iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Έχεις πμΓια τενεκεδες pm
Έχεις πμΓια τενεκεδες pm
εχουμε πολλούς τενέκεδες εδώ μέσα. :SΓια τενεκεδες pm
:Sεχουμε πολλούς τενέκεδες εδώ μέσα. :S
μπλάσιαν θέλουμε να πάρουμε λόγω της μάυρης μέρας.Πήρατε καμία τηλεόραση με black Friday? Για μπάλα πορνο κτλ?
Πήρατε καμία τηλεόραση με black Friday? Για μπάλα πορνο κτλ?
Αντιγράφειςμπλάσιαν θέλουμε να πάρουμε λόγω της μάυρης μέρας.
οταν βγαλεις εσυ την ταινια καποιοι θα την δουμε τζαμπα ;) οποτε μαζι με το σουαρε που θα κανεις(μπυρες ουισκια κοψιδια etc) ;) θα πρεπει να εχεις και την αναλογη τιβι φιλε μουΠήρατε καμία τηλεόραση με black Friday? Για μπάλα πορνο κτλ?
Σωραίος... Και άρτος και θεάματα...οταν βγαλεις εσυ την ταινια καποιοι θα την δουμε τζαμπα ;) οποτε μαζι με το σουαρε που θα κανεις(μπυρες ουισκια κοψιδια etc) ;) θα πρεπει να εχεις και την αναλογη τιβι φιλε μου
προτζέκτορας χαχαοταν βγαλεις εσυ την ταινια καποιοι θα την δουμε τζαμπα ;) οποτε μαζι με το σουαρε που θα κανεις(μπυρες ουισκια κοψιδια etc) ;) θα πρεπει να εχεις και την αναλογη τιβι φιλε μου
προτζέκτορας, προτζαχιλλέας, ό,τι βολεύει...προτζέκτορας χαχα
εγω ξερω οτι πρεπει να εχεις κανει το κουμαντο σου ;)προτζέκτορας χαχα
εσυ τι λες λιακο μαςΣωραίος... Και άρτος και θεάματα...
Μετά την τσόντα να μας κεράσει και 1-2 call girls έτσι για το καλόεσυ τι λες λιακο μας
Δώσε πόνοΥπερπαραγωγες ***** TV έρχονται στο άμεσο μέλλον τα αφεντικά τρελάθηκαν
προφανως δεν θελεις να το σχολιασω εγω αυτοΥπερπαραγωγες ***** TV έρχονται στο άμεσο μέλλον τα αφεντικά τρελάθηκαν
θα κανετε γυρισματα ντουμπαι κι ετσι παναγο σε σουιτα στο μπουρτζ αλ αραμπ ?Υπερπαραγωγες ***** TV έρχονται στο άμεσο μέλλον τα αφεντικά τρελάθηκαν
αυτο φιλε με ενα δυο δεν γινεται κατι :- να φερει την αθηνουλα και 5-6 ακομη να φερουμε και εμεις σαν κουβαρντοπαιδα που ειμαστε καμμια να γινουμε πολλοιΜετά την τσόντα να μας κεράσει και 1-2 call girls έτσι για το καλό
χαμος σου λέω χαμός θα τα δείτε και θα γουστάρετε κάργα. Πάρτε τηλεοράσεις και ηχεία τώρα!!!θα κανετε γυρισματα ντουμπαι κι ετσι παναγο σε σουιτα στο μπουρτζ αλ αραμπ ?