον εδειραν γιατι τους αδίκησε, αν εδινε ο διαιτητης πέναλτυ μαιμου στο 90 στην εδρα σου οχι φαπες, εσυ θα τον εθαβες στο χορτάρι, εδω νίκησες παιζοντας σαν αναπηρος με την διαιτησία και πάλι ξυλο εριξες, οπαδε του κατεστημένου, οπαδε της εικονικής πραγματικότητας και του ψευτικου ποδοσφαρικού κόσμου που ζεις...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Καταρχην δεν είμαι ολυμπιακός ειμαι Αεκ, τον Ευθυμιάδη τον εδειραν γιατι τους αδίκησε, αν εδινε ο διαιτητης πέναλτυ μαιμου στο 90 στην εδρα σου οχι φαπες, εσυ θα τον εθαβες στο χορτάρι, εδω νίκησες παιζοντας σαν αναπηρος με την διαιτησία και πάλι ξυλο εριξες, οπαδε του κατεστημένου, οπαδε της εικονικής πραγματικότητας και του ψευτικου ποδοσφαρικού κόσμου που ζεις...
Το πεναλτυ ηταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.
Εκτος και εαν εισαι θιασωτης της αποψης οτι στο 90 δεν δινεται πεναλτυ...
Αυτο μπορει να ισχυει στην "εικονικη πραγματικοτητα" που ζεις εσυ φτωχο-αεκακι...

Και με την ιδια λογικη,τους παικτες του Παναθηαναικου τους δειραν γιατι αυτοι αρχισαν ΠΡΩΤΟΙ να κλωτσανε αυτους που πανηγυριζανε..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Γαυροι ντροπη σας, καταραμένοι να είστε....

Δηλαδή?  :think:

Δηλαδή νέος gastr μας βρήκε! :2funny:

Bugs_Bunny_Hare_Remover_Screwball.jpg

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Το πεναλτυ του Ευθυμιαδη ηταν πεντακαθαρο, επομενως δεν ποναει ΜΟΝΟ τους Ολυμπιακαρες να χανεις εντος απο τον αιωνιο. Αν θυμαμαι καλα ο ΠΑΟ ειχε παιξει και πολυ καλυτερα σ ολο το ματς οποτε τους εκατσε ακομα πιο βαρυ. Δυστυχως για την ομαδα μου ομως το σαβατιατικο κοκτειλ Νικη με διαιτησια+ξυλο+καφρικες δηλωσεις ειναι πιο εκρηκτικο..Και δεν το παιρνουν πισω ολες οι συγγνωμες του κοσμου

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Σε οποιαδήποτε πολιτισμενη χωρα, οταν προεδρος ομαδας και λιγκας λεει σε ποδοσφαιριστη - σας γαμησαμε - εις απταιστη, πειραιωτικη αγγλικην, εκπιπτει αμεσα απο το αξιωμα του και αντιμετωπιζει ποινικες διώξεις.

ΤΕΛΕΙΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom