ποτέ δεν είχε λεφτά ο ξυπόλητος. φρου φρου η πεδιλού ήταν πάντα.
ε για αυτό δεν τον νοιάζει....τί είχε τί έχασε!
ψήφισε ιδεολογικά σοσιαλισμό,αλλά του βγήκε....Θάτσερ με μουστάκι
ποτέ δεν είχε λεφτά ο ξυπόλητος. φρου φρου η πεδιλού ήταν πάντα.
Οκ κι εγώ φούμαρα λέω πως είναι για να συμαζέψει τα ασυμάζευτα αλλά θα περιμένω να δω πρώτα."Έτοιμος να κάνει δραστικές κινήσεις για την πάταξη της βίας και των φαινομένων που είδαμε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης."
η υποκρισια εχει και τα ορια της
δεν εχεις παιξει ποτε μπαλαok,αλλά έτσι καλύτερα να μην παίζει κανείς τίποτε, αν είναι να εκνευρίζεται γιατί έχασε την μπάλα ή γιατί ο άλλος ήταν καλύτερος στο χειρισμό να κάτσει σπίτι του να παίζει Pro.
Η χρόνια μετατροπή του αθλήματος και του χώρου σε Ρωμαϊκή αρένα με την ανοχή αν όχι την παρότρυνση των θεσμικών οργάνων έχει δώσει τον αέρα σε πάσης φύσεωσ καμορανέζικες συμμορίες με κουστούμια ή με κασκόλ να μαρσάρουν στις επαίσχυντες γραμμές της ασυδοσίας.
(Ακριβηναν και τα εισητήρια...για χαοτικά θεάματα)
βαρύτατη ποινήξαναείπα
εις βάρος του γάβρου είναι να γίνει αυτό.
οφ τοπικε για αυτό δεν τον νοιάζει....τί είχε τί έχασε!
ψήφισε ιδεολογικά σοσιαλισμό,αλλά του βγήκε....Θάτσερ με μουστάκι
3 αγωνιστικές το λιγότερο και μια 200άρα χιλιάρικα έτσι για την πλάκα πρέπει να πληρώσει ο Μαρινάκης.
Όσες αγωνιστικές απομένουν εντός χωρίς κόσμο,παραίτηση Μαρινάκη από πρόεδρος της λίγκας,ξανά εκλογές με μη πρόεδρο ΠΑΕ υποψήφιο,επανάληψη αγώνα,θα ήταν μια καλή αρχή.ξαναείπα
εις βάρος του γάβρου είναι να γίνει αυτό.
ο βαγγέλας το πήρε το μήνυμα. ότι έγινε έγινε.Οκ κι εγώ φούμαρα λέω πως είναι για να συμαζέψει τα ασυμάζευτα αλλά θα περιμένω να δω πρώτα.
3 αγωνες κεκλεισμενων και 200000 θα πονεσουν πολυ3 αγωνιστικές το λιγότερο και μια 200άρα χιλιάρικα έτσι για την πλάκα πρέπει να πληρώσει ο Μαρινάκης.
Και απαγόρευση εισόδου σε κάνα 2 καλόπαιδα στον πάγκο για κάνα δίμηνο.
Όσες αγωνιστικές απομένουν εντός χωρίς κόσμο,παραίτηση Μαρινάκη από πρόεδρος της λίγκας,ξανά εκλογές με μη πρόεδρο ΠΑΕ υποψήφιο,επανάληψη αγώνα,θα ήταν μια καλή αρχή.
Θα πάρει κι ο Πλατίνας ο φραγκοφονιάς κανά τηλέφωνο το Βαγγέλα,έλα αγόρι μου δεν είναι ωραία πραάγματα αυτά,εσύ Προεδράρα,μαγαζί γωνία,τι θα πουν οι διαφημιστάδες κλπ κλπ κι όλα μέλι γάλα.ο βαγγέλας το πήρε το μήνυμα. ότι έγινε έγινε.
οι συγγνώμες και τα άλλα είναι για να μπορέσει να έχει την ευρώπη για καβατζάρισμα των 100 που έβαλε.
εάν δείτε συνάντηση βαγγέλα σισσέ μην εκπλαγείτε. αλλού έχει μεταφερθεί το παίγνιο τώρα. Ας πούμε ότι είναι κάτι αντίστοιχο με την Τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση.
δεν αλλάζει αυτό το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.3 αγωνιστικές το λιγότερο και μια 200άρα χιλιάρικα έτσι για την πλάκα πρέπει να πληρώσει ο Μαρινάκης.
Και απαγόρευση εισόδου σε κάνα 2 καλόπαιδα στον πάγκο για κάνα δίμηνο.
Δεν παίζεστε ρε Παόκια μα το θεό.Δε λέμε ότι θα γίνει αυτό.Λέμε το δίκαιο.Σασ χαλάει?εισαι νεος στην ελλαδα?
δεν εξηγειται αλλιως
ο βαγγέλας το πήρε το μήνυμα. ότι έγινε έγινε.
οι συγγνώμες και τα άλλα είναι για να μπορέσει να έχει την ευρώπη για καβατζάρισμα των 100 που έβαλε.
εάν δείτε συνάντηση βαγγέλα σισσέ μην εκπλαγείτε. αλλού έχει μεταφερθεί το παίγνιο τώρα. Ας πούμε ότι είναι κάτι αντίστοιχο με την Τρόικα και την ελληνική κυβέρνηση.
θα δούμε τι συμφωνίες θα πέσουν.Θα πάρει κι ο Πλατίνας ο φραγκοφονιάς κανά τηλέφωνο το Βαγγέλα,έλα αγόρι μου δεν είναι ωραία πραάγματα αυτά,εσύ Προεδράρα,μαγαζί γωνία,τι θα πουν οι διαφημιστάδες κλπ κλπ κι όλα μέλι γάλα.
αυτά κατάλαβες ρε μπάζο από αυτά που έγραψα ηλίθιε;Και εκει που έλεγε ότι θα μας πάει γαμιώντας ο πλατινι...άρχισε πάλι τις γνωστές του κωλοτούμπες
Πόσο ξεφτυλισμένος ρε μπορεί να σαι??? ΠΟΣΟ???
για την Ευρωπη ο γαυρος δεν ειναι μαγαζι γωνια αλλα μπακαλικο σε χωριοΘα πάρει κι ο Πλατίνας ο φραγκοφονιάς κανά τηλέφωνο το Βαγγέλα,έλα αγόρι μου δεν είναι ωραία πραάγματα αυτά,εσύ Προεδράρα,μαγαζί γωνία,τι θα πουν οι διαφημιστάδες κλπ κλπ κι όλα μέλι γάλα.
Εγώ πάλι λέω ότι είμαστε,προβληματικά μεν,αλλά καλά πελατάκια για την UEFA.θα δούμε τι συμφωνίες θα πέσουν.
θα μάθουμε αργότερα. δε νομίζω πάντως ότι ο πλατινί θα διακινδυνεύσει νέα θητεία με καλοπιάσματα σε ελληνες.
να σου θυμίσω τις δηλώσεις που είχε κανει για τις ελληνικές ομάδες ή θα την βρεις μόνος;
Δεν το λέω αγωνιστικά,αγωνιστικά φυσικά και δεν είναι.για την Ευρωπη ο γαυρος δεν ειναι μαγαζι γωνια αλλα μπακαλικο σε χωριο