vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και εγω οικονομικα μιλαωΔεν το λέω αγωνιστικά,αγωνιστικά φυσικά και δεν είναι.
και εγω οικονομικα μιλαωΔεν το λέω αγωνιστικά,αγωνιστικά φυσικά και δεν είναι.
αυτά κατάλαβες ρε μπάζο από αυτά που έγραψα ηλίθιε;
Για μια χώρα με χίλια προβλήματα,διαμάχες ΕΠΟ-UEFA κλπ, το να χώνει κάποιος σε μια χρονιά 100 χαρτιά δεν είναι και τόσο άσχημα νομίζω.και εγω οικονομικα μιλαω
Για μια χώρα με χίλια προβλήματα,διαμάχες ΕΠΟ-UEFA κλπ, το να χώνει κάποιος σε μια χρονιά 100 χαρτιά δεν είναι και τόσο άσχημα νομίζω.
άλλη γνώμη έχει ο μισέλ φίλος......Εγώ πάλι λέω ότι είμαστε,προβληματικά μεν,αλλά καλά πελατάκια για την UEFA.
δεν εχει σημασια ποσα μπορει να χωσει ο ιδιοκτητηςΓια μια χώρα με χίλια προβλήματα,διαμάχες ΕΠΟ-UEFA κλπ, το να χώνει κάποιος σε μια χρονιά 100 χαρτιά δεν είναι και τόσο άσχημα νομίζω.
Τα εχωσε ομως?
Ετσι λεγανε οι φυλλαδες πριν τρια χρονια οτι δοθηκαν 10 εκατ. ευρω για τον Ντιογκο, και σε μια παρατηρηση μου εδω στο φορουμ οτι δεν ειναι δυνατο να καις εναν παικτη τετοιας αξιας, ελαβα την απαντηση απο εναν γαβρο στο στυλ "τι μαλακας που εισαι ρε φιλε, σιγα μην δωσαμε τοσα, αυτα τα γραφουν οι εφημεριδες για επικοινωνιακους λογους". Ωραια, να συμφωνησω. Τοτε μηπως σε πεντε χρονια μου πει παλι καποιος γαβρος "ποια 100 μυρια ρε μαλακα, ασχετε, ουτε 40 δεν εδωσε, αυτα ειναι για επικοινωνιακους λογους". Σωστα?
άλλη γνώμη έχει ο μισέλ φίλος......
Για τη νέα εποχή και τη δημιουργία του EUROPA League ο Μισέλ Πλατινί είπε πως ο στόχος είναι να φτάσει στο επίπεδο με εκείνο του Τσάμπιονς Λιγκ:
"Ο στόχος ήταν και είναι να αναβαθμιστεί το -μέχρι πρότινος- Κύπελλο UEFA. Να αποκτήσει περισσότερη αίγλη, να του προσθέσουμε περισσότερο γκλάμουρ. Σκεφτείτε ότι όταν έπαιζα εγώ στο UEFA υπήρχαν ματς πιο δύσκολα και από εκείνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλάξαμε το σύστημα, είναι πλέον λογικό, υπάρχει κοινή ώρα έναρξης και καλύτερες ομάδες. Αυτό που θέλουμε είναι το EUROPA League να πλησιάσει το Τσάμπιονς Λιγκ".
"Αν δεν αρέσει το EUROPA League στις ελληνικές ομάδες, ας μην συμμετέχουν"!
Για το γεγονός πως οι ελληνικές ομάδες δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση το δεύτερο σε τάξη Ευρωπαϊκό Κύπελλο ο Μισέλ Πλατινί ήταν ιδιαίτερα καυστικός:
[size=18pt]"Αν δεν θέλουν, αν δεν τους κάνει το EUROPA League, αν δεν το θεωρούν σκόπιμο να συμμετέχουν σε αυτό, ας μας το που και ας μην παίξουν. Μπορούν να φύγουν. Ας μην παίξουν με το ζόρι. Δεν υπάρχει πρόβλημα, θα δούμε τι θα κάνουμε, θα τις αντικαταστήσουμε, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται (είπε αστειευόμενος)".[/size]
Δεν ξέρω.Τα εχωσε ομως?
οι μεταγραφες απο χωρες εκτος εοκ γινονται παντα με δολαρι, 10εκ. δολαρια εδωσε ο κοκκαλης αρα με την τοτε ισοτιμια καπου 7εκ ευρω, αν ειναι αληθινα τα ποσαΤα εχωσε ομως?
Ετσι λεγανε οι φυλλαδες πριν τρια χρονια οτι δοθηκαν 10 εκατ. ευρω για τον Ντιογκο, και σε μια παρατηρηση μου εδω στο φορουμ οτι δεν ειναι δυνατο να καις εναν παικτη τετοιας αξιας, ελαβα την απαντηση απο εναν γαβρο στο στυλ "τι μαλακας που εισαι ρε φιλε, σιγα μην δωσαμε τοσα, αυτα τα γραφουν οι εφημεριδες για επικοινωνιακους λογους". Ωραια, να συμφωνησω. Τοτε μηπως σε πεντε χρονια μου πει παλι καποιος γαβρος "ποια 100 μυρια ρε μαλακα, ασχετε, ουτε 40 δεν εδωσε, αυτα ειναι για επικοινωνιακους λογους". Σωστα?
δεν εχει σημασια ποσα μπορει να χωσει ο ιδιοκτητης
αλλα ποσα μπορει να τζιραρει η ομαδα και ποσα οφελη θα εχει η ΟΥΕΦΑ απο αυτα
αν η μενχενγκλαντμπαχ χωρις Ευρωπη και μονιμα στις τελευταιες θεσεις της Μπουντελιγκα εχει τζιρο 70 εκατ.μπορεις να καταλαβεις οτι ο γαυρος δεν εχει καμια σημασια για την ΟΥΕΦΑ
Φυσικό είναι ο Πλατίνας να θέλει δυο ισάξιες,σχεδόν,λίγκες και να πιέζει,άμεσα ή έμμεσα γι αυτό.Που είναι το κακό?Σωστα. Οι ομαδαρες μας και οι φιλαθλαροι μας δεν καταδεχονται europa league. Τι να κλασει μπροστα στο τσου λου?
Σωστα. Οι ομαδαρες μας και οι φιλαθλαροι μας δεν καταδεχονται europa league. Τι να κλασει μπροστα στο τσου λου?
Φυσικό είναι ο Πλατίνας να θέλει δυο ισάξιες,σχεδόν,λίγκες και να πιέζει,άμεσα ή έμμεσα γι αυτό.Που είναι το κακό?
οι μεταγραφες απο χωρες εκτος εοκ γινονται παντα με δολαρι, 10εκ. δολαρια εδωσε ο κοκκαλης αρα με την τοτε ισοτιμια καπου 7εκ ευρω, αν ειναι αληθινα τα ποσα
Δεν παίζεστε ρε Παόκια μα το θεό.Δε λέμε ότι θα γίνει αυτό.Λέμε το δίκαιο.Σασ χαλάει?
Φυσικό είναι ο Πλατίνας να θέλει δυο ισάξιες,σχεδόν,λίγκες και να πιέζει,άμεσα ή έμμεσα γι αυτό.Που είναι το κακό?