vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εσύ αθωώνεσαι ως ΑΕΚτζής , δεν κινδυνεύεις !
ρε καμενε εβαλες την χαβιτο αβανταρ?
Θα σου έλεγα απλά ότι είναι πολύ χοντρός για κρεμάλα .
Θες Δέντρο τύπου σεκόγιας , και σκοινί παλαμάρι από αυτό που δένουνε κάβους τα υπερωκεάνια .
Και ναι δίκηο έχει .
Αλλά να τα λέει άλλος , όχι κάποιος που έχει χρηματίσει τα 30 τελευταία χρόνια 22 χρόνια υπουργός !
Είναι σαν το κλάμα εκείνου που σκότωσε τη μάνα του και τον πατέρα του για να πάει εκδρομή με το ορφανοτροφείο , και μετά έλεγε αθωώστε με το ορφανό .
Κυβερνήτες γαμημένοι , η Πασοκάρα δεν πεθαίνει !
ρε καμενε εβαλες την χαβιτο αβανταρ?
Στις περιπτώσεις που έχεις γαμήσει το λαό σου τόσα χρόνια σερί που ούτε ανάσα δεν μπορεί να πάρει, δεν μπορείς να ζητάς ευθύνες.
Όταν ο λαός είναι σε αυτά τα επίπεδα μόρωσης-παιδείας-κριτικής ικανότητας και πάει λέγοντας, τότε η σχέση πολίτη-κράτους είναι σχέση μπαμπά-παιδιού.
Όταν ο μέσος Έλληνας τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει από κατοχικόπληκτους γονείς-παππούδες οι αντιδράσεις του θα είναι της αρπαχτής.
Το κράτος θα είχε την ευθύνη να εξαλήψει τέτοια φαινόμενα. Δεν το έκανε για τους γνωστούς λόγους.
ΤΟ να φάει ο Πάγκαλος ένα τσουβάλι λεφτά δεν είναι το ίδιο με το να μη δηλώσει ο μπάρμπας το αυθαίρετο. Και γιατί ο ένας είναι ο Πάγκαλος κι ο άλλος ένας μπάρμπας αλλά και για άλλους λόγους με κοινή βάση όμως αυτό.
Θυμίζει το "όλοι φταίμε για τη ρύπανση" (ο ένας φταίει γιατί έχει καμιά 15αριά εργοστάσια κι ο άλλος γιατί έχει παλιό αμάξι).
Κάτι αντίστοιχο και με το θέμα κρίσης.
Άμα πας να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι ναι φταίμε όλοι αλλά ΕΜΜΕΣΑ!
ΆΜΕΣΑ φταίνε λίγοι..... Πολλοί λίγοι......
OK εγώ τί διαφορετικό λέω ?
45% παιρνει η ΠΑΣΚΕ«πώς συμβαίνει η ΝΔ να διορίζει γαλάζια παιδιά στο δημόσιο και αυτά να τρέχουν να ψηφίζουν Πασόκ, αφού όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων στο δημόσιο ελέγχονται από το Πασόκ».
φίλε λάκηΌσοι με γνωρίζουν από ... παλιά ,
ξέρουν πολύ καλά ότι δεν συμπαθώ ιδιαίτερα το κόμμα του κ.Παγκάλου
και κατά συνέπεια ούτε τον ίδιο.
Ωστόσο μου αρέσει η αλήθεια και μπορώ να την υποστηρίζω
γιατί η επιβίωσή μου δεν εξαρτάται από τις πολιτικές μου απόψεις
και δεν παίρνω μισθό για να υποστηρίζω/ψηφίζω κανέναν.
Ποια είναι τα γεγονότα;
1)Η Ελλάς χρωστάει κάπου 350δις € , που σύντομα θα είναι 400++.
2)Κάποιες εκατοντάδες πολιτικάντηδες , κομματάνθρωποι , σύμβουλοι , παρατρεχάμενοι , γκόμενες
και λοιπά σκουλήκια έφαγαν από αρκετα εκατομύρια ευρώ ο καθένας και έφτιαξαν τεράστιες περιουσίες.
Ωστόσο ...
όλες αυτές οι ρεμούλες αθροιστικά , συνιστούν ένα μικρό ποσοστό του ελλείματος συνολικά!
Σε καμία περίπτωση πάνω από το 10%.
Τα υπόλοιπα που πήγαν;;;;;;;;;
Απάντηση: [size=17pt]ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ !!!!!!!!!!!!![/size]
Στην κομματική πελατεία των κομμάτων ,
που διορίζονταν αργόμισθοι κηφήνες στο Δημόσιο
και πληρώνονταν με .... δανεικά!!!!
Σαφώς οι μισθοί των περισσοτέρων ήταν και είναι μικροί
και δεν προκαλούν όσο οι τεράστιες περιουσίες των ολίγων
με τις Βίλλες στην Εκάλη, το Λυκαβυτό , τη Μύκονο και τους ... γάμους στο four seasons του Παρισιού!!
Όμως αυτοί που έπαιρναν και παίρνουν τους μισθούς είναι εκατομύρια.
[size=14pt]Πάνω από 80% του ελλείματος , πήγε σε μισθούς.[/size]
Οπότε ο κ.Πάγκαλος είχε κάποιο δίκιο λέγοντας
"Μαζί τα φάγαμε".
Φιλε Παλερμο, αυτα ειναι πασιγνωστα. Οπως βλεπεις ομως, ο ελληνικος λαος εχει τοση μνημη και κριση, ωστε να καταδικασει ενα κομμα λογω...βατοπεδιου, επειδη δηλαδη ενας μοναχός καταφερε να ανταλλαξει μια λιμνη με μια εδαφικη εκταση (και εμεις τι ζημιωθηκαμε απο αυτο αραγε?) Αλλά οταν ΟΛΑ τα ΜΜΕ πασοκοκρατούνται, θα μας πεισουν σε λιγο οτι ο ηλιος βγαινει απο τη Δυση. Το μεγαλυτερο (και αντικειμενικο καναλι) υποτιθεται, βγαινει με 4 σχολιαστες : Τρεμη, Τσιμας, Καψης, Πρετεντερης. Ειναι ολοι αυτοι ΠΑΣΟΚ, ή δεν ειναι? Και πειτε μου, αν αυτοι οι 4 ηταν ΝΔ, θα ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα στις τελευταιες εκλογες? Δυστυχως τα ΜΜΕ πασοκοκρατούνται, αφου τα αφεντικα τους εχουν φαει τον αμπακο απο δημοσια εργα. Τοσο απλα. Και ο Καραμανλης μαυριστηκε επειδη προτεινε παγωμα μισθων και επειδη ηταν...χοντρος (ο Παγκαλος προφανως ειναι μοντελο) και επειδη επαιζε playstation (προφανως ο ΓΑΠ που κανει κανό και ποδηλατο μας ταιριαζει περισσοτερο).
φίλε συμφωνώ σε όλα,αλλά είναι το βόδι ο ψηφοφόρος που δεν έχει στοιχειώδη κρίση και έδωσε 46% σε έναν καθυστερημένο!
εντάξει η προπαγάνδα κυρίως του ΜΕΓΚΑ είναι καταιγιστική,αλλά όταν στον άλλον κόβουν μισθό,δώρο,επιδόματα κλπ πόσο ζώο πρέπει να είναι για να σχολείται με ανύπαρκτα θέματα τύπου Βατοπεδίου?
χαραγμενο στην μνημη σου το 43,9Ωπα, μην τον ανεβαζεις...43,9% πηρε. Και με τις ιδιες ψηφους του 2004.
χαραγμενο στην μνημη σου το 43,9
Ειμαι αριθμομνημων.
Δε σε τιμά αυτό