Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.141
- Πόντοι
- 3.846
μήπως ρε φίλε η Αθηνούλα έκανε ρεβεγιόν στα Β.Π.;
5 ψωλές και μια γκόμενα παρτούζα το λέτε; Μια με τους καλικάτζαρους, μια με τις μαλακίες του στυλ ξεσκίστε τη γυναίκα μου, ότι ναναι είστε....
ήταν ωραία εμπειρία!!!!!
μήπως ρε φίλε η Αθηνούλα έκανε ρεβεγιόν στα Β.Π.;
και γαμω την ανωμαλια!
Έχουμε πορνοστάρ εδώ μέσα :o
Αντράκλα θα ψάξω σίγουρα να σε δω
Επίσης μπορώ να γίνω δούλος σου και φυσικά θέλω να σου γλείψω τα πόδια :-*
Άξιος
τυπε η αθηνουλα μεχρι 15 ψωλες ειναι δεσμος.μετα τις 25 ειναι παρτουζα :S :S :S
προσωπικα δεν εχω δειξει ολο το σεξουαλικο μου ταλεντο στη καμερα απλα εγω εχω γαλουχηθει στα καλτ στενα της πληρωμενης ηδονης δηλαδη μεταξουργειο φυλης φωκαιας αλκιβιαδου πλατεια αττικης περιξ λιοσιων και το τελευταιο χρονο εβαλα στη ζωη μου τα call girls για να αναβαθμιστω.αμα δεν εχεις γαμησει μεταξουργειο η φυλης και να σου χτυπαει η τρισαθλια τσατσα τη πορτα και εσυ να τη γραφεις η η γκομενα να σου λεει χυσε εχω σαλονι και εσυ να την απαξιεις και να συνεχιζεις να γαμας επειδη εχεις πληρωσει η δεν εχεις παρει βιζιτες σε ναους οπως το χοτελ μπιλ ειναι δυσκολο πιστευω να κανεις πορνο γιατι πρεπει να περαστει στο dna σου να γαμας με χρονομετρο και αυτο δε μπορεις να το κανεις απο τη μια μερα στην αλλη θελει να εχεις γαμησει μεταξουργειο με 10 ρικο κτλΑδιάφορες σκηνές,μέτριοι έως κακοί πρωταγωνιστές,αστείες ατάκες και γελοίες φωνές. Από το κακό στο χειρότερο οι επιλογές σας,μάλλον έχετε βάλει στόχο να πιάσετε πάτο σε αυτήν την εταιρεία. Πανάγος ίσως ο μόνος που διασώζεται απ'όλο αυτό το θίασο.
ναι gangbang ειναιγια να ειναι παρτουζα πρεπει να υπαρχουν σε σχεδον τελεια αναλογια αντρες γυναικες τωρα αυτο δεν ειναι παρτουζα ειναι γκανκμπανκ
6 ψωλες χαχα5 ψωλές και μια γκόμενα παρτούζα το λέτε; Μια με τους καλικάτζαρους, μια με τις μαλακίες του στυλ ξεσκίστε τη γυναίκα μου, ότι ναναι είστε....
Κακα τα ψέματα, παραγωγές που να σε κάνουν να αισθάνεσαι ηδονοβλεψίας δεν υπάρχουν πλέον. Τώρα όλα τα δίνουν στο πιάτο, για αυτό υπάρχουν τόσα στυτικα προβλήματα.αυτα τα βιντεο ειναι καστιγκ παιδια και ερασιτεχνικα θα επακολουθησουν δυνατες παραγωγες με δυνατα ονοματα απο ελλαδα και εξωτερικο.μεινετε συντονισμενοι και θα δειτε ωραια πραγματα στο αμεσο μελλον
και νομιζω εχουν κοψει πολλυ το θεμα του σεναριου(μιλαω γενικοτερα οχι για τις ελληνικες εταιρειες)Κακα τα ψέματα, παραγωγές που να σε κάνουν να αισθάνεσαι ηδονοβλεψίας δεν υπάρχουν πλέον. Τώρα όλα τα δίνουν στο πιάτο, για αυτό υπάρχουν τόσα στυτικα προβλήματα.
προσωπικα δεν εχω δειξει ολο το σεξουαλικο μου ταλεντο στη καμερα απλα εγω εχω γαλουχηθει στα καλτ στενα της πληρωμενης ηδονης δηλαδη μεταξουργειο φυλης φωκαιας αλκιβιαδου πλατεια αττικης περιξ λιοσιων και το τελευταιο χρονο εβαλα στη ζωη μου τα call girls για να αναβαθμιστω.αμα δεν εχεις γαμησει μεταξουργειο η φυλης και να σου χτυπαει η τρισαθλια τσατσα τη πορτα και εσυ να τη γραφεις η η γκομενα να σου λεει χυσε εχω σαλονι και εσυ να την απαξιεις και να συνεχιζεις να γαμας επειδη εχεις πληρωσει η δεν εχεις παρει βιζιτες σε ναους οπως το χοτελ μπιλ ειναι δυσκολο πιστευω να κανεις πορνο γιατι πρεπει να περαστει στο dna σου να γαμας με χρονομετρο και αυτο δε μπορεις να το κανεις απο τη μια μερα στην αλλη θελει να εχεις γαμησει μεταξουργειο με 10 ρικο κτλ
Για γέλια και για κλάματα οι ελληνικές τσόντες ! Για τη συγκεκριμένη ''πρωταγωνίστρια'' ουδέν σχόλιον για να μη γίνω κακός. Παραγωγές της πλάκας. Ο δε τίτλος θα έπρεπε να είναι : ''η αγγαρεία του αιώνα''.