Νέα

Ο Παναθηναϊκός καταστρέφει το ποδόσφαιρό μας, την κοινωνία μας, την ζωή μας ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silverpalm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΟΑ εκεί, εκεί:

• Στη Β' Εθνική

Ψήφοι: 5 13,5%
  • Στη Δ' Εθνική

Ψήφοι: 20 54,1%
  • Να μείνουν στη Superleague οι καλοί πελάτες

Ψήφοι: 14 37,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 3 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
αυτά κατάλαβες ρε μπάζο από αυτά που έγραψα ηλίθιε;

Εχεις πει ρε 200 μαλακίες απο χτες. Συνελθε.
Γελάνε και τα τσιμέντα μαζί σου ζωο.
Συμάχησες μεχρι και με το μπετότουβλο τον παλερμο....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Για μια χώρα με χίλια προβλήματα,διαμάχες ΕΠΟ-UEFA κλπ, το να χώνει κάποιος σε μια χρονιά 100 χαρτιά δεν είναι και τόσο άσχημα νομίζω.

Τα εχωσε ομως?
Ετσι λεγανε οι φυλλαδες πριν τρια χρονια οτι δοθηκαν 10 εκατ. ευρω για τον Ντιογκο, και σε μια παρατηρηση μου εδω στο φορουμ οτι δεν ειναι δυνατο να καις εναν παικτη τετοιας αξιας, ελαβα την απαντηση απο εναν γαβρο στο στυλ "τι μαλακας που εισαι ρε φιλε, σιγα μην δωσαμε τοσα, αυτα τα γραφουν οι εφημεριδες για επικοινωνιακους λογους". Ωραια, να συμφωνησω. Τοτε μηπως σε πεντε χρονια μου πει παλι καποιος γαβρος "ποια 100 μυρια ρε μαλακα, ασχετε, ουτε 40 δεν εδωσε, αυτα ειναι για επικοινωνιακους λογους". Σωστα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ πάλι λέω ότι είμαστε,προβληματικά μεν,αλλά καλά πελατάκια για την UEFA.
άλλη γνώμη έχει ο μισέλ φίλος......
Για τη νέα εποχή και τη δημιουργία του EUROPA League ο Μισέλ Πλατινί είπε πως ο στόχος είναι να φτάσει στο επίπεδο με εκείνο του Τσάμπιονς Λιγκ:

"Ο στόχος ήταν και είναι να αναβαθμιστεί το -μέχρι πρότινος- Κύπελλο UEFA. Να αποκτήσει περισσότερη αίγλη, να του προσθέσουμε περισσότερο γκλάμουρ. Σκεφτείτε ότι όταν έπαιζα εγώ στο UEFA υπήρχαν ματς πιο δύσκολα και από εκείνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλάξαμε το σύστημα, είναι πλέον λογικό, υπάρχει κοινή ώρα έναρξης και καλύτερες ομάδες. Αυτό που θέλουμε είναι το EUROPA League να πλησιάσει το Τσάμπιονς Λιγκ".

"Αν δεν αρέσει το EUROPA League στις ελληνικές ομάδες, ας μην συμμετέχουν"!

Για το γεγονός πως οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση το δεύτερο σε τάξη Ευρωπαϊκό Κύπελλο ο Μισέλ Πλατινί ήταν ιδιαίτερα καυστικός:

[size=18pt]"Αν δεν θέλουν, αν δεν τους κάνει το EUROPA League, αν δεν το θεωρούν σκόπιμο να συμμετέχουν σε αυτό, ας μας το που και ας μην παίξουν. Μπορούν να φύγουν. Ας μην παίξουν με το ζόρι. Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα δούμε τι θα κάνουμε, θα τις αντικαταστήσουμε, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται (είπε αστειευόμενος)".[/size]

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Για μια χώρα με χίλια προβλήματα,διαμάχες ΕΠΟ-UEFA κλπ, το να χώνει κάποιος σε μια χρονιά 100 χαρτιά δεν είναι και τόσο άσχημα νομίζω.
δεν εχει σημασια ποσα μπορει να χωσει ο ιδιοκτητης
αλλα ποσα μπορει να τζιραρει η ομαδα και ποσα οφελη θα εχει η ΟΥΕΦΑ απο αυτα
αν η  μενχενγκλαντμπαχ χωρις Ευρωπη και μονιμα στις τελευταιες θεσεις της Μπουντελιγκα εχει τζιρο 70 εκατ.μπορεις να καταλαβεις οτι ο γαυρος δεν εχει καμια σημασια για την ΟΥΕΦΑ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα εχωσε ομως?
Ετσι λεγανε οι φυλλαδες πριν τρια χρονια οτι δοθηκαν 10 εκατ. ευρω για τον Ντιογκο, και σε μια παρατηρηση μου εδω στο φορουμ οτι δεν ειναι δυνατο να καις εναν παικτη τετοιας αξιας, ελαβα την απαντηση απο εναν γαβρο στο στυλ "τι μαλακας που εισαι ρε φιλε, σιγα μην δωσαμε τοσα, αυτα τα γραφουν οι εφημεριδες για επικοινωνιακους λογους". Ωραια, να συμφωνησω. Τοτε μηπως σε πεντε χρονια μου πει παλι καποιος γαβρος "ποια 100 μυρια ρε μαλακα, ασχετε, ουτε 40 δεν εδωσε, αυτα ειναι για επικοινωνιακους λογους". Σωστα?

κάπως έτσι...
το ξέπλυμα καλά κρατεί.
βάζω 10 παίρνω απόδειξη για 30, πληρώ φόρο 2-3 και νομιμοποιώ μια χαρά τα υπόλοιπα 20 μέσω αποδείξεων ΑΕ.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ο Βαγγέλας ξεφτιλίζει την ιστορία του Ολυμπιακού
Τώρα φαίνεται πόσο καλλιτέχνης ήταν ο Κόκκαλης
προσεχως Θόδωρος Αγγελόπουλος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
άλλη γνώμη έχει ο μισέλ φίλος......
Για τη νέα εποχή και τη δημιουργία του EUROPA League ο Μισέλ Πλατινί είπε πως ο στόχος είναι να φτάσει στο επίπεδο με εκείνο του Τσάμπιονς Λιγκ:

"Ο στόχος ήταν και είναι να αναβαθμιστεί το -μέχρι πρότινος- Κύπελλο UEFA. Να αποκτήσει περισσότερη αίγλη, να του προσθέσουμε περισσότερο γκλάμουρ. Σκεφτείτε ότι όταν έπαιζα εγώ στο UEFA υπήρχαν ματς πιο δύσκολα και από εκείνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλάξαμε το σύστημα, είναι πλέον λογικό, υπάρχει κοινή ώρα έναρξης και καλύτερες ομάδες. Αυτό που θέλουμε είναι το EUROPA League να πλησιάσει το Τσάμπιονς Λιγκ".

"Αν δεν αρέσει το EUROPA League στις ελληνικές ομάδες, ας μην συμμετέχουν"!

Για το γεγονός πως οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση το δεύτερο σε τάξη Ευρωπαϊκό Κύπελλο ο Μισέλ Πλατινί ήταν ιδιαίτερα καυστικός:

[size=18pt]"Αν δεν θέλουν, αν δεν τους κάνει το EUROPA League, αν δεν το θεωρούν σκόπιμο να συμμετέχουν σε αυτό, ας μας το που και ας μην παίξουν. Μπορούν να φύγουν. Ας μην παίξουν με το ζόρι. Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα δούμε τι θα κάνουμε, θα τις αντικαταστήσουμε, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται (είπε αστειευόμενος)".[/size]

Σωστα. Οι ομαδαρες μας και οι φιλαθλαροι μας δεν καταδεχονται europa league. Τι να κλασει μπροστα στο τσου λου?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τα εχωσε ομως?
οι μεταγραφες απο χωρες εκτος εοκ γινονται παντα με δολαρι, 10εκ. δολαρια εδωσε ο κοκκαλης αρα με την τοτε ισοτιμια καπου 7εκ ευρω, αν ειναι αληθινα τα ποσα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν εχει σημασια ποσα μπορει να χωσει ο ιδιοκτητης
αλλα ποσα μπορει να τζιραρει η ομαδα και ποσα οφελη θα εχει η ΟΥΕΦΑ απο αυτα
αν η  μενχενγκλαντμπαχ χωρις Ευρωπη και μονιμα στις τελευταιες θεσεις της Μπουντελιγκα εχει τζιρο 70 εκατ.μπορεις να καταλαβεις οτι ο γαυρος δεν εχει καμια σημασια για την ΟΥΕΦΑ

παραπέμπω ξανά στις δηλώσεις του μισέλ......
επίσης να θυμίσω ότι τα μπατζετ των ρουμανοτουρκορωσσικολιθουανικουκρανικών ομάδων είναι πλέον κατά πολύ μεγαλύτερο από γαβροβάζελα μαζί.
είναι και το μουντιάλ στη μέση.
για ποδοσφαιρική αλβανία της ευρώπης προοριζόμεθα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαρινακη σηκωσε το τηλεφωνο ρε ο πλατινι ειναι  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Σωστα. Οι ομαδαρες μας και οι φιλαθλαροι μας δεν καταδεχονται europa league. Τι να κλασει μπροστα στο τσου λου?
Φυσικό είναι ο Πλατίνας να θέλει δυο ισάξιες,σχεδόν,λίγκες και να πιέζει,άμεσα ή έμμεσα γι αυτό.Που είναι το κακό?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ο μισέλ το ξέρει. οι έλληνες δεν ξέρουν για πού τους προορίζουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φυσικό είναι ο Πλατίνας να θέλει δυο ισάξιες,σχεδόν,λίγκες και να πιέζει,άμεσα ή έμμεσα γι αυτό.Που είναι το κακό?

ότι ως χώρα δεν έχεις ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ G14 οπότε ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ στο τσου λου.
μπήκαν και οι ρωσσοουκρανοι δυναμικά και κάνουν γιογιο πολλούς πλέον.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο μαλακας ειναι και μεσα στην ουεφα,,,, :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
οι μεταγραφες απο χωρες εκτος εοκ γινονται παντα με δολαρι, 10εκ. δολαρια εδωσε ο κοκκαλης αρα με την τοτε ισοτιμια καπου 7εκ ευρω, αν ειναι αληθινα τα ποσα

Α τελικα τωρα μου λετε οτι τα εδωσε?
Αποφασιστε ρε παιδια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Ειπα εγω οτι ειναι κακο?
Άλλα πραγματα ειπα.
Ισαξιες ομως εννοειται οτι δεν μπορουν να γινουν ποτέ.
Εδω το ιδιο το τσου λου εχει μπασταρδεψει λιγο, επειδη απο 24 ομαδες πηγε 32 και μπηκανε μεσα κατι λιμά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom